понеділок, 21 вересня 2020 р.

Найкоротший контракт в історії Динамо?

   Не припиняю дивуватись всьому тому, що відбувається в Динамо. Декілька тижнів тому Динамо підписало Артема Кравця. Він почав тренуватись, готуватись до матчів. Було багато запитань по самому трансферу. Але глобально особисто я вирішив, що це форвард на підміну Супрязі. Досвідчений, якому не потрібен час на адаптацію. І в суботу Артем зіграв протии Львова. Тобто був затребуваним. І тут інфа про розірвання контракту.


  Ще й все це під сосусом, що гравцю потрібно більше часу проводити. Тоді як сам Артем казав, що скільки гратиме, стільки і буде. Що головне - допомогти рідній Команді. А тут ще й Соль скоріше за все уходить в оренду. Дуже швидкий розвиток історії. Я б сказав, що правду нам не кажуть. Бо якби він був не потрібен, то його б не випускали в матчі із Львовом. Взагалі б не заявляли. Є ж то й же Русин. А розірвання котракту скоріше за все говорить про те, що є домовленність із іншим форвардом, якого скоро підпишуть. Тут просто звільняють місце в заявці. Або дійсно Луческу подивився на нього у грі, він то по суті не підсилив, і прийняв рішення, що Кравець не підходить. Але виглядає все дійсно шараханням. Тому чекаю на розвиток історії. І кого підпише Динамо.

  Дякую за увагу!

14 коментарів:

IllyaGIP сказав...

Цікаво все це. Я все д думаю, що він або взагалі йому не потрібен був, або він його перевірив ще у грі і все стало ясно. Можемо тілтюьки здогадуватися. Можливо колись у якомусь інтерв’ю він і сам розкаже чому так. Хоча я не проти щоб і далі розчищали склад.
Зоря вчора порадувала. Кроти мені здається досі від Інтера не відійшли. Пропускають багато, що особисто мене не може не радувати))))

Стас сказав...

Если правда убирают двух заради подписания одного,то это очень интересно! И тогда можнось с определённой долей вероятности предположить что подписание состоится сразу же после попадания в ЛЧ! И если продлить эту логическую цепочку то можно предположить и то,что Мирча собирается всё решать уже в Бельгии,в первой игре.И по сему он туда зовёт ИМС! Остаётся предположить кто этот форвард?Одно понятно это чистая протекция Мирчи!И трансфер безусловно его.А иначе сей тренер не работает.Но,вернёмся к нашим баранам,кто он,бразилец,другой латинос или всё же европеец? Понятно только то,что он не украинец.

Leonidas B сказав...

Не факт что Соля смогут продать, если он сам не захочет на понижение зарплаты пойти. Артём в Динамо при Луческу совершенно не смотрелся, он уже старпёр и Турция идеальный вариант для продолжения карьеры, желаем ему там удачи.
Стас, насчёт ИМСа, то когда идут победы то он становится дуже балакучим и любит погреться в лучах славы. На счёт Гента я бы губу не расскатывал, матч не будет лёгким, Динамо для того чтобы победить по сумме двух матчей придётся добряче спітніти.

Стас сказав...

Leonidas B,это всего лишь предположение! Моё предположение.Если оно верно,тогда многое становится на свои места.И потом Луческу не любит когда ему подсовывают новых игроков без его ведома.Даже если этих игроков привёл сам...Вадик Шаблий!))С моей точки зрения, ни Соль,ни Кравец сегодняшнему ДК не помощники.Если и вправду будет трансфер центр форварда имени Луческу,тогда это будет неслабый трансфер.Меня окромя фамилии интересует какого типа форвард нужен Лучу? Один скоросной бигунок у нас уже есть,скоро,а точнее в следущем году вернётся в строй тяжёлый форвард Беседин...Тогда кто?Малыш технарь? Бразилец очередной?

Стас сказав...

И потом я практически уверен в уходе из ДК Дуэлунда! Вопрос только в окончательном ли уходе или всё ж таки аренда?Не захочет ИМС датчанина просто за копейки отпускать.

ViAn сказав...

Я думаю, що всі бачили в'ю Будулая після матчу зі Львовом. У нього достатньо молоді талановитої в обоймі. Подивіться на стартовий склад із Львовом. Там найстарший Вербіч, якому зараз 26. Луческу чітко скзав, що йому не вистачає 2-3 досвідчених гравця. Кравець - була спроба підписати досвідченого в напад. Не підійшов. Шукатимуть іншого. Але я впевнений, що ці 2-3 трансфери - будуть досвідчені майстри. Саме під схему Мірчі.

Стас сказав...

ViAn ,тут дело такое...Какова его схема? Укреплять тот футбол, которых ныне играет ДК или выстраивать от основания и так далее шахтёровский футбол с некими отклонениями вызванными меньшими финансовыми ресурсами ИМС?

ViAn сказав...

Стас, тут все просто. Це не футбол шахти. Основна мета - виховання молоді. Стиль - вертикальний футбол, швидкісний. Не такий тотальний, як у шахти. Більш ефективний. Луческу не копіює шахту. Він створює модель антишахта. Тобто той стиль, який допоможе перемагати команди, які контролюють м'яч, катаючи його поперек.

Стас сказав...

ViAn ,я так понимаю,ты имеешь ввиду футбол Реала времён Моура? Но ведь и для такого футбола нужны очень конкретные футболисты.

ViAn сказав...

Стас, я думаю, що буде набір тактик. Луческу не буде зараз вже одноплановим тренером. Він став куди досвідченіше. У нього Динамо буде гнучким, а гравці готові будуть грати як першим номером, так і другим. Буде як високий пресинг, так і ешелонований захист. Але у вирішальні моменти атака буде стрімкою, вертикальною. Гравці потрібні завжди. Та я все ж думаю, що на сьогодні є набір гравців. Але, як і раніше, особисто мене не влаштовують Сидорчук і Буяльський в центрі поля.

Стас сказав...

ViAn ,ты же понимаешь,что названные тобою футболисты уйдут из ДК только за деньги! И не за копейки.Да,если бы их купили,то для ИМС это был бы идеальный вариант.Но пока...Я удивлён что нам не предлагают за них ничего.Они ведь основные игроки ДК на сегодня и уже долгое время...

ViAn сказав...

Стас, Сидорчука можна залишати для ротації. Як і Буяльского. Але їх рівень - не ЛЧ. ЛЄ - да. Наш чемпіонат - також їх рівень. Але ЛЧ - точно ні.
По Кравцю ось зараз дивлюсь момент на 90 хвилині і 90 секунді матчу. Тобто на другій доданій. Як Циганков виводить його одинна один і наскільки Кравець приймає невірне рішення. Це і є діагноз. Супряга так не грає. Він би втік в тому епізоді. Допускаю, що саме цей епізод для Луческу став вирішальним.

Стас сказав...

В любом случае,если расчищают дорожку,то для кого-то уже решённого.Ждём трансфер нового центр форварда.Но уже после того как ДК пройдёт в групповой этап ЛЧ.Если конечно оно туда пройдёт.

ViAn сказав...

Стас, це може бути і атакувальний півзахисник, відтягнутий форвард. Філософія у Луческу складна. У нього і Вербіч, і Родрігес можуть форварда зіграти. Впевнений, що головне - швидкість при прийнятті рішень, технічний рівень на швидкості і просто хороша стартова швидкість для ривків.