середа, 30 вересня 2020 р.

Трансферні пошуки. Форварди бразильці.

 

Давайте визнаємо факт, що задача мінімум на сезон виконана. Якою є задача максимум? Максимум не має меж. Треба бути реалістами. Пройти АЗ і Гент – нормально. Це команди приблизно рівня Динамо. АЗ трохи сильніше, Гент трохи слабше. Задача мінімум – заробити в бюджет гроші, які забезпечать команду на наступний сезон. За цей рік може нарешті повернуть свої 10 млрд Суркіси. Точно Динамо залишається на плаву. І є перспектива. Матч із Гентом вчергове показав, що підсилення потрібне. По суті вчора в команді був лише 1 гравець, який профільно грає в центра захисту на другому поверсі. Забарний. У нього є габарити, але мало досвіду. Тоді як у суперника було одразу 4 гравця за 190, які чітко орієнтовані на голи із стандартів. Так, потрібен був Попов у центр захисту. Потрібен ще один центрбек, високий, потужний, із першим пасом і вмінням грати на другому поверсі. Бо в груповому етапі будуть команди, які грають на другому поверсі ще краще. Але наразі ми ж чекаємо трансферів. Та завдяки інсайду знаємо, що точно чекаємо форварда бразильця.

Алешандре Пато

Не скажу, що це якась чуйка. Ні. Просто на сьогодні це єдиний досвідчений форвард вільний агент із бразильським паспортом такого калібру. Статус вільного агенту Пато отримав місяць тому. А до того грав за самий наближений до Динамо клуб в Бразилії – Сан Паулу. Чому самий наближений? Там зараз грають Буено і Че Че. Пато вже 31 рік. Він і далі залишається топ форвардом. І для рівня ЛЧ такий гравець точно буде актуальним. Всі ми знаємо, що бразилець – майстерний гравець із швидкістю, вибором позиції, прекрасним рівнем індивідуальної майстерності. Якщо атака Динамо буде переходити поступово на латинський вектор, то такий форвард – великий плюс. Із Пато в одній команді багато хто захоче грати. І його досвід для групи атаки, особливо для Супряги, дуже важливі. І, безумовно, Алешандре набагато вище рівнем за Артема Кравця.

Алан Кардек

31-но річний бразилець китайського Чунцин Лифань. Капітан цієї команди, кращий бомбардир. Алан вже 4 сезони в Китаї. У нього є там ім’я. І зарплатня хороша. Хоча його команда доволі скромна і на титули не претендує. Форвард пограв в Європі за Бенфіку. Але більше грав у Бразилії. Високий, потужний форвард, який вміє грати на другому поверсі, використовувати свої габарити. Хороший технічний рівень, поставлений удар, є вміння продавлювати оборону суперника. До нього є трансферний інтерес на ринку. І китайці готові відпустити гравця. Скоріше за все сам гравець хоче змінити команду. Під ЛЧ – нормальний варіант. Бо форвард в накаті. Має хорошу статистику, досвід. Так, це не топ. І так – досвідчений форвард на підміну Супрязі. Не здивуюсь його появі в Динамо.

Луіз Адріано

Ага, я знаю. Адріано вже 33 роки. Але він на рівні чемпіонату Бразилії виглядає дуже якісно. Грає за Палмейрас. Всі риси залишились при ньому. Такий самий настирний, грубий, агресивний. У страшному сні мені може приснитись Луізка у формі Динамо. Та практика останніх місяців говорить про те, що Луческу вів переговори із Селезньовим. Це факт. А Селі вже 35. Тому появі 33-х річного Адріано в Динамо я не здивуюсь. Досвідчений і під схеми, під принципи.

Впевнений, що всі рішення давно прийняті. Не буває такого, щоб щось сталось неочікувано. Луческу – тренер системний. Всі рішення у нього давно готові. І ІМС давно про все знає. Кожен гравець для нього – дитина. Кожному він бажає кращої долі. Тому чекаємо трансферних новин. Хоча нам інсайдери-експерти пообіцяли опорника вже сьогодні. Ну-ну. І попереду Зоря. Важкий і відповідальний матч.

Дякую за увагу!

40 коментарів:

Стас сказав...

Ну,опорничек нужен не меньше чем центр форвард! Плюс конечно центральный защ с хорошим первым пасом.Я кстати говоря не удивлюсь приходу к Мирче Жулиано!

SWIFT сказав...

Пишут про игрока в центр поля за 3-4 ляма. Скоро.

Стас сказав...

SWIFT, ты серьёзно?))) Для чего нам такое "усиление"? Куда его потом девать? И за ради таких трансферов ИМС звал Мирчу? А самому Мирче это нужно?

ViAn сказав...

Я скажу так, що трансфери бувають різними. Можна за 3-4 млн взяти дуже якісного гравця, але вже у віці 30-32 за рік до завершення контракту. Наприклад Севілья придбала 32-х річного Ракітіча за 1,5 млн євро за рік до завершення контракту. При трансферній вартості останнього у 20 млн. При цьому всі ж бачили як зіграв Іван у матчі за Суперкубок. Він був одним з кращих гравців на полі. Тому суть не у вартості, суть у якості гравця.

Стас сказав...

ViAn ,если по серьёзноу то цнник 3-4 это игроки уровня Андриевского и Шепелева.А зачем нам такие если свои есть в наличии?! Я всё таки жду чтобы куплены были футболисты что посильнее уже имеющихся.Потому как не пришлось бы потом чесать голову над тем,куда такое вот "усиление" девать? А то,что усиление пол ЛЧ нужно не на словах,а на деле показала наша вчерашняя игра.

SWIFT сказав...

Я пишу только то, что сам прочитал. В данном случае это из разряда: 'сбрехали мне - брешу я"). Но не нужно забывать, что у нас играют Вербич за 4 ляма и "бесплатный" Де Пена. Думаю не нужно приводить примеры Канте, Мареза). Подождем - как будет конкретная информация, тогда и поймём насколько правильно ИМС деньги тратит))д

ViAn сказав...

Можу навести ще один приклад. Джозеф, бразильский опорник. Перейшов вільним агентом у Бешикташ 15 вересня. Цінник на ньому зараз 8 млн. Останні роки він грав в Саудівській Аравії, по моєиу. А перед тим він перейшов за 8 млн у Фенер, який продав його через 2 роки у цей Аль Хіляль, по моєму, за 12. 3 матчі за збірну Бразилії. Тому цінник - штука філосоофська. Давайте зачекаємо офіційної інформації. У Жуліано, так для прикладу, теж контракт закінчується із його теперішньою командою 30.06.21. І тут також його можна придбати за половину ціни. Ті ж самі 4-5 млн.

ViAn сказав...

Ребров приїхав в Київ. Цікавий момент. Точно не в студію на тв каву пити у розпал сезону. Вести переговори по підсиленню своєї команди або із Динамо, або з шахтою. Побачимо результати.

Стас сказав...

ViAn,может например того же Русина забрать...Или ещё кого.ДК есть что ему предложить главное чтобы в цене сошлись.А может кого из шахты дёрне? Не всем же Мариуполем заканчивать,правда?))) Будет интересно посмотреть кого сегодня привезут? Если конечно кое-кто дал правдивый инсайд)))

Vitos сказав...

Румынский опорник...

ViAn сказав...

Ну, ми побачимо стосовно Балути. Гравець молодий, з хорошими перспективами і з Прем'єр Ліги. Але це точно трансфер на перспективу. Тобто Сидор залишиться основним, а румун буде його заміщати. Та я в 3-4 млн не вірю. Менше ніж за 6-7 його нам не віддадуть.

Стас сказав...

Я так понимаю что основное блюдо этого предлигочемпионского трансферного пирога нас ждёт впереди.Потому как так скрывать свои предстоящие трансферы и взять румынского опорника ...

SWIFT сказав...

Соль едет на Канары. А по румынскому опорнику (если это правда) было бы неплохо в аренду с последующим выкупом.

SWIFT сказав...

По румыну - правда. Если и по Солю пишут, что пазлы сошлись - значит будем ждать и нападающего. Супряга и Русин(не сыгравший ни одной минуты) для ЛЧ как-то маловато).

Vitos сказав...

А вам не кажется, что после ответа Мирчи: " дайте денег, я куплю", кроме возможной аренды румына, никаких трансферов не будет!

Стас сказав...

Судя по видосику Мирча ищет,а точнее продолжает искать для ДК второго Ракитского.Причём не суть в опорную зону или центральным защем.Первый длинный пас и молодость вот что у него козырь главный.Плюс с Мирчей на одном языке будут разговаривать

SWIFT сказав...

Насколько я понял, Мирча это Бурбасу ответил. И если это действительно так, то в переходе Соля логики не вижу. Уже третий нападающий за месяц на выход.

Стас сказав...

SWIFT,большая зарплатная ведомоть!Плюс в клубе считают что он её не отрабатывает.Последнее понятное дело моё предположение.Я бы не удивился тому, что за Солем пойдёт и Русин.

SWIFT сказав...

Леший писал, что в четверг ждут гостя рейсом из Вены. Неужели наш румынский опорник из Англии в Украину будет через Вену добираться? Или будет кто-то ещё?

ViAn сказав...

Літак прилітає через годину. І там повинен бути бразилець, наскільки я пам'ятаю. Тому почекаємо.
А стосовно молодого опорника, то тут все просто. У нас є досвідчений Сидорчук і брати на його місце ще одног досвідченого - не дуже розумно. А молодго, талановитого - хороший бізнес. Тоді як альтернатива Супрязі - досвідчений гравець повинен бути. Як і альтернатива в центр захисту, там у нас одна молодь. Шабанова списали по ходу. Тому все логічно. Чекаємо 3 трансфери. І може дійсно підмахнуть цього Клейтона і Костевича. Тоді буде комплект. Клейтона взагалі можуть взяти аби була компанія для форварда бразильця.

Стас сказав...

ViAn ,если брать Клейтона только лишь для компании потенциального бразила в ДК,то...Этот бразил должен быть определённо высокого уровня! А иначе я отказываюсь понимать происходящее.

SWIFT сказав...

Костевич - это как бесплатный сыр. Есть Вантух, есть Вивчаренко, есть Миколенко и Караваев. Неужели неиграющий Костевич настолько лучше того, что имеется? В общем до 06.10. будет очень интересно)

SWIFT сказав...

В командной фотосессии участвовало 24 полевых игрока...Дуэлунд, Шабанов, Русин, Цитаишвили присутствовали)...Соль, Гармаш - нет.

Леший сказав...

Юве и Барса- эх как хочется на стадион....

Стас сказав...

Наша участь при хорошем везении бороться за третье место в группе.Тут без вариантов!

Леший сказав...

Прилетел потенциальный врач команды, завтра он смотрит клиники Киева, Борис и Обериг... Охрана отмена...

Стас сказав...

Леший ,я так понял бразильского форварда не будет?

Стас сказав...

Ну и куда ж без Реброва...

Leonidas B сказав...

Компания с Барсой и Ювентусом, а на закуску с Ференцварошем. Даже и при ВВЛ мы бы в такой группе не считались бы фаворитами. У Мирчи есть шанс доказать что он может стоять в одном ряду с Метром. А так нужно брать свои шесть очков с Ференцварошем и в двух домашних матчах зацепиться за очко другое с грандами. Конечно сейчас Барса и Ювентус не те что раньше, но и Динамо не то что при ВВЛ. ИМС просто посмотрит на сколько мы отстали от европейских грандов под его керуванням!

ViAn сказав...

Леший, а лікар якої національності? Бразилець?

ViAn сказав...

Нормальне жеребкування. Можна згадати 3:0 і 4:0, а може і повторити)) З Юве у нас завжди були особливі стосунки. А найцікавіше - КріРо і Лео в одній групі. Роналду згадає Миколенко. А для гравців зіграти проти Лео - мрія. Тому група кльова. Ференцварош - нормальний варіант. Точно кращий за Марсель, Ренн, і шахтовський німецький суперник з 4-ї корзини. Будемо грати!

Леший сказав...

Австриец он, работал в командах Бундеслиги

Леший сказав...

И Билеты будут продавать, ура!!!!

ViAn сказав...

Так, 30% - 20-22 тисячі. Новина супер. Як і те, що ІМС підтвердив, що зробили офіційний запит Брайтону щодо Белуце.

ViAn сказав...

І ще хочу зазначити, що нещодавно деякі інсайдери анонсували те, що поріг зарплат в Динамо зросте. І що ми побачили? Миколенко і Шапаренко отримали нові контракти на суттєво більш вигідних умовах. Самі розумієте, що сума там точно не менше 1 млн на рік. І це я підтримую.

Стас сказав...



«Динамо» Киев ведет переговоры о трансфере 21-летнего центрального хавбека «Леха» Якуба Модера сроком на 3-4 года. Как сообщает источник Betting Insider, сделка оценивается в 4 млн евро.

Якуб Модер – воспитанник «Леха». По информации телеграм-канала Wild scout, полузащитника используют либо нижним опорным, либо бокс-ту-бокс игроком, которому больше подходит позиция «восьмерки». У Модера отличная техника обращения с мячом и физико-атлетические данные – из-за этого соперникам крайне сложно отобрать у него мяч.

В чемпионате Польши Якуб в общей сложности провел 30 матчей, забил 6 голов и отдал 5 голевых передач.

Transfermarkt оценивает поляка в 3 млн евро.
Кто его видел? Что за фрукт?

Leonidas B сказав...

Нарезку выложили небольшую по поляку на Динамомании. Очень недурственный вариант, только наверное попросят за него хорошо 5-6 млн не меньше та и процент от последующей продажи.

Oleksii сказав...

не схоже на Суркіса, що підтвердив зацікавленість в гравці, знач все вже на мазі. Зазвичай каже, щоб дочекались офіційної інформації чи просто тему переводить. Як і хрозуміло, що ведуть ще пару гравців, ЦЗ і нап?
Соль однією ногою на виході вже

ViAn сказав...

Я дивився матч збірної Польщі у вересні. Модер саме тоді дебютував. І коментатор матч тв дуже нахвалював гравця. Дивився його, вивчав. Його профіль у моїх закладках з того часу. Гравець модного зараз стилю. Як Мілінко-Савіч, Сандро Тонелі. Стиль Гармаша в хорошому сенсі цього слова. Потужні гравці у силовій боротьбі, великий об'єм роботи і хороша робота на атаку. Модер саме такий.

ViAn сказав...

Я теж думаю, що оренда румуна на фінішній прямій.