субота, 28 серпня 2021 р.

Яка така перевтома у Раміреса? Чи дійсно Вітіньо - єдиний варіант підсилення флангу атаки?

 

Те, що відбувається в середині Динамо – таємниця. Чи все так гладко? В колективі завжди є різні емоційні прояви. Та мова сьогодні піде про інше. Динамо підписало Еріка Раміреса. Венесуелець зіграв свій перший матч проти Минаю. Зіграв доволі успішно. Гол і гольова. Потім достатньо якісно виглядав проти Інтера. І тут неочікувано у нього перевтома. Він вже декілька матчів не потрапляє навіть у заявку. Чи вся справа у перевтомі? Може ще щось відбулось? А може перевтома не від тренувань, а від чогось іншого?


Ця вся неочікувана історія із орендою в ПАОК Сідклея. Все дуже динамічно розвивалось. Він то був весь час в основній обоймі. Чому ж гравця відправили в оренду? Чому Жерсона Родрігеса виставили на трансфер? Чи є події із перевтомою Еріка і виставлення на трансфер Сідклея і Родрігеса пов’язаними подіями? Чи це все через те, що Динамо таки готується підписати Вітіньо?

Ми всі знаємо, що вперше в оренду Жерсона відправили через проблему із дисципліною. Любить гравець нічні тусовки. Вигнали його і з Туреччини. За нічні походи? Кажуть за бійку. Та за бійки не виженуть. Бійки між гравцями на тренуваннях – норма. В амбітних командах таке стається регулярно. Ніхто не прибирає ніг. І слів не обирає. А от за нічну гульню, прихід на тренування в нетверезому стані, порушення режиму… Це все карається штрафами. Динамо наразі – команда з амбіціями. Всі максимально відпрацьовують на тренуваннях. В міжсезоння погуляти – одна справа. Під час сезону порушення режиму – злочин. Казали, що Луческу знайшов із люксембуржцем спільну мову. Та от прийшов Рамірес. Де Пена сімейний. Жерсона ж ніяка родина не візьме, бо і дружина у нього любить погуляти. От і з’явилась трійка Сідклей, Рамірес і Родрігес. Веселе життя. У всіх волосся в білий колір. Парні з грошима і на тачках. Родрігес вирішив почати знайомство із Києвом для Рамріеса саме з нічного життя. От всі і перевтомились. Один вже в ПАОКу. Інший поза заявкою. І чекає на трансфер. Весело чекає. Рамірес, будемо сподіватись, просто потрапив не в ту компанію. Але все те, що відбувається в середині Динамо – таємниця. Нам про це ніхто не розкаже. Та схоже все там так запущено, що навіть досвідчений тренер не витримав.

Стосовно Вітіньо. Добре відомо, що у Динамо багато флангових гравців. Для Луческу ця позиція в побудові атак є найважливішою при побудові атак. Ці гравці несуть найбільший креатив. Так вже сталась, що і далі мова іде про інвекторних гравців. Лівоногий гравець на правому крилі, а правоногий на лівому. І от так багато гравців але жоден не може задовільнити. Дійсно найбільш наближеним є Жерсон Родрігес. У хлопця є іскра, талант, фізика, харизма. Та от багато проблем із дисципліною і роботою на командні задачі. Всі інші кандидати, а тут Де Пена, Антюх, Сідклей, Караваєв, Вербіч… У кожного є багато моментів. Перші троє шульги. І от проблема у тому, що не можуть вони грати на правому фланзі. І перевчати важко. Можливо щось вийде у Антюха. Все ж він тільки прийшов. Бо ж тут основний принцип – зміщення в центр під робочу ногу і звільнення флангу для забігань флангового захисника. Караваєв – просто гравець, який може закрити всі позиції на обох флангах. Такий собі універсал, який дійсно потрібен в ротації. Вербіч – повна загадка. Дуже слабко виглядає на тренуваннях за чутками. Ніяк не відійде від травм. І по суті він у ротації але коли набере форму – загадка. Взагалі не відомо чи набере.

І от Вітіньо – правоногий гравець, який дійсно має робочу і ліву ногу. Хоча основна – права. Динамічний, швидкісний, вибуховий, непередбачливий із поставленим ударом з обох ніг з 22-25 ніг. Та гравець по суті став основним лише в цьому сезоні. Він грав і раніше. Та більше був гравцем ротації. Це гравець із хорошим потенціалом для зростання. Матеріал для тренера, який буде розвивати молодого бразильця. Як для ротації цей трансфер – дійсно цікаво. Але він не зможе закрити цю позицію одразу. Тому цей трансфер, якщо він дійсно відбудеться, це робота на майбутнє. Може це і на краще. А може я і помиляюсь і Вітіньо підсилить Динамо сходу. Однак тут важливо не потрапити під крило Жерсона. Та особисто мені, як вболівальнику, хотілося б бачити в Динамо гравців, які готові одразу підсилити командну гру в чемпіонаті і ЛЧ.

Дякую за увагу!

65 коментарів:

Леший сказав...

Там не только Витиньо-ещё 2 игрока с португальским языком но с Витиньо есть вопрос по агентским- сам контракт 6, агентам ещё 4. Частично закроют арендой Сиди, и очень рассчитывают на продажу Родригеса в Италию. У Рамиреса был положит тест на корону, через 2 дня уже отрицательный. Потом опять отрицательный, но у него вылезла температура. Потому и не играет- все перестраховываются…

ViAn сказав...

Леший, тобто зараз підпишуть аж 3-х гравців? І новина про опорника з Бенфіки - не ігри? Цікаво.

ViAn сказав...

А Колос - ж не аматори. Таке домінування. Особливо перші найважливіші 10 хвилин. Я давно не пам'ятаю у виконанні Динамо такої гри. Це про прогрес Команди.

Leonidas B сказав...

Лихой первый тайм от Динамо, шесть голов на любой вкус. Насчёт трансферов, когда официоз будет только тогда можно будет пощупать ну и бить копья что и как изменится в игре Динамо с учётом этих трансферов.

Leonidas B сказав...

Всех с победой Динамо! Легко, красиво, без напряга благодаря качественной командно игре в которую все старались играть, одеяло на себя никто не тянул и результат пришёл. Кротовня на терриконе визжит что договорняк, типа после запрета на стимулирования никто на поле умирать не хочет. Единственное рациональное зерно там было что у нас был Интер и хорошего там было мало, надеюсь тут Луческу поработает над ошибками. В данном матче негатив лишь присутствует со стороны левого фланга, Шапе, Миколенко, де Пене/Вербичу, Сироте/Шабанову нужно как то собраннее быть и не допускать ляпы и потери, доигрывать эпизоды, на Европе это всё может аукнуться и весьма больно.

ViAn сказав...

Леонід, по суті лише Шабанов дійсно зіграв слабенько. Вся Команда провела дужже збалансований матч. Єдиний, хто виділився, - суддя. Чергове дуже слабке суддівство. Дуже багато помилок і різне трактування однакових епізодів.
А так все шикарно. І чекаємо на трансферні новини.

ViAn сказав...

Подивився щойно в запису відео жовтої Сидорчуку)) Із коментарями)) Сидор каже, що грає груддю. А суддя каже, що Сидор хотів зіграти рукою. За це і штрафний. Не за гру рукою, бо Сергій незіграв, а за бажання зіграти рукою)). Давно такого цирку не бачив)).

Леший сказав...

Если бы я знал прикуп, то жил в Монако)))

ViAn сказав...

Поки відомо те, що Вітіньо дійсно вже в Києві. І що всі деталі узгодили. Завтра медогляд. І що дійсно торгують Габріеля у Бенфіки. І там все у просунутій стадії. І що Родрігес вже однією ногою в Салернітані.

SWIFT сказав...

В свете последних событий возникает вопрос - эти трансферы можно только в последние дни августа оформлять? Было бы лучше для команды, если бы игроки раньше были приобретены. Какие-то спонтанные решения по затыканию дыр.

ViAn сказав...

SWIFT, тамще є інфа, що летить Даніло Сільва з якимось футбольним агентом в Київ. І у цього агента на контракті є цікавий гравець Сан Пауло в центрі поля.
Я думаю, що тут історія у готовності платити. Той же Атлетико Паранаенсе мє свою ціну на Вітіньо. Як ми почули, що це 10 млн євро. Плюс агентські. Агенти теж мають апетити. Ми ж не знаємо який відсоток за гравця належить не клубу. Як я розумію, що це 60% на 40%. Тобто 10 клуб, то агенти 6. У клуба може контракт і закінчується через рік, а от у агентів точно ні. Тому чекають пропозиції до останнього. Грають на підвищення. Останні дні прийшли. Тому клуб пішов на поступки. І агенти також. По суті якщо було 6+4 і зараз пішли ще на зменшення, то може бути 5 на 3. Цілком нормальна історія. Особливо якщо агенти отримають свої 10% з майбутнього продажу.

Тому якщо готові клуби платити максимум, то платять одразу. Якщо хочуть збити ціну, то ось так підписують в кінцівці. У підсумку динамо замість 16 в липні може придбати за 8 в кінці серпня.

Стас сказав...

Я вот очень надеюсь что одним фланговым нападающим трансферная компания не ограничится.В центр поля очень нужен хороший опорничек! Плюс на одной нашей молодёжи в центре защиты далеко не уедешь.

ViAn сказав...

Стас, всі на це сподіваємось)).
А тут ще бонус привалив з Мінаю)). Шахта таки поки пливе, бо немає ні гри, ні налаштування на чемпіонат. Що дійсно радує. Нам би не втрачати з Інгульцями.

Стас сказав...

ViAn,всё ж таки 120 минут против очень мотивированного Монако,это дорогово стоит!Посему ещё раз поздравлю Шахтёр с выходом в ЛЧ!)))По трансферам...Я вот думаю,а может и не было никакой болячки? И продолжения работы в ДК прямо было сопоставлено с трансферами нужных Мирче игроков?Нет,не тех,кого Вадик Шаблий притащит,а именно нужных Мирче игроков!И матч супротив Интера это всё в ту же канву...

ViAn сказав...

Так, вихід в ЛЧ шахти - для Динамо гарна новина.

Мірча ніколи не дозволяв трансферів в обхід себе. І якщо дійсно підписують, то виключно тих, кого він хотів би бачити. Тому побачимо список. До 00-00 3.09 не так і багато днів. Але і не так і мало.

Стас сказав...

Народ тут выдвинул версию что возможным опорником вполне может быть Igor Liziero.Если сие будет так,что по игроку скажешь?

ViAn сказав...

Стас, це достатньо добре відомий гравець. Це гравець старту топової команди Бразилії. Який був кандидатом на поїздку на Олімпіаду за Збірну Бразилії. Був у розширеному списку. Але не поїхав. Гравець із робочею лівою. Може зіграти на 3-х позиціях. Основна позиція - місце Шапаренка. Друга позиція - місце Сидорчук. Третя позиція - місце Миколенка. Універсал, який активно прогресує. Гравець більше структурний, командний, який працює на результат. Дисциплінований, організований. Але чи є він серед кандидатів - невідомо.

А от Габріель, який грає у Бенфіці, має агентів. Але вони невідомі. Інформація про інтерес до Габріеля підтверджена. Цілком можливо, що саме він і може бути тим, кого привезе Даніло Сільва із агентом зі Штатів.

Стас сказав...

ViAn,то,что Габриель не нужен уже Бенфике настораживает.А не связана ли сия предполагаемая продажа каким-то боков с приходом в Бенфику Яремчука?

ViAn сказав...

Стас, все може бути пов'язано. От наприклад хорват з Горіци. Він же не прийшов поки. Але ми ж знаємо, що Динамо намагалось працевлаштувати в Горіцу Беніто. Тобто таким чином хотіли покрити частину трансферу Ловріча. Не домовились. От побачимо що і як буде. Можливо буде один Вітіньо. А може навіть 3 гравця підпишуть. Насправді поки все це таємниці. Але ж може бути таке, що гравець без чуток буде оголошений? Може. Вже таке було далеко не один раз.

SWIFT сказав...

22 номер выдали. Кто следующий?

Леший сказав...

Трое прошли медосмотр- и прошли его полностью)))) одного подписали и обьявили))) второго только не объявили, где третий хз))) Михалыч включи факс)))

Стас сказав...

Леший,ты ж писал чтобы я на трансферы не надеялся!))) Хотелось бы увидеть в лице тех двух не мусорных футболистов!

SWIFT сказав...

"Имя, сестра, имя" (с). "Три мушкетёра"

Если, не имена, то хоть позиции)))

Стас сказав...

SWIFT ,здесь одна надежда на Луческу.

SWIFT сказав...

Думаю что сейчас просто ждут закрытия основного трансферного окна. Часть конкурентов отпадут...и потом есть время до дня Шуфутинского провернуть трансферы)

SWIFT сказав...

И ещё ... Если действительно, кроме Вити-22, ещё 2 игрока прошли медосмотр и вокруг тишина - я стоя аплодирую Динамовскому менеджменту! Ну если ещё двоих подпишут конечно)))

Стас сказав...

SWIFT ,не спеши.Тут нужно посмотреть кого именно и на какие позиции подпишут.Увидеть-значит поверить!

ViAn сказав...

Все може бути, та я думаю, що медогляд пройшов Даніло Сільва, по старій пам'яті, і Вітіньо наймолодший, бігав по стадіону із пишною шевелюрою сьогодні)).

ViAn сказав...

Судячи із загальної тональності, то трансфери завершились. І то радує, що хоча б один трансфер більш менш адекватний по грошам провели.

ViAn сказав...

Але я із радістю готовий помилитись.

ViAn сказав...

Спостерігаю як Барса розпродає свій склад. Трінькао, Маріба, Емерсон, Фірпо, Мессі. Кажуть, що Грізман також може піти. Зато залишається Брейтвейт, Серхіо Агуеро, Дембеле. Барсі б за ЛЧ зачепитись в новому сезоні.
А от Баварія 2 трансфери здійснила. Підсилились хоча і за рахунок колишніх гравців Нагельсмана, ослабивши РБ, та все ж обидва трансфери потужні. Баварія в цій ЛЧ може знову на перемогу замахнутись.

Стас сказав...



Колумбийский защитник Пабло Ортис в ближайшие 48 часов может покинуть «Америку» (Кали) и уехать в Европу, сообщает на своей странице в Твиттере журналист Карлос Артуро Аранго.


Сейчас один из европейских клубов готовиться сделать предложение 21-летнему колимбийцу.


Как уточняет портал futbolete.com, речь может идти о киевском «Динамо», куда Ортиса уже сватали на днях. Об этом источнику сообщили близкие к футболисту люди.


Ортис, который выступает на позиции центрального защитника, является воспитанником «Америки» и провел за эту команду 41 матч во всех турнирах.


Напомним, что трансферное окно в Украине закрывается 3 сентября.
Чего-то слабо вериться в такое "усиление"! Хотелось бы игрока, мягко говоря, посильнее.

Leonidas B сказав...

Похоже Жерсон с нами остаётся, у Луческу будет море фантазий.

SWIFT сказав...

По поводу Барсы - немного не корректное слово "распродает"...скорее разгружает зарплатную ведомость... С Месси, как известно, не смогли продлить контракт, Эмерсон - только из аренды вернулся, у Мариба год контракта остался и Барса вынуждена его продать, чтоб хоть что-то заработать, Тринкао - не уровень Барсы. Согласен, им будет тяжело, но не нужно забывать, что команду пополнили, Мемфис, Гарсия, Агуэро.

ViAn сказав...

SWIFT, ну Кун, як добре відомо, вкрай травматичний. У нього хронічні травми. І він вже більше 2 років лікується, а не грає. Його рівень давно не відповідає топовому. Це ж можна сказати і по Дембелє. Та й Піке так само останній рік більше лікується. Гарсія - розпіарений гравець, якого невідомо за які заслуги брали в минулому сезоні у збірну Іспанії. Депай - да. Але один Депай сезон не потягне. Він теж рік тому від хрестів відновився. Великі навантаження для людей із хронічними травмами - завжди небезпека. Барса заробляє як може. Як може зменшує зарплатну відомість. Але обойма дуже маленька як для гри на всіх фронтах.

ViAn сказав...

Леонід, Жерсона не буде. Якщо не в Італії, то є Чорноморець. Не буде він грати у Луческу, бо не захотів викладатись і працювати важко. Тут така історія. Хто не хоче, той не грає.

ViAn сказав...

Стас, тут питання по термінам заявки в ЛЧ. Коли її треба подати? Від цього і відштовхуємось.

Стас сказав...

ViAn ,я всё ж таки ещё питаю надежду на покупку игрока в центр поля и центрального защя.Тут вопрос только в качестве и упорстве самого Мирчи.

Леший сказав...

Все трое латиносы, двое из неевропейских клубов, ни короны, ни спида)) чистейшие люди))) все сейчас в Киеве)))

Леший сказав...

А ты и не надейся))) так вернее будет)) а может даже и приятнее))) потом)))

Стас сказав...

Леший ,каков их уровень?Такой как у Витинью или послабее?

ViAn сказав...

Якщо пройшли успішно медогляд, то значить завтра їх підпишуть. А може сьогодні вночі. Особливо якщо один з гравців з європейської команди.

Vitos сказав...

Ребята, вы реально верите что кто-то прошел медосмотр?
Да в наше время это не скроешь. Если бы кто был ещё, мы бы знали фамилии. Разве что колумбийский def подъедет.

Стас сказав...

Vitos,вот и посмотрим какой из Лешего инсайдер?!)))

ViAn сказав...

Я свої думки написав, що підсилення завершено під ЛЧ. Але дійсно є вирогідність того, що підпишуть хлопців 17-18 років у дубль. Навіть латиносів.

Кто-то сказав...

Господа, на данный момент никаких подписаний не предвидится. Но это на данный момент. Ни о каких 3х людях, прошедших медобследование в клубе не известно. Если и будет ещё кто-то (что на данный момент маловероятно), то подписание будет сегодня/завтра. 3 числа никого не планируется подписывать, поскольку 2 числа последний день заявок на ЛЧ.

ViAn сказав...

Кто-то, просто для мене абсолютно дико те, що по суті є лише 3 гравці, я про Сидорчука, Шапаренка і Буяльського, в центрі півзахисту. Зрозуміло, що є Шепелєв, Андрієвський, Лєднєв і Гармаш. Але немає рівноцінного гравця по суті на заміну Сидорчуку і Шапаренку. Це викликає величезне занепокоєння. Тим більше, що Шапа вже за 6 турів заробив 4 жовті картки і вибув на матч із Металістом 1925.

Стас сказав...

Какой Позор!!!(((

ViAn сказав...

Як по мені, то все цілком логічно. Ніякого позору я не бачу. Кинули недосвідчений тренерський штаб на амбразуру і отримали.

Leonidas B сказав...

Конкретно в этом матче больше вопросов к самим игрокам, которые не могут реализовать убойные моменты и не умеют делать выводов из прошедших игр.

ViAn сказав...

Леонід, я б акцентував увагу на словах тренера Казахстану, який прямим текстом сказав, що після 30-ї хвилини командно Збірна України видохлась.
Це говорить про те, що тренерська установка була не збалансованою. Гра в 3 захисники - був черговий перебор. Тренерський штаб вирішив фантазувати. І це при наявності 10 динамівців, з яких цілком реально було набрати на стартовий склад без експериментів із розстановкою. Я от не помітив гри на результат.
Реалізація - ж у футболі стандартна історія. Не все залітає. Хоча не було у нас дуже багато моментів. У першому таймі було 3 моменти, причому 2 в одній атаці. І у другому таймі теж 3 моменти. Впевнений, що XG у нас не більше 2. І у Казахстану також в цьому ж районі, біля 2. Рівна гра за моментами.
І вся обстановка. Хі-хікання, загравання із журналістками від головного тренера перед матчем. Всі на розслабонні. Відео перед матчем так само всі на розслабоні, ніякої концентрації. Це все тренер, який прийшов з дитячого футболу у дорослий і не знає як там грають. Побачимо скільки Франція нам наваляє із таким підходом.

Стас сказав...

Киевское «Динамо» — одна из тех команд, которые за последние несколько часов запросили у «Бенфики» информацию о 27-летнем бразильском полузащитнике Габриэле, сообщает Аbola.
Я так понимаю, что это как раз тот латинос из еврочемпионата,о котором и писал здесь Леший...

SWIFT сказав...

Освободили номера...21 и 28. Кто следующий?

Стас сказав...

«Тот, кого не хочет Луческу, играть в «Динамо» не будет. Кулач переходит в «Ворсклу», - источник.
Уже даже не смешно!))) Это то,о чём я всё время здесь пишу и кое с кем спорю на сей счёт!!!))) Костевича туда же!!!В аренду.Кого не покупал Луческу,тот играть в его команде не будет.ИМС,уже нужно было бы давно это понять,а не делать детские ошибки...

Стас сказав...



Главный тренер «Динамо» Мирча Луческу прокомментировал подписание новичка команды Витинью.

- Мы подписали молодого бразильца, который хорошо проявил себя в Кубке Либертадорес. Команда нуждается в таком футболисте, который может обыграть одного или двух соперников в одном эпизоде.

Как он будет адаптироваться – неизвестно. Мы заработали около 80 миллионов за попадания в Лигу чемпионов, поэтому 6-7 миллионов за трансфер для нас мало что значат. «Шахтер» потратил на трансферы около 45 миллионов евро, – сказал Луческу.
Знаете для кого это написано или сказано?Не для родных болел конечно,а для других людей.Догадаться несложно,однако...

ViAn сказав...

Офіційно ніхто не змінив. Логічно, що мати 4 форвардів - забагато. Вирішили, що краще залишити Супрягу. Хоча поки це ще не офіційно. Але всі розмови про те, що Кулач - не кандидатура Луческу - дурниці. Костевіча підписали да, по суті коли Луческу тільки зайшов у Динамо. І там була домовленність вочевидь раніше, ніж румун прийшов. Та й Костевич вже рік лікується. Невідомо ще скільки часу він буде набирати ігрову форму. І чи вийде взагалі на свій рівень до травми, який і так не був особливо високим.

ViAn сказав...

Як я і казав, що підписання будуть лише в дубль. Тепер марокканець. Так розумію, що опорник. І ніякий не латінос.

Стас сказав...

ViAn,если будет так как ты описал,то стало быть кое-кто попросту врёт!)))На счёт инсайдов...

ViAn сказав...

Стас, інсайди - штука надзвичайно специфічна. Тому так, можливо прикрашають. Але ж є і інші інсайдери, які за день до прильоту Вітіньо публічно казали, що трансферів взагалі не буде вже))

Стас сказав...

ViAn,одно их всё равно объединяет.Врут и те и другие.

SWIFT сказав...

Я бы инсайдеров поделил на 3 группы: 1. Выдают четкую проверенную информацию, в которой уверены! Правда!
2. Выдают информацию, в которой они сами уверены, но она не проверена! Неправда!
3. Выдают изначально "левую" информацию. Брехня-брехня!!!

ViAn сказав...

Стас, наприклад ТаТоТаке дійсно словами не розкидаються. Це по трансферам. Чітко підмічено, що вони єдині, хто розповіли першими про Вітіньо і Раміреса. Тому не всі однакові.

ViAn сказав...

SWIFT, я взагалі не ділю людей на види, групи чи сорти. Всі різні.

Vitos сказав...

Можно подводить итоги трансферной компании.

ViAn сказав...

Так, планую це робити найближчим часом.