четвер, 22 вересня 2022 р.

Це і є найважливішим сьогодні!!!

   Футбол, поразка від Шотландії... Це все дрібниці. Україна повернула Героїв!!! Видатних воїнів!!! Всіх повернули!!!


12 коментарів:

Leonidas B сказав...

Вітаю ViAnе! Дійсно дуже приємна новина, трошки неочікувано. Згадють що отдали Медведчука та 55 кадирівцев. П'ять командирів азовців до кінця війни будуть перебувати у Туреччині.
Кінець війни поребрик вирішив відстрочити, оголосив мобілізацію, десь за півроку побачим у що це обійдеться їм. кількість багнетів засекречена, гадають що коло мільйона . Чергова точка к розвалу імперії пройдена. Їхня система не витягує або насилу те що є, а тепер і це. Десь читав що запаси були 12 млн. снарядів, витрати 40000 щодня, оборонопром 120000 на місяць, тобто. снарядів на півроку війни ще у них. Ну і літаків, гелікоптерів, ракет не додасться(багато імпортних комплектуючих) особливо на цих воїнів, обмундирування, калаші, гармати та танки радянського оборонпрому, логістика ляже, це як місто з мільйоном рухати з усіма магазинами, пекарнями, з електрикою, газом та інтернетом рушити на фронт.
Бажано щоб наші партнери посилили поставки необхідної нам зброї. Може десь у жовтні буде спроба зробити Харків 2. Віримо у ЗСУ.

ViAn сказав...

Леонід, оцінювати їх потенціал на сьогодні важкувато. По факту розпаковані запаси тануків 60-х, давно розпаковані. І Якщо вже пару місяців як розпаковані Д-30 і Д20, то це багато про що говорить. Та запаси там ще є. Хто б що не казав. Виробництва працюють. Не вистчачає мотивованих людей. Бо помирати ніхто не хоче.

Я думаю, що мобілізація необхідна для насичення лінії оборони, щоб втримати зайняті рубежі. Реальні втрати вбитими і пораненими вже за 200 тисяч. Плюс вже тисячі відказників.

А мобілізувати тих, хто проти того, щоб воювати - по суті озброїти людей, які можуть піти в інший бік на москву. Або покидати автомати і здатись.

Стосовно запасів артилерії, то вони ж розпаковують запаси Білорусів вже 3 місяці. Вже мінімум 5-6 ешелони звідти вивезли. Ми ж продовжуємо розбивати їх склади. Тому запаси пушок і артилерії вичерпні. І виробляти їх в необхідному об'ємі - важкувати. Фінансовий тягар тут.Тягнути таку війну - мінімум 7-8 млрд євро в місяць. Війна - вкрай затратна річ. Тоді як доходи від нафти і газу вже впали з 16 до 5 млрд на місяць. І падатимуть далі, бо з грудня нафтове ембарго від Європи.

Стосовно України, то нам продовжують поставки артилерії нової і брньованих машин. І снарядів до них. Та й МЛРС кількість збільшується. А операції, подібні Харківській, додають багато оптимізму військовим, як і звільненя Азовців і Морпіхів.

Та ця моль, поки її свої ж не шльопнуть, буде чіплятись і лити кров. Бо визнати поразку не може.

ViAn сказав...

Стосовно трансферу Дурсуна, то він зараз у складі своєї збірної. Сьогодні у них матч. Поки немає ніяких сигналів, окрім блогерських, що трансфер відбудеться. Сьогодні останній день трансферного вікна в Україні
Але у Фенері він 5 форвард. Перспективи на сезон туманні, бо він зараз зовсім не грає і на ЛЄ не заявлений. Тому Динамо для нього - хороший варіант.

ViAn сказав...

Лонвійк Джастін Антоніус офіційно заявлений за Динамо на сезон. Центральний півзахисник на позицію Шапаренка.

Parker сказав...

Усім привіт!
Вірменія, то, звісно, не Шотландія. Стійкість після другого пропущеного зникла зовсім. Доречі, наші теж не далеко від вірменів пішли. Після другого м'яча шотланців попливли. А сьогодні відігралися на повну. Досить непогане враження склав Данило Ігнатенко. Мудрик не показав нічого особливого. Довбик продемонстрував, що він більш ефективний, ніж Яремчук.
Тепер необхідно віддати борг Шотландії, адже вони теж не показали аж надто високоякісний футбол. А наші на їх фоні виглядали взагалі жалюгідно.

З повагою, Parker.

ViAn сказав...

Parker, я безумовно люблю фентезі читати і дивитись. Та от у нашу перемогу над Шотландією не вірю. Ми отримали Забарного і Миколенка, які повернулись в обойму. Це величезний плюс, у порівнянні із першим матчем проти Шотландії. Та от у центрі поля нам і далі не вистачає бойової одиниці. Замінити Зінченка чи Шапаренка і далі немає ким.
Зіграти в нічию ми можемо. Виравти перемогу на фарті також. Але Шотландія має сильніший склад. Це треба визнавати. Із Зіной і Шапой ми мали б аргменти. Без них сподівання лише на фарт і що матч з Ірландією дасть нам якийсь бонус.
Хоча по суті ми місце вже зберегли, а в дивізіон А особливого сенсу не бачу йти. Ми не тягнемо на цей рівень.

Parker сказав...

Привіт усім!
Не знаю, наскільки інформація від Вацка є правдивою, але дивлячись на кінцевий результат розумію, що в цьому щось є.
Це я про роботу Краснікова в ДК та придбання Перріса, який бачить себе на позиції правого вінгера. Як кажуть, в семи няньок дитина без ока.

З повагою, Parker.

ViAn сказав...

Вацко просто зараз без роботи. Тому він намагається активізувати своє єдине джерело доходу - ютуб канал. І яким чином? Роздуванням із мух слонів, поширенням чуток і всякої жовтізни. Його зараз буде багато. Гроші ж мають властивості закінчуватись. Роботу ж йому ніхто не пропонує. І чим далі роздуватиме, тим менше шансів знайти роботу.

Leonidas B сказав...

На жаль, на жаль. Мало мати бажання перемоги, віддати надзусілля, треба вміти ще забівати, а з цим у нас полний швах. Ребров в свій час намагався в школі Динамо поставити іспанський напрямок, навчити хлопців грати з м'ячом, сьогодні дивпшся як наші хлопці його приймають це просто повний аліс. Але за гру подяка.

ViAn сказав...

Збірна виглядала гідно проти сильного суперника. Безумовно набагато цікавіше було б зіграти цей матч обом командам зі всіма здоровими гравцями, оптимальними складами. По суті Шотландія нічого не створила. Взагалі нічого. Один момент, який мав шанси стати голом. Ми мали шанси забивати. Дуже хороші шанси. Але Ярмоленко, Довбик і Забарний свої убойні моменти не використали. По суті впевнено зберегли за собою корзину Б у Лізі Націй, але кваліфікація на Євро буде з 3 корзини.

Стас сказав...

ДК с вымученной победой!Но...Игра...((( Ох и игра!(((

ViAn сказав...

Так, Стас, відсутність у грі змісту, думки і чіткого малюнку. Розбалансована команда повністю.