неділю, 2 жовтня 2022 р.

Найважливіше попереду!!!

 

Такі емоційні ці дні. Так багато різних подій. ЗСУ продовжує дивувати, радувати, обнадіювати. Кожного дня вже багато тижнів звільняються території. Лиман, Золота Балка, Діброва, Куп’янськ-Вузловий. Це міста Донецької, Херсонської. Луганської і Харківських областей. І все це на фоні орківських істерик, мобілізації, референдумів і бряцань ядерною зброєю. Безумовно це говорить про те, що бліда моль ще не нажерлась крові. І кине тепер сотні тисяч людей на те, щоб крові стало ще більше. Сумно це. Та ми і так знаємо, що виходу у нас немає. Ми на своїй Землі!

      Спостерігаю за тим, як мучиться Динамо в Ужгороді. Те, що не пропустили у першому таймі – диво. Правда і забивати повинні були. Але Попов сьогодні в обороні просто творить і творить. Добре, що є Циганков. І що у Миная в нападі люди далекі від рівня Мессі. Та сама гра Динамо – відсутність структури, організації і ідеї. Криза затягується. І тому як буде у подальшому ми побачимо.

Перемога – чудово. Навіть така на нервах. З позитиву безумовно повернення Самби в Динамо. Відгуляв він. Сподіваюсь, що це стане суттєвим підсиленням нашого футбольного інтелекту у групі атаки. Все ж Циганкова одного недостатньо.

Попереду матч із Ренном. Якщо бути реалістом, то нас чекає чергова поразка. Ренн дійсно має дуже хорошу групу атаки. Тому обороні буде складно. Але якщо Попов буде грати надійно і новачки-легіонери зможуть підсилити гру у другому таймі, то можемо затягти. Та поки – із розділу фантастики.

Хочу знову закликати всіх підтримувати ЗСУ, бо зараз це найважливіше за все. Тільки ЗСУ зможуть захистити нашу землю від орків. І дати можливість жити людям в місцях, куди лапи липкі не дотягуються. Тому вдячний ЗСУ за все те, що вони роблять!

6 коментарів:

Leonidas B сказав...

Дякую ViAnе, за змістовний пост. По грі Динамо немає що добавити, без Циганкова буде тяжко. Пишуть Шапа вже почав реабілітацію. По новачкам ні як, хоча Циганков міг віддати, як він вміє, на Перріса в кінці матчу, але це було щось незрозуміле.
ЗСУ молодці, де вони можуть прогризти вони це роблять. Знищивши найбоєздатнішу частину військ запоребрика вони діктують умови. московіти стягнули багато військ на південному напрямку, готуючись держати шлях до Криму та постачання його водою. Бажано щоб по ленд-лізу почалося постачання тяжкого озброєння, хоча б арту та танки. Хаймарси дають 18 шт., но це протягом якогось часу, пішли боезапаси для знищення ворожої пехоти до Хаймарсів. Те ще запоребрик почав так звану мобілізацію, це їм кардинально не допоможе. Відсуть якісного командного состава, та його боездатність це ахілесова пята московії. Там вся структура управління централізована, ініціатівних і самостійних вони не люблять, в Лугандонії зачистили всіх народних командирів, бо треба стадо. Бажано щоб взимку продовжували довбати, не давали відпочинку. Відпочинок запоребріковці будуть використовувати для відновлення, та чекають на Трампа та його шобли.

ViAn сказав...

Леонід, Шапа раніше березня грати не буде. Хрести швидко не лікуються. Поле у Міная дивне, може готували спеціально для Динамо. Може воно просто таке слизьке і кочкове. Не знаю. Але Циганков просто не зумів нормально зупинити, а потім м'яч просто не котиться. Тому то все не вийшло. Та й ямаєць там заліз сам у метровий офсайд, навіть якби пас був точним.
По москалям ситуація проста. Невмотивовані люди, які не хочуть помирати. Це про мобілізацію. Повинні купити собі все, абсолютно все, навіть броню і взуття. А попереду зима. Всіх треба годувати. чмобіків треба ще й навчити. Це ніхто робити не буде. І ще посадити на техніку, якої там стає все менше. Кожного дня ми нищимо залишки техніки. Тому це банально невмотивоване м'ясо без броні і техніки. Легко не буде. Жаліти можна лиш те, що все ж будуть помирати наші військові, наші мирні громадяни. А м'ясо жаліти ніхто з нас не буде. Це просто затягування війни, бо сотні тисяч теж треба перемолоти. Та результат відомий.

Стас сказав...

Да,много атакующей массы врага придётся перемалывать,а это займёт время.После первой волны пойдёт и вторая волна мобилизации,а за ней вполне возможно и третья и четвёртая...Так может тянутся долго,но...У нас выбора нет!Единственно у меня вопрос а откуда они понабирают столько техники обмундирования снарядов и жрачки?
Теперь о ДК.Хотелось бы ещё и Витинью вернуть. Хотя бы так.А в идеале команду нужно обновлять.И обновлять не абы кем а серьёзными трансферами.Этот состав сильнее уже играть не будет.А если уйдёт и Циганков то качество результатов ещё упадёт.

Unknown сказав...

Доброго дня!
Динамо сьогодні було скоріше мертве,як живе.
Гра у виконанні обох команд була дуже слаба!!!
Видно що Динамо не хватало свіжості.
Попов таке враження що після свого весілля ще мінімум півроку буде подумки в "брачному ложі"...
Але саме головне що хотів написати, ViAn вибрав дуже круте фото.
Круте тому що хоч Ужгород і програв у вчорашньому футбольному матчі, але один із мешканців Ужгорода який на даному фото взяв участь у фантастичному звільненні Лиману.
Слава Збройним силам України.

ViAn сказав...

Стас, в московії зараз таке відбувається... навіть головні пропагандісти почали таке нести про свою армію, генералів і владу... Головна теза - провал. Чим більше територій ми повертаємо, тим більше там всі прозрівати починають. Друга тема - чому на складах не виявили мільйони комплектів форми, броніків, касок, автоматів... все розграбоване. Чим будуть озброювати - не наша проблема. Зрозуміло те, що це м'ясо. Просто м'ясо. Й його шлють на забой. Без техніки, мотивації і підготовки... Та час дійсно займе. Та є віра, що нам дадуть більше техніки важкої, артилерії. Зараз - потрібно.

Стосовно Вітіньо, то він не повернеться в Динамо. Ніколи. Бразильці високої якості у своїй більшості будуть оминати Україну ще довго після завершення війни. Динамо буде йти своїм шляхом. Вітіньо своїм. Це його вибір. Для нас зараз надія на Самба Діало. Він - свіже повітря. Це гравець, який може повести за собою Динамо із Циганковим вже зараз.

ViAn сказав...

Unknown, я впевнений, що багато військових із Ужгорода і Закарпаття воюють і звільняють наші міста зараз. Як і мешканці інших областей. Тут ми всі єдині. І сьогодні головне - Сватово, Кремінна, Рубіжне і Берислав. Це ті орієнтири, які найлижчий тиждень є найбілльшими приоритетами, бо за ними Сіверодонецьк, Лисичанськ і Херсон. А там і вся Україна вільна від орків.