четвер, 6 жовтня 2022 р.

Треба завжди вірити в перемоги і вони будуть...

 

Вирішив написати зараз, прямо перед матчем. Початок жовтня знову є надзвичайно ударним від ЗСУ. Як написав у себе Шурік, що зараз хоча і з такого сумного приводу, але з’явилась можливість вивчити географію України. Дізнатись скільки цікавих міст і сіл є. Зараз багато хто відкрив для себе Давидів Брід, Богуславку, Греківку і Терни. Десятки звільнених сіл і міст за декілька днів. І звільнення триває. ГенШтаб просить не розміщувати відео і фото сіл і міст, які щойно звільненні, бо треба закріпитись. Все це на фоні позитивної інформації про 22 HIMARS, дуже цікавих боєприпасів до них, інших поставок. Далеко не тільки офіційних. Бо приходить дуже багато важкої зброї. Україна йде вперед. Важко. Але ЗСУ – надзвичайна сила. І, нажаль, сумні новини з Запоріжжя, Білої Церкви і інших міст України, які обстрілюються ракетами і іранськими дронами. Та перемога буде за нами.



Подивився стартовий склад від Луческу. Дуже сумно. Ніяких несподіванок. Луческу передбачливий. Всі ті, хто не хоче стресу від невиразної поразки, які стали в цьому сезоні такими ж звичними, як і за часів Михайліченка, краще подивитись інший футбол. Вибір то є. Я буду разом з Динамо. Хоча реальність така, що склад дійсно не зможе протиставити нічого Ренну. План один – не пропустити, а там може випадково щось залетить. Луческу став консервативним. Не довіряє молоді. Була надія, що з’явиться Самба, але його навіть у запасі немає. Тому очікування печальні. Але все може бути. Це футбол.

12 коментарів:

Parker сказав...

Привіт усім!
З хорошого - ми забили перший гол у цій Лізі Європи. З поганого - гравці цього складу скинчилися, потрібні нові. Власне, як і новий тренер.
Спостерігати за беземоційним Луческу, коли команда програвала 1:0 було настільки ж жахливо, як і за потугами наших футболістів, які робили вигляд, що грають у футбол.
Попова за подібну помилку до зимової паузи до основи не підпускати. Перспективніше наггравати когось з молодих.
Цікаво, так погано ми колись вже виступали в ЛіЄвропи? Три поразки у трьох матчах?

З повагою, Parker.

ViAn сказав...

Parker, ні не перший. Циганков вже запивав у першому турі Фенеру.
Результат логічний. Хоча Ренн по суті видохнувся і останні хвилин 20 ледь пересувався по полю. Тому і зробили 5 замін. Але кінцівку Ренн провалив. Пропущенний другий гол - рішення Бойко, який покатив м'яч у зону, насичену суперниками. Наші не розібрались. Попов безумовно винен. Та його поставили в складну ситуацію. Винен, але до ситуації призвів Бойко. Треба було вибивати вперед, а не намагатись тримати м'яч у кінцівці у своїх ворот.

Але Динамо все ж на диво, після провального старту, все ж вирівняло гру. Луческу банально не вгадав із замінами.

Leonidas B сказав...

Усім привіт! Коли Ренн забив перший, погас світ, тілька щас далі електрику. Динамо має тренд в цьому році самознищуватися. Сезон накрився як і єврокубки. може дійсно треба перезагрузку зробити, награвати молодь,яка цього прагне, і варто змінити тренера, що до Луческу то він скоріше на цьому Динамо поставив хрест, хлопці з психологічних причин зламані, зневіра в себе і якійсь страх. ІМС скоріше дотяне до зими, а далі щось буде кумекати, правда Луческу може прискорити цей процес, якщо піде сам.

Parker сказав...

Вітаю, ViAne!
Так, дійсно, про гол у ворота "Фенербахче" я забув.
Щодо того, хто більше винен: у нас дуже слабка лінія півзахисту, в ній відсутні гравці, які вміють якісно розігрувати м'яч, індивідуальна техніка теж на дуже низькому рівні. Саме через це захисники змушені комбінувати з голкіпером, шукаючи варіанти для започаткування атаки. Сидорчук та Шепелєв геть не плеймейкери, а доставити м'яч до Кабаєва, Циганкова чи Буяльського якимось чином потрібно. Тому й залишаються варіанти через флангових захисників або пасом від воротаря на Бєсєдіна. У ситуації з другим голом Бойко віддав на фланг на Дубінчака, оскільки це є один з ймовірних варіантів розвитку атаки, плюс певна затримка часу на прикінці матчу, Владислав зіграв на Попова, а той по-піжонськи намагався перекинути м'яч через француза, замість того, щоб спробувати закинути в лінію атаки, чи, в разі небезпеки, просто вибити далеко вперед або й за бокову лінію.
Доречі, протягом матчу Денис кілька разів грав на Сидорчука, при тому, що було помітно, що суперники вже зрозуміли цей алгоритм і намагаються перекривати лінію передачі. Але маючи невисокий футбольний IQ, Попов не зрозумів, що кожний пас на Сидорчука стає все більш небезпечним.

З повагою, Parker.

Leonidas B сказав...

А ось і Кримський міст...

ViAn сказав...

Parker, я про Попова написав ще після попереднього мату у чемпіонаті. Він не готовий ще. Більше місяця пропустив. Треба набрита форму через дубль. Але Луческу людина вперта. За свою впертість і поплатився.

ViAn сказав...

Леонід, Кримський міст - безуиовно всім бавовнам бавовна. Але орки продовжують бити по висоткам, житловим будинкам... І це жахливо...

ViAn сказав...

Всіх з перемогою Динамо. Нарешті зіграли більш менш стабільну і рівну гру. Правда темп поки ще занизький, а Бєсєдін конкурує із Попопвим у таланті віддавати передачі на хід супернику у власній штрафній...

Leonidas B сказав...

Дякую ViAne, може потрошки почнуть виходити з цього жахливого піке.
Зараз по всій Україні шостий час тревога, у нас вже збили три ракети, та п'ять шахідів. В столиці на жаль є загиблі. Десь читав що 15 відсотків з того що кинули на велике крадівництво цілком було достатньо придбати ППО на всю країну.

ViAn сказав...

Леонід, ППО - настільки дорого, що навіть помноживши на 20 все те, що було кинуте на велике будівництво не закрило би небо всієї України. У нас величезні території. У ворога багато різних ракет. Наше ППО будувалось для збиття літаків, а не ракет. Тму те, що сьогодні зибили вже більше ніж 60 повітряних цілей - десь 65% з того, що було запущено.

Сьогоднішні ракетні обстріли я передбачав. Буде це ще довго, нажаль. Можливо не так багато у ворога ракет, але вони йдуть до кінця. Ще на певну кількість таких от актів терору по 90 ракет і 30-50 дронів за день вони спроможні. Не на багато, безумовно. Та й літаки для х-22, х-55 і х-101, необхідно декілька діб готувати до зльоту, як і самі ракети. Нам же потрібні ATACMS. Бо тоді зможемо знищити всі аеропорти. І парочку хороших дронів MQ-9 Reaper. Тоді все стабілізується.

А ППО у нас буде ще довго пропускати. Бо треба отримати комплекси, які збиватимуть ракети. Багато комплексів. Це станеться не раніше лютого 2023. Поки дійсно спробують прикрити Київ ірісами і насамсамі. До кінця жовтня можливо прикриють. Та й антидроновий купол обіцяють зробити через пару тижнів.

ППО в Одесі найкраще в Україні. Однозначно.

hunter сказав...

Не знаю,но шахта не плачет на тему тяжёлых переездов и т.д. и с украинцами в составе,но ИГРАЕТ,что мы покажем с "лучшим" в мире тренером? и с "молодым"составом и лучшим нападающим ЧУкра

ViAn сказав...

hunter, нормальний процес, що шахта грає. Я за ними не дивлюсь. А вчора взагалі світло виключили, то і можливості дивитись навіть при бажанні не було. шахта дивно влаштувалась. у них пропущенний тур чемпіонату перед цим матчем ЛЧ, Динамо і Дніпру такого не дали... а попереду матч між Динамо і шахтою... упл робить шахті зелене світло. Це стосується і перспектив Дніпра, між іншим, у матчі із шахтою. Там теж шахта буде відпочивати, а Дніпро зіграє матч посеред тижня...

Тому живуть вони на пільгових умовах.