середу, 10 січня 2024 р.

Перший трансфер СаШо?!

 

Вже 12.01 Динамо виходить з відпустки. Чітко сформований календар зборів, план спарингів. Впевнений, що план підготовки повністю сформований до самих дрібниць. Треба зазначити, що в попередні роки це було більш хаотичним. Луческу дійсно спробував зробити те, що робилось у шахті – провести збори у нетрадиційному місці. ОАЕ – було цікаво для футболістів. А по СаШо я відверто здивований, що Динамо не поїхало в Руйт. Саме там він у свою юнацькі роки закладав фізику. Напевно все ж можливості погрітись під турецьким сонечком, сходити в СПА, покупатись у морі переважили. Хоча Туреччина, аеропорт Анталія, Белек, де буде базуватись Команда, це наразі складне місце для українців. Бо дуже багато там орків і їх футбольних команд буде в цей час. Але вибір зроблений. Будуть 2 збори в Туреччині.


Сьогодні обіцяють перший трансфер. Брагару, Качараба чи хтось інший? Саме зараз, перед першими зборами, важливо зробити трансфери. У СаШо все дійсно розкладено по поличкам? Можливо. Ми будемо оцінювати все по факту. Бо ми не знаємо тренера Олександра Шовковського. Це його перші збори. Це його перша робота. Саме тому ми можемо спостерігати становлення нового тренера. Методи роботи. Це буде поступальний розвиток чи щось радикально нове? Поки багато питань. Все ж у цьому є великий позитив. Вкладати зараз великі гроші у трансфери – може тільки шахта. Особисто моя думка така, що купувати гравців за гроші – розкіш. Підписувати вільних агентів, робити обміни – раціонально. 10-12 млн на трансфери під час війни, коли всі скидаються на машини, дрони, оптику, їжу – непомірна розкіш. Навіть 1 млн євро на трансфер – розкіш. Ці гроші краще вкласти в ЗСУ. Така моя суб’єктивна думка. Але власникам клубів потрібні результати. І шахта точно буде вкладатись. Ми ж побачимо як буде вкладатись зараз ІМС.

Дякую ЗСУ!!!

15 коментарів:

ViAn сказав...

На 99% це Максим Брагару. Я б сказав, що на 100%.

ViAn сказав...

Стас, давай об'єктивно. Підписувати дорогих гравців підчас війни - ніхто не зрозуміє. Так, шахта зараз підпише Кевіна за 12 млн за 70% прав. Гравця, якому 21 і він на дорослому рівні не грав. Візмемо Назара Волошина, йому 20 і він вже 1,5 сезони відіграв на дорослому рівні. І прогресує. Може Кевін - мега гравець. Але 12 млн підчас війни... Це скільки машин еваків, скільки дронів можна було б бвзяти за такі гроші... Я категорично проти таких трансферів зараз. Неначасі. Але Рінат нічого святого немає, хай купує. Він же продовжує багатіти навіть підчас війни.

Кто-то сказав...

Привіт! Щоб підкинути трохи для роздумів, скажу що це 100% півзахисник. Більше ніякої інформації сказати не можу.

Стас сказав...

Понятно что это Брагару.

ViAn сказав...

Те, що білий фон на картинці - Брагару - 100%. Але теоретично, безумовно, зашифрувати можна це навмисно. І реально це може бути хтось інший. Шахов у цьому плані може здивувати. Та якщо взяти реальне фото Брагару і накласти на цю картинку з анонсу, то співпадіння 100%. Оосбисто не вважаю Брагару підсиленням Динамо зараз. Йому ще треба прогресувати у грі, щоб скласти конкуренцію Волошину і Кабаєву.

Стас сказав...

Нежен толковый центр защ. Да кто ж его купит?

ViAn сказав...

Стас, давай подивимось на перший трансфер. Впевнений, що захисник також скоро буде. Вочевидь, що робота активно ведеться на цьому напрямку.

Стас сказав...

Я тебе скажу какой будет. На тоби Боже шо мэни не гожэ!

ViAn сказав...

Стас, я скажу так, що якщо не Брагару буде тим, кого проанонсували сьогодні, то це буде величезний удар по всіляким інсайдерам аля ТаТоТаке, які вже навіть зп Брагару назвали.
Якщо СаШо дійсно забракував Качарабу, достатньо непоганий варіант із доступних нам, то цікаво кого ж він погодить тоді. До Качараби можна ставитись по різному, але він майже 200 матчів проів у Чехії, останній матч за Збірну України провів наприкінці 2022 року. При тому, що конкуренція в Збірній висока на позиції центрбека. Забарний, Матвієнко, Попов, Бондар, Сваток, Крівцов... Є з кого вибирати. Тому підписати гравця Збірної - для нас хороший трансфер.

ViAn сказав...

Більше доби пройшло))) Трансфер схоже зірвався))).

Стас сказав...

А может не было и никакого трансфера? Много пиздежа из ничего?! ИМС просто просматривается! Как делать новости ничего делая!

Стас сказав...

Плохо менять ничего не меняя,но мы будем! (с) М. Жванецкий.

ViAn сказав...

Стас, це все виглядає несуразно, глупо і абсолютно бездарно. Анонс такий, що вже підписали, очікуйте. Через пару годин розміщують фото СаШо і говорять, що саме в цн=ей же день ми підписали СаШо, який повернувся у тренерський штаб Динамо. Тобто мова йде про те, що гравця підписали також 10.01)). Вже пройшло більше 30 годин з анонсу. Інсайдери розповідають, що трансфер то анонсували, але все змінилось по ходу справи... І тепер продовжуються торги і договір будуть перепіпдписувати не з 01.07.24, а з умовно 12.01.24. І що все це у стані переговорів.... Міфічно, насправді. Я впевнений, що ІМС вирішує це питання із президентом Чорноморця, який недалекий від бізнесів Суркісів, зовсім близький насправді, за 1 хвилину максимум. Це про те, якщо це дійсно Брагару. Тут так багато різних аспектів, що гравця вели, вели переговори протягом місяця. Бо ж інформація десь місяць тому з'явилась. Все домовили і в останній момент вирішили переграти. Скоріше за все по проханню СаШо, самого гравця чи президента Чорноморця... Все так заплутано... Але показує лише те, що в середині менеджменту Динамо повний безлад.

Стас сказав...

Несуразной выглядит трансферная политика ДК задолго до войны! И тут давно возникает вопрос, что лучше купить по дешёвке не нужного никому игрока для того чтобы потом в итоге не знать куда его девать, или за дорого купить , но в точку!

ViAn сказав...

Стас, трансферна компанія - завжди важкий процес. Навіть ті, у кого є гроші далеко не завжди досягають результатів. Челсі і МЮ тут багатьом стають за приклад. Це ж саме можна сказати і по шахті. Влітку 2023 було підписано 10 гравців. Рудько - 1 матч, Чигринський - 4 матчі, Лемкін - 3 матчі, Азарові - 17 матчів, 2 гольові, Педріньо - 2 матчі, 17 хвилин, Міроші - 4 матчі, Кастільо - 6 матчів, 41 хвилина, Егінальдо - 9 матчів, 150 хвилин, 1 гол, Невертон - 15 матчів. Іншим словом по суті із 10 новачків гравцем обойми став лише Азарові. Всі інші хоча і є в обоймі, але не грають і впливу на результати немають. 10 трансферів на 12 млн євро. Який ККД? Нульовий. Тому трансфери - вкрай складна історія для всіх.