вівторок, 27 лютого 2024 р.

Рано робити серйозні висновки.

   18 тур для Динамо став успішним з багатьох точок зору. Ми всі чекали першого матчу, бо товариські ігри – все далеке від реальності. Хоча, як я вже писав, що матч із Шерифом показав хорошу фізичну готовність основної обойми. І до мене дійсно дійшов основний плюс у роботі СаШо - він дуже мало говорить. Немає у нього гучних заяв про те, який футбол він будує. Атмосфера у колективі робоча, спокійна. І те, що головний тренер зумів так побудувати процес – досвід гравця. Хоча, Динамо важко стримати бажання ЗМІ влізти в середину. Чим стабільнішими будуть виступи Динамо, тим більше буде бажань потрапити в середину і все розворушити.


  Втрата очок конкурентами порадувала. Однак, як показує чемпіонат, що втрачають всі. Цілком можливо, що Динамо зможе виділитись на загальному фоні. Пройти рівно дистанцію без спадів, втрат очок. Хоча всі розуміємо, що це складна задача. СаШо буде і далі налаштовувати гравців на спокійну роботу, тверезий підхід до кожного наступного суперника. До матчів Збірної 3 тури для Динамо. Андрій Ярмоленко точно з’явиться у цих матчах. Він же хоче повернутись у Збірну.

  Для Сергія Реброва вибір у Збірну може стати складним. Складно ігнорувати Ваната, Волошина, Бражка і Шапаренка. Легко побачити, що гравці шахти провели далеко не найкращі 3 матчі. І що якщо там хтось і виділявся, то це лише Егінальдо. Всі інші більше виділяються в грубих фолах, як і завжди. Цікавим буде і момент із Ярмолюком. Людина вже зіграла 15 матчів в АПЛ. Та я чомусь думаю, що глибокий лавочник Мудрик, 150 мільйонний Судаков, Зубков, Конопля, Матвієнко і Стьопа все одно будуть у Збірній. Така історія. 

  По грі Динамо робити висновки рано. Дочекаємось 2 березня. Чорноморець – серйозний суперник, який грає в дуже агресивний футбол, із високим пресингом. Абсолютно нетипова гра для нашого чемпіонату. Найбільш агресивна команда. У першому колі Динамо програло 2:3. І тут буде цікаве випробовування. Після цього матчу ми зможемо зробити більше висновків. 

  Про Михавко багато всього написали і сказали. Історія про нового Забарного недоречна. Інша історія, інший стиль гри, інші часи. Вважаю, що зайва реклама не потрібна. Як гравцю, так і Динамо. Багато проблем у Динамо. І тому треба ще більше працювати. Впевнений, що всі це розуміють. Головний позитив від матчу із Металісто 1925 – те, що вперше за тривалий час ми побачили Миколу Шапаренка. Здоров’я і стабільності Шапі.

  Дякую ЗСУ!!!


5 коментарів:

Leonidas B сказав...

У СаШо тільки step by step, така думка, він дуже добре знає хлопців, розуміє як з ними триматися, він для хлопців легенда не менш чим Луческу, така психологічна складова в даному випадку те ще треба, якщо к цьому він зможе змотивувати хлопців для більшого то гадаю будуть шанси на перемогу в чемпі, але треба щоб без травм, чим менше динамовців до збірної тим краще, візьмуть мабуть Шапаренко, Бущана та Ярмоленко якщо той зіграє тура два, більше не треба.

ViAn сказав...

Леонід, треба ж розуміти, що є і молодіжка, є різні юнацькі збірні. Нещерет, Вівчаренко, Дячук, Михавко, Бражко, Волошин і Ванат точно поїдуть. Питання у тому, що Бражко очікує свій перший виклик до Національної Збірної. Ванат там будет, це і так зрозуміло. Буяльський і Караваєв, можливо і Дубінчак. Багато може поїхати гравців з Динамо. Кабаєв теж може отримати виклик, якщо якісно проведе наступний матч. Тому я думаю, що більшість основної обойми Динамо буде задіяна у різних збірних.

Parker сказав...

Усім привіт!
З перемогою! "Чорноморець" сьогодні не виглядав настільки поганенько, як у попередньому турі проти "Оболоні". Але "Динамо" перемогло. І хоча не впевнено за рахунком, проте досить впевнено за грою. Двічі каркас воріт на стадіоні "Динамо" зіграв за суперників "Динамо"! Також з плюсів треба відзначити більш-менш адекватну гру в захисті, оскільки "Чорноморець" хоча й атакував, але чогось надзвичайно небезпечного не створив. Думаю, що на те, що "Динамо" спромоглося сьогодні забити лише один м'яч, вплинула і відсутність Буяльського. Віталій - один з небезпечніших наших півзахисників, та й взаємодія з Ванатом на пристойному рівні. Шапаренко більше тяжіє до гри з глибини, позиція під форвардом йому не дуже притаманна.

З повагою, Parker.

Стас сказав...

Игрок матча, безусловно, Бражко!

ViAn сказав...

Треба визнати головне, що Динамо сьогодні виграло на класі. По суті спокійно, впевнено. І таких перемог давно не було. Рахунок мінімальний, а перемога впевнена. Не було такого, що віддали ініціативу, втратили контроль. Спокійно працювали над збільшенням різниці. Впевнений, що в будь-який момент могли підняти темп.

Те, що випав Буяльський - складна історія. Тепер ще й без Бражка із Вересом буде гра. Ярмоленко і далі не потрапляє в заявку. СаШо доведеться шукати варіанти. А Ребров дійсно все бачить. Вибір до Збірної ускладнюється. Але це приємно, коли є з кого вибирати.