понеділок, 5 жовтня 2015 р.

Коли не має запитань...

Коли є велика пауза, то завжди хочеться попрацювати у трансферному напрямі. Напевно саме так і буде у ці дні. Як на мене, то знову на часі заглянути до європейських чемпіонатів, подивитися на нові обличчя. Всі ми маємо власні погляди на сьогоднішнє Динамо. Всі прагнемо більшого. Всі розуміємо те, що прийде зима, прийде літо і доведеться прощатися із сильними, із слабкими гравцями. Думаю, що найближчі матеріали саме цьому і будуть присвячені. Зараз думки про збірну. Тому є можливість оглянутись, подумати про те, що вже зроблено в цьому сезоні. Та й про прийдешні два найважливіших матчу осені. Як буде готуватися Динамо? Та й про матч із Ворсклою треба декілька слів сказати.


Дійсно сумно те, що саме зараз ми потрапили на матчі збірних команд. Бо Динамо набрало обертів. І тому зараз більшість гравців поїдуть до збірних України, Хорватії, Австрії, Португалії, Марокко, Парагваю. Залишаються запитання по Гармашу, який ще не відновився. У збірну Фоменко його викликав. Денис є над важливим для збірної, бо гравця його рівня зараз немає. Та й у цих матчах треба здобувати перемоги. А можна і втратити гравця, бо тренери збірних гравців не бережуть. Те ж саме стосовно Хачеріді. Для мене ці питання важливі, бо не вірю я у можливості збірної піднятись вище 3 місця, а на матчі із шахтою та Челсі нам треба мати повну обійму гравців. Тим більше таких сильних, як Євген і Денис.
Ця пауза може позитивно вплинути на Челсі. Повинна ж ця команда здолати кризу. І не хочеться, щоб це відбулось у матчах із нами. Проте, це цілком ймовірно. У Челсі грають амбіційні гравці. На шахту пауза вплине тільки позитивно, бо залишається вся когорта бразильців, ще й Гладкий. У будь-якому випадку будуть награватись схеми гри в атаці проти Динамо. Чи зіграє Динамо товариську гру у паузі? Це також ймовірно. У нас не залишиться обійми гравців у жодній лінії, крім воротарської. Тому у тренерського штабу буде можливість подумати над майбутніми суперниками, подивитись їх ігри, розібрати детальніше. Тим більше матеріалів для роздумів дуже багато.
Матч із Ворсклою переконав навіть самих жорстких критиків Динамо. Зрозуміло, що завжди є до чого причепитися. І в цій грі на початку був момент у Шиндера, коли Віда дав йому спокійно розгорнутися і пробити у штрафному майданчику. Однак, атакуючі дії Динамо були переконливими. Команда весь матч грала гостро, результативно, якісно. І в цьому є головний плюс цього Динамо. Забивають всі гравці. Зараз у команди немає яскравого бомбардира. Але є багато гравців, які забили по 3-4 м’ячі. Все чіткіше вимальовується команда, а не просто набір гравців. Не хочу робити багато компліментів. Зараз це ще не на часі. Матч у Полтаві довів силу Динамо. Ми не випадково займаємо перше місце. І команда прогресує. Тому особисто я із великим оптимізмом дивлюсь у найближче майбутнє. Як би воно не склалось, а команда у нас є. І тому все буде добре.

Дякую за увагу!

2 коментарі:

Антон сказав...

В субботу товарняк со Сталью. У нас играть некому, все разъехались. Надеюсь будут молодые играть. Сталь ниче так смотрится. А по трансферам какая позиция будет первой?

ViAn сказав...

Антон, думаю, что будет завтра по центральным полузащитникам.