понеділок, 9 вересня 2019 р.

Навіть цікаво все те, що буде далі.

Ситуація поступово роз’яснилась. Наразі у мене вже є відповіді на всі ті запитання, які мене цікавили. Дві нічиї із Олімпіком і Зорею вже не виглядають чимось дивним. І причини тут абсолютно не в Хацкевичі. Сама по собі ситуація в Динамо надзвичайно важка. Одна з основних причин, це активно обговорюється серед людей, які не знаходяться на зп у ІМСа, це фігура Олексія Михайличенко сама по собі. Ніхто не намагається принизити його досягнення як гравця. Мова йде лише про те, що він займав посаду спортивного директора протягом багатьох років. А зараз опинився у руля Динамо. Просто напишу про це детальніше.

Найголовнішою обставиною є рівень фаховості і кваліфікації. Виявляється тренерський диплом, який отримав Олексій Михайличенко, був отриманий в ті часи, коли такі корочки видавались по блату. Він особливо і не вчився. І всі його тренерські знання отриманні при особистій футбольній практиці, при роботі разом із ВВЛ. Всі ці роки Олексій не займався підняттям власної освіти. Він не проходив ніяких курсів, не їздив до інших тренерів на стажування, щоб вивчити сучасні тенденції. Тобто до руля команди прийшла людина із старим багажем, яка впевнена у своїх знаннях. Але все це давно застаріло. Як і не будемо казати про те, що на менеджера він ніде не вчився. А посада спорт. діра – менеджерська посада. В усіх сучасних командах цю посаду отримує людина, яка має фах, освіту. А сучасні молоді тренери шукають нові ідеї, вивчають досвід. Навіть Хацкевич, при всіх об’єктивних реаліях, знаходився у тонусі і продовжував вчитись. Ми могли спостерігати нові методики при тренуваннях. Зараз керує Динамо тренерський штаб, який відстав від життя на 15 років. У футболі – величезна прірва.
Причини слабкої гри із Олімпіком і Зорею також стали відомими. Бо перше, що зробив Михайличенко, він навантажив гравців. Команда і так пройшла підготовку до сезону. А тут були дані нові величезні навантаження. Тому і не вистачило Динамо із Олімпіком, тому і провалили другий тайм із Зорею. На словах команду кудись там виводять. Хоча я не думаю, що при Хацкевичі заклали слабкий фундамент. Надмірні навантаження – вчорашній день. Всі сучасні команди набирають фізику через ігровий режим. Олексій загнав команду. І це його головне досягнення. Думаю, що по старовинній методичці завантажувати будуть і далі.
Ситуація в середині колективу надзвичайно важка. Професійні гравці, які пройшли міжсезоння, мають великий досвід, абсолютно не розуміють таких навантажень в середині сезону. Саме тому новина про те, що група гравців, на чолі із Сидорчуком, в роздягальні після матчу вступила у відкритий конфлікт із новим тренерським штабом, безумовно мала місце. Бо 2 нічиї стались саме через шалені навантаження. І сезон по суті вже провалений. Всі реалісти. Чи буде розвиток у цієї конфліктної ситуації? Я думаю, що буде.
Дякую за увагу!

33 коментарі:

Стас сказав...

Раньери? Ну,что сказать...Лучше уж Рамос!

ViAn сказав...

Стас, ти ж розумієш, що ситуація така, що може бути все. От є дві нічиї. А що якщо у трьох наступних матчах так само не буде здобутий позитивний результат? Я к ти думаєш чи буде Михаличенко відправлений у відставку? Я впевнений, що буде. І просто думають, готують варіант. Як я написав, що всередині колективу є конфлікт. Він є. На камеру про це ніхто не скаже. Але я знаю 100% із середини клуба, що конфлікт є. І методики роботи Команда не сприймає. Із Хацкевичем конфлікту не було жодного разу. А тут одразу пішов сильний конфлікт. Раньєрі - один із варіантів. І тому це точно краще, ніж Олексій Михайличенко. Я можу ще раз озвучити свою позицію, що вважаю, що Михайличенко - ще гірше, ніж Хацкевич. Свою думку змінювати не планую. Але готовий буду визнати свою помилку, якщо зараз піде гра, прийдуть результати.

Стас сказав...

ViAn,нужно было сразу же не Лёсиком дырки затыкать,а ставить молодого зарубежного тренера! Думаю даже если бы поставили Гомеса было бы лучше.Пускай не сразу,а на длинную было бы лучше.И понятнее.

ViAn сказав...

Стас, стосовно того, що треба було ставити нормального тренера - нам всім давно зрозуміло. Стосовно Гомеса, то він так само був у команді Хацкевича. І несе повну відповідальність за провал у ЛЧ. І епоха іспанців... От ми казали і була офіційна інформація, що Вендлер покинув Динамо. І так було. Але в середині серпня він повернувся і зараз знову працює в Динамо. І повернув його Михайліченко. Більше того, із Хоффенхаймом пішло активне співробітництво. І поїздка туди Назарія Волошина тому підтвердження. Без хорвата Ромео Вендлера тут точно не обійшлося.
Зараз іде мова про те, що в Команді конфлікт. Результати відсутні. Перспективи туманні. Ставка на Михайличенко схоже провалюється. Тому якщо і будуть брати іноземця, то з іменем. ІМС не хоче працювати із нікому невідомими тренерами. Він власник і має на це право. А вільних тренерів цікавих зараз багато. Раньєрі - далеко не єдиний кандидат.

Стас сказав...

ViAn ,я как раз от Раньери и не в восторге! Уверен что есть кандидаты посильнее.Но,как бы это сказать правильно,я хочу чтобы с новым тренером пришла какая-то стройная и понятная система принятая на года.А просто купить тренера и потом потратиться на нужных ему игроков для достижения сиюминутного результата...По мне это не так интересно.

ViAn сказав...

Ми ж не можемо знати стратегію. Я вже казав, що на мою суб'єктивну думку все готується під прихід Шеви. І Льосік - зручний варіант. Тренер іноземець - також каліф на час. І Раньєрі тут ідеально підходить. Він легко погодиться рік-два відпрацювати. І буде робити це якісно.

Леший сказав...
Автор видалив цей коментар.
Леший сказав...

Раньери? Суркис получил сотрясение мозга?

ViAn сказав...

Леший, поки рано про це говорити серйозно.

Леший сказав...

Я даже не буду уточнять))) так повезти нам не может)))

Стас сказав...

Я так понимаю что датчанин Дуэлунд для ДК....Всё!((( Что ж ждём рецедивов старых травм других игроков(лидеров) нынешнего ДК!

ViAn сказав...

Стас, важко щось казати про Дуелунда. Але травматичість у нього надзвичайно висока. Та я все ж думаю, що він одужає. А Тайсон сьогодні отримав страшенно у голову. Хоча матч не дивився, але Зоря дала бій і шахті. От що значить тренер іщ німецьким дипломом. Відверто більше ніж посередній тренер для Бундесліги. Тому що б було, якби дійсно класний тренер із німецьким дипломом очолив би Динамо - було б дуже цікаво. А завтра налоштовуємось на чергові героїзми від Михайліченко. Кажуть, що Шапаренко в молодіжці всіх вразив. Може і з'явиться завтра у заявці. Хоча я в це слабо вірю. Гармаш і Сидочук - наше всьо.

Стас сказав...

ViAn , гу,посмотришь потом расскажешь.Я это "зрелище" наблюдать ненамерен!

Леший сказав...

Шапаренко сегодня не играл за дубль, там Гия два забил

ViAn сказав...

Леший, я про молодіжну Збірну України, а не про дубль))

ViAn сказав...

І правильно, Стас, не треба дивитись. Я також скоріше за все буду в записі дивитись))

Стас сказав...

ViAn,тоже правильно.Как посмотришь скажешь! Ибо у меня нет желания даже в записи смотреть.Мкасимум,если желание ещё будет(в чём я сумливаюсь) посмотрю голы.

Анонім сказав...
Адміністратор блогу видалив цей коментар.
ViAn сказав...

Судді безумовно мають надзвичайно деформований зір. І другий матч поспіль не бачать гол у воротах нашого суперника. Однак, треба бути реалістами. У першому таймі гра відсутня. І по суті гол Де Пени, який суддя не побачив, це єдиний гольовий момент. У всьому іншому гра відсутня. І Десна забила чесно. Продовжуємо у другому таймі мазохізм. Хоча, може і виграємо. Все ж останні 2-3 хвилини були веселими. Може заведуться. Та й суддя може вирішить виправдатись за помилку, яку він у перерві легко побачить, поставивши пеналь у ворота Десни.

ViAn сказав...

Я хочу нагадати, що анонімні коментарі завжди видалаються.

Виталий сказав...

"-Товарищи , надо понимать всю глубину наших глубин."

IllyaGIP сказав...

ViAn, дійсно дуже схоже на те що гол був все ж таки забитий. Але це не виправдання. Вчергове програний матч. Шість матчів без перемог? Дуже шкода, сезон дійсно втрачено. Все виглядає поки туманно. Побачимо як буде далі. Я не знаю, просто не має слів)))

ViAn сказав...

При Хацкевичі ми так низько не впали б. А тут просто відсутній малюнок гри. Дивуватись немає чому. Сподіваюсь, що цей тренерський штаб сьогодні провів останній матч. Бо далі падати немає куди вже.

Стас сказав...

А что Динамо бежит? Сейчас все бегут!(с) Счёт мне известен.Мне за глаза этого хватает.Не советую никому лицезреть подобное зрелище.Хватит того чтобы узнать какой счёт и не более того.

Leonidas B сказав...

Матч нет нужды комментировать, ViAn правильно разложил по Михе и то в добавок игровому кризису и присутствует конфликт в Динамо, полный кризис жанра, который Миха пытается грубо давить силой, ставка не на мозги и интеллект а на физику, чем больше в армии дубов, чем крепче наша оборона. Но повторяю, что виновник всего этого ИМС. Человек профессионализма скажем уровня бригадира, среднего снабженца, волею случая оказавшегося у руля Динамо, ну и что, что он хороший человек, это не профессия, ну не его быть футбольным менеджером. Пример всего этого бардака прямо перед глазами, чел который в совок мог рассчитывать максимум только на должность завклуба рулит московией, результаты налицо, роисия превратилось в тупо в сырьевой придаток. Так и с Динамо, с каждым годом всё ниже в плане руководства главной командой.

Леший сказав...

Жду матч со шведами, думаю, что будет очередной шедевр. Шапаренко травмирован, ну так сказал пока ещё ГТ

Стас сказав...

Завидую прям некоторым людям...Ещё чего-то ждут...

Леший сказав...

Стас, днопробитие это бесконечный процесс у ИМС. Тут нет финала

ViAn сказав...

Русін у Хацкевича теж був весь час травмований. Прийшов у Зорю і став кращим грацем УПЛ у серпні. І ніякі травми йому не заважають. Вдуматись, що непотрібний Хацкевичу гравець став кращим гравцем всього чемпіонату. І це при наявності шахти. Тепер Шапаренко весь час травмований, то не у формі. Поїхав до Ротаня, там зіграв 2 матчі, в обох став кращим у нашому складі. Дивні речі? Не думаю. І це при тому, що Ротань теж далеко не фонтан тренер. Але він куди сучасніший за Михайліченка. Я чекаю зміни тренерського штабу зараз!!! Хоча, ІМС ще той мазохіст.

Стас сказав...

ViAn ,может Сабо вернётся...Стариной тряхнуть...Демьяненко опять же в наличии имеется.Лужный как главный тренер без работы...На крайняк Головко есть.Разве этого мало?

Леший сказав...

Только Алиев, никаких компромиссов, сердце и печень...

hunter сказав...

Снова кошмар.Даже в ВФ говорят что дело в тренере.И Миха на прессухе бред несёт.Суркис снова будет извиняться что не назначил супер тренера Михайличенко в начале сезона

ViAn сказав...

Вільних тренерів достатньо. Як з точки зору гіркого сміху, таких як Бессонов чи Заваров, так і серйозних, якісних. Були б у ІМСа бажання і розум.