четвер, 26 вересня 2019 р.

Виходимо на хвилю позитиву!


Мені подобається сьогоднішня ситуація. Все ж у часи, коли є інформаційний простір, просто так не вийде заховати правду. Вчора ми стали свідками важкої перемоги Динамо. Окрім важкої перемоги можна було побачити змістовну гру. Гра Динамо дійсно наразі стала надзвичайно змістовною. Кожного матчу здійснюється по 20 ударів у напрямку воріт і по 10-15 ударів у ствір. Вчора було 13 ударі в у ствір і 1 перекладина, яка ударом у ствір не вважається. Гра проходила за повної територіальної, змістовної переваги Динамо. А Худжамов був близьким до того, щоб стати героєм матчу. Але не став.
 

Насправді треба казати правду. Динамо на очах додає. Хтось каже, що це робота Михайличенко. Є і інша версія, що група гравців команди провела серйозну розмову із тренерським штабом, на якій було багато всього переглянуто. І переглянуто саме тренерським штабом. Конфлікт подоланий. Сторони досягли порозуміння. І саме тому прийшов результат, прийшла і гра. Це все чутки. Та просто так чутки не виникають. Я вже казав про це, що якщо буде гра і результат, то будь-який тренерський штаб заслуговуватиме на повагу.
Оптимізм потроху повертається. Поки ми всі ще повні скептицизму. Та зміст гри дійсно зараз такий, якого не було 1,5 роки. Востаннє таку гру команда показувала навесні 2018 року. Хочеться вірити, що буде прогрес, що своє місце знайдуть в основній обоймі Попов і Цитаішвілі. Тим більше, що Гіо зараз надзвичайно якісно грає за дублюючий склад. А Денис поступово готується грати. Та травма доволі неприємна. Треба зачекати із навантаженнями. І все ж я думаю, що через тиждень-два ми вже побачимо його на полі. Травма Бурди відкриває для нього пряму дорогу в основну обойму.
І все ж про головне. Про чергову зраду. Черговий тур поспіль судді здійснюють відверті помилки. Ми вже знаємо, що були незараховані голи у ворота Десни і Зорі. А вчора була гра рукою від Чоботенко. Відверта гра. Там навіть немає жодного сумніву. Суддя все бачив. Чому не поставив? В цій ситуації не маю жодних сумнівів. Це була не помилка. Це було навмисне рішення. Неможливо не помітити такий факт з того місця, де стояв суддя.
Наступна гра проти Дніпра. І це буде цікавий матч. Сподіваюсь, що Супряга і Булеца зіграють проти Динамо. Так буде всім цікавіше. Мотивація – важлива штука для прогресу. Дніпро – молода команда. Мало досвіду, багато азарту. У команди слабкий захист, не така виразна середина поля. Але трійка Назаренко, Булеца і Супряга заслуговують на увагу і повагу. Хочеться зіграти проти основи. І щоб тенденції підтвердились.
Дякую за увагу!

7 коментарів:

ViAn сказав...

На сьогоднішньому тренуванні першої команди з'явився невідомий особисто мені гравець. Без номеру на тренувальному костюмі. Може хтось з вас впізнав гравця в обличчя? Бо я ні.

ViAn сказав...

Схожий на Вадима Мащенко зовні. Хоча абсолютно не зрозуміла його поява на ренуванні першої команди, якщо це дійсно він.

IllyaGIP сказав...

Глянув відео з тренування. Це Мащенко. Я вже і фотки пошукав))))

Leonidas B сказав...

Матч с Мариуполем не удалось посмотреть, посмотрим на Динамо с Днепром. Похоже пробел с физическим состоянием удалось закрыть, что там по поводу качества, вот что сейчас выходит на первый план.

Leonidas B сказав...

Победа над Днепром сомнений не вызывает, Динамо было сильнее. Качество игры для соперников уровня Днепра вполне достаточное, Миха подкрутил гайки в Динамо где можно, добавил быстроты из защиты в атаку и самое главное - прессинг, которым Динамо особенно в первом тайме наглухо закрыло для Днепра атакующие действия, хотелось бы чтобы Цыганков и Вербич так не тянули одеяло на себя, если бы не жадничали счёт вполне был бы комфортным значительно раньше. Всех с победой!

Леший сказав...

Днепр очень слабая команда, и с характером тоже вопросы. Выиграли и забыли, идём дальше...

ViAn сказав...

Дніпро нічим не слабший за Лугано. Лугано сьогодні успішно пролетіло дома Ксамаксу і ділить останнє місце із Туном. В 9 турах набрано 6 очок. Тому не варто принижувати Дніпро. Це молода команда, де в старті грають 4-5 гравців 1999-2002 р.н. Сьогодні таких було 4. А ще є Булеца, який на сьогодні є головною рухомою силою цієї команди в атаці. Дніпро - перспектива. Так, рівень Динамо зростає на очах. Команда мене все більше приємно дивує. Сьогодні грали із величезним запасом. І легко побачити, що тактично Михайличенко таки сильніший за Хацкевича. Змушений в цьому зізнатись. У сьогоднішнього Динамо аргументів стало більше. І тактичної гнцучкості більше. А головне - 4 останні матчі ми не пропускаємо. Це дуже важливий компонент. Зіграли із великим запасом, по суті не у макисмальному режимі. Із Маріуполем було суттєво складніше, бо грали на виїзді після важкої дороги. Сьогодні зіграли із запасом. Перемога переконлива. Рахунок повинен був бути більш крупним. Ще 2-3 м'ячі легко повинні були залітати. Дніпро створив єдиний момент на 90+3. Мені подобається тенденція. І на матч із Лугано я дивлюсь із оптимізмом.