понеділок, 2 вересня 2019 р.

Скажу відверто, що писати один негатив починає набридати, а приводів писати щось інше немає...


Скажу відверто, що нічого не хотілось писати. Та почитав трохи аналітики і дійсно погоджуюсь із тим, що вся ця ситуація вже була. Вона була саме при Хацкевичі. Форсування форми і потім провал на місяць. Насправді це за 3 роки роботи попереднього тренера стабільний місячний провал, коли команда не показує ні гри, ні результатів. Як це називається? Системна помилка. Цілком можливо, що Олексію Михайличенко дісталась команда, яка знаходиться у глибокій фізичній ямі. І що все це робота попереднього штабу. Чи так це?


  Безумовно фундамент закладали в червні-липні. І було видно, що команда грала із ФК Львів на легких ногах. Матч із Брюгге також показав нормальний фізичний стан. Та й матч відповідь не був таким вже поганим. Динамо бігло, летіло. Так те, що ми бачимо зараз – дійсно яма після виведення на ранній пік, як це було у 2 попередні сезони? Чи це навпаки команда зараз грає під навантаженням? Цілком можливо, що ці величезні паузи між матчами новий тренерський штаб присвятив збільшенню навантажень і просто спалив організми гравців. Це все припущення. Вірними можуть бути будь-яка з версій, а може і всі одразу. Легко зрозуміти лише те, що Команда у ямі, що провал не пов’язаний із тактичним арсеналом. У гравців забиті ноги, фізично не витримують 90 хвилин.
Вважаю, що треба всій Команді вийти на спілкування. Провести велику зустріч із вболівальниками. І на простих словах все роз’яснити. Так і сказати прямо, що фізично в ямі. А фахівці повинні роз’яснити скільки часу треба для виходу команди з кризи. Треба бути об’єктивними, що вчора поки команда була свіжою, то створювались моменти. А потім команда не витримала навантажень і встала. Тренерський штаб також наробив помилок. Сидорчук, який провалив гру, вийшовши замість Гармаша, який у першому таймі давав і об’єм роботи, відбір, швидкість, закривав свою зону. Ця заміна де Пени на Караваєва, яка нічого не дала в атаці. І відсутність третьої заміни другий матч поспіль.
Дійсно Динамо роздало всю свою молодь і зараз грає далеко не таким і молодим складом. А та молодь, що залишилась в наявності, засунута дуже далеко. Може настав час знову почати награвати Шапаренко, Попова, Цитаішвілі. Якщо діючі гравці в ямі, то можливо молодь дасть запал, енергетику і фізично краще витримає навантаження. І, що є важливим, кожен із нас навіть 2:2 із Зорею сприйняли б суттєво краще, якби у складі грало більше молоді. Бо ж і так зрозуміло, що за молоддю майбутнє.
Зараз розпочалась пауза на Збірну. Більшість гравців роз’їдеться. Склад схоже так і не почистили. У мене особисто є надія на тренерів різних збірних, в тому числі і на Шевченко. Що вони приведуть гравців у кращі фізичні кондиції. Інших надій наразі не маю.
Дякую за увагу!

6 коментарів:

Стас сказав...

Коноплянка перешёл в Шахтёр...Теперь я думаю руководство шахты будет искать центр защя с хорошим первым пасом.Лега,понятное дело...А с Поповым и Шапаренко действительно непонятные вещи происходят...Впрочем я давно привык к тому что динамовская политика не поддаётся никакой более менее нормальной логике! И дело давно не в динамовских тренерах!Точнее не только в них.

ViAn сказав...

Так, шахта якісно підсилилась. Трансферне вікно закривається. Не впевнений, що встигнуть підписати центрбека. Та й не думаю, що шукають.
А по іншому... Справа в тренерах в першу чергу.

Помер Журахівський. Світла пам'ять чудовому журналісту!!!

Стас сказав...

Официально: "Шахтер" подписал капитана сборной Бразилии U-20 Витау.
Кто там говорил о том что Шахтёр не будет подписывать центр защя?)))
Вот...чесслово,смешно! Логика! Логика далеко не самая последняя штукенция!Пора бы кое кому такие вещи понимать.

ViAn сказав...

Стас, це підписання у стилі Додо і Фернандо. Гравець без досвіду гри навіть в Серії А бразильській. Буде до зими тренуватись із першою командою і грати за дубль. Потім відправлять в оренду кудись в Гімараєш. Схема випробувана вже. Тобто це підписання на наступні роки, а не на цей сезон. Тому прихід Коноплянки не пов'язаний. А от натуралізація Ісмаілі зараз скоро вже відбудеться.

Леший сказав...

Виан, не хочу расстраивать, но кроты вписали нового заща в ЛЧ вместе с Коноплей. Так что это игрок прямо на сейчас

ViAn сказав...

Леший, зрозуміло, що вписали. В тій заявці є багато гравців. Але вони не гратимуть. Якщо брати між Бондарем, який вже потрохи награється і Вітао, то шансів більше отримати практику в ЛЧ саме у першого. Хоча і він гравець глибокої лавки. Коноплянка - для ротації.