середа, 27 листопада 2019 р.

Гра на результат.


В четвер все може вирішитись. Безумовно є стратегія. По суті шанси на перші місце ми не використали. Але шанси ще є. Та треба було здобувати перемогу над Копенгагеном. Тоді б матч із Мальме був куди спокійнішим. А тут, якщо ми таки хочемо посісти перше місце, то перемога є надзвичайно важливою. Але і нічия може влаштувати. Навіть дивно те, що із такими доволі невиразними результатами ми досі зберігаємо шанси на перше місце. Посередня група і ми в ній виглядаємо так само посередньо. Нажаль.


Що нас очікує завтра? Знову буде багато боротьби. Ми ж пам’ятаємо першу гру. Всі команди в нашій групі силові. Важка перемога із вимученим голом на 84-й хвилині. Але це була перша перемога після серії невдалих результатів для Динамо. І якщо ми поглянемо на Динамо вересневе і сьогоднішнє Динамо, то побачимо дві різні команди. Сьогодні Команда додала у всіх компонентах гри. З’явилось більше мобільності, витривалості. Малюнок гри чітко вимальовується. І це підтвердив останній матч із Копенгагеном. Ми повинні були перемагати. Динамо зараз на ходу. Саме в цьому матчі було показано як грати із силовою командою. Тому перемога завтра буде виглядати абсолютно логічною.
У шведів все трохи по іншому. Чемпіонат закінчився 2 листопада. Саме в цей день ця команда провела свою останню гру. З усього списку гравців лише 4 було викликано до різних збірних. І далеко не всі вони там зіграли. Тому ми маємо команду, гравці якої вже 3 тижні без ігрової практики. Сезон завершено. Ігровий тонус, тонус організму за 3 тижні суттєво впав. Більшість чекає відпустки. І обманути організм тут надзвичайно важко. Не думаю, що можна щось виграти за рахунок більшої свіжості. Козир – лише домашні стіни. Але, як відомо, що половина стадіону буде закрита для відвідувачів.
Розповідати ж про стиль гри Мальме не бачу великого сенсу. Команда, яка сама не грає і супернику не дає. Важкий і в’язкий матч. Багато силової боротьби. І чим скоріше Динамо відкриє рахунок, тим легшою буде гра. Чим довше не забиватиме, тим більше буде у суперника можливостей додавити на стандартах, за рахунок власних плюсів.
Дякую за увагу!

10 коментарів:

Леший сказав...

Посмотрел сегодня ДК-19- если в таком возрасте после победы 1-0 в первом матче выходить словно Месси и Криш в одном флаконе, то я не знаю... бить их некому, хотя это и непедагогично...

ViAn сказав...

Леший, у першому матчі була перемога 3:0. А тут зіграли так, як зіграли. Чесно кажучи у цьому складі особисто я бачу дише Вівчаренко і Нещерета гравцями основної обойми. Можливо Блізніченко. Дуже цікавий хлопець. Можливо Ванат. Цитаішвілі, якщо чесно, спіймав зірку і останній місяць виглядає ображеним на всіх. І гра у нього не клеїться взагалі. А так попередні команди були сильнішими. Це моя суб'єктивна думка. Нажаль всі гравці, особливо це стосується зіркової трійки 2001 р.н. Волошин, Надольський і Шулянський, не прогресують за грою. Надольський має відчуття голу гарне, обирає позицію в штрафному майданчику. Але за змістом гри - Буяльский 2. Нажаль. Вікентій Волошин поки взагалі - головне розчарування. Такі надії і такий провал при переході з дитячого до дорослого футболу. Поки можу сказати так, що хлопцю треба йти в аренду кудись в Бельгію. Може там його реанімують. На мою суб'єктивну думку наступного суперника ця команда не пройде у лютому.

Leonidas B сказав...

Была чуйка сегодня в уверенной победе Динамо 2-0 или 3-0, но как же без расхлябанности,это наше всё. Игра даётся и нужно делать весомее результат, чтобы опередить Копенгаген по разнице мячей, парочка голов не помешала бы ещё. Скрасить эту половину сезона хотя бы первым местом в группе ЛЕ, а там зализать раны и посмотреть то что сейчас ммаксимум для Динамо в плане игры или команда сможет дальше прогрессировать.

Стас сказав...

Мне интересно а защита сегодня у нас на поле есть? Какой позор!(((

ViAn сказав...

Виключив на 60-й хвилині. Далі дивитись не хочу. Повний провал по тактиці. Хоча, цілком можливо, що Динамо і виграє. Але дивитись як сьогодні бездарно провалив фланг Кендзьора, як Сидорчук обрізається, як тренерський штаб абсолютно не підготував команду до стандартів суперника... Жахливо. Посередня команда і накидала вже 3 голи. Відсутній півзахист абсолютно. Зараз будуть спроби рятувати гру. Але осад залишиться надовго. Найгірша гра Михайліченко за весь час. Саме тренерський провал.

Стас сказав...

Удалили Сидора! Я почему-то уверен что и это не предел!

Стас сказав...

А у нас всё по прежнему!((((Ты доволен, Лёсик!((( Прости меня Господи,Материться не хочу...Лёсик,уходи!Хватит,натренировал!

hunter сказав...

Боже мы превратились в дворовую команду.Когда Суркисы поймут что Миха не тренердля Динамо.Пропускать от не знаю кого 4 штуки- это кошмар.2 тайм просто безволие.абсолютная импотенция и отсутствие характера .Наплевали в душу на ночь глядя.Если О.А. М.имеет хотя бы каплю уважения к клубу к болельщикам - уйди

Leonidas B сказав...

Н-да советский совок ещё долго будет выходить с наших душ. Честно не ожидал, что у Михи настолько заячье сердечко, после вполне добротного первого тайма, когда Динамо диктовало условия, безропотно отдать первого номера и получить по мордасам своими же просто дикими ошибками это надо уметь. Когда-то упоминал, что за такие борзые фокусы как сегодня а ля Сидорчук команда жестоко расплачивается и на этом не учится, вот почему и хотелось западного специалиста, который бы смог вытравить это неподобство, за такое нужно беспощадно карать хорошими под сотню тысячу долларов штрафами. А так что маємо то маємо.

Стас сказав...

Посмотрел игру и тошно самому!Пока у ДК не появиться толковый новый тренер...Нужно завязывать с просмотром матчей этой...Горе команды.Этого посмешища,прости меня Господи!