пʼятниця, 8 листопада 2019 р.

А сезон ще можна витягнути!!!


Хочеться, щоб завжди все виходило. От так по запланованому. Вийшли, спокійно зіграли, 3 голи у першому таймі, причому перший вже до 5 хвилини. А у другому ще 4. І так кожен матч. Так, це гіпербола. В житті все далеко не так, як у наших планах. Буває таке, що у двох матчах повторюється один і той самий сценарій. Ранній пропущений гол і гол відповідь у другому таймі. Надзвичайно багато факторів втручаються у події. От вчора всім здалось, що Бущан зробив шалену помилку. М’яч дійсно від його рук відскочив. І краще було б зіграти кулаком. Та так сталось, що нападник Копенгагену відштовхнув відверто воротаря в момент прийому. Суддя закрив на це очі. VAR би не закрив. Однак, Бущану давно вже треба було навчитись, що краще зіграти надійніше.


От так вже на 4 хвилині суперник створив свій єдиний гольовий момент за весь матч. І створив його із фолом. Можна багато казати про надійність, про помилки. Але так сталось. Гра перевертається. Одна команда стає у глибокий ешалонірований захист, намагаючись зіграти на контратаках. Інша намагається атакувати так, щоб не оголити тили, не пропустити вдруге. Класичний сюжет першого матчу. Тільки в першому у суперника виходили атаки, а ми дуже важко проходили оборону. Тут же нам краще вдалось і атакувати, і надійніше зіграти в обороні. Залишається лише гадати як би розвивалась гра при нульовому рахунку. Я думаю, що за переваги і домінування Динамо. Але вільних зон було б більше, як і шансів забити. Але і біля наших воріт небезпеки було б також більше.
Повну перевагу Динамо визнали навіть гравці і тренер суперника. Команда додає. Головна помилка тренерського штабу і надалі без змін, така собі стабільність. Відмовляється Михайличенко підсилювати гру замінами. Чому? Бо на його думку ніхто не випадає з загального малюнку. Така тренерська фішка. Ми можемо лише констатувати цей факт. Всіх це цікавить. Всі критикують. Так нам дійсно легше це робити, бо ми не відповідаємо за результат. Але на то і є вболівання. Треба дискутувати, обговорювати цей момент. Насправді вже в наступному турі можна оформити офіційний вихід з групи. Перемога над Мальме гарантуватиме нам це.
Тепер нас чекає матч у Харкові. І перемога там потрібна виключно із того ракурсу, що ми не повинні опуститись на 4 місце. А перспектива ця цілком реальна у випадку програшу. Погодьтесь, що доводити до цього – вкрай поганий варіант для мікроклімату. Але і зачепитись за перше місце шанси таки є. Перемога, а там гра нашого головного суперника із Зорею, Десною. Як і у нас. Важкі матчі. Та шанси є. Треба вигравати.
Дякую за увагу!

6 коментарів:

IllyaGIP сказав...

Перший тайм майже не бачив, але у другому було весело

Parker сказав...

Привіт усім!
Нажаль, зачепитися за чемпіонську гонку не вдалося. Дуже слабка ротація у попередніх матчах сезону призвела до втоми основних виконавців, а деякі грають значно нижче своїх можливостей.
Не дуже розумію, чим заслугував своє місце в старті Вербіч, як на мене, Де Пена грає більш стабільно, без суттєвих провалів.
Також викликає занепокоєння травма Миколенка та фізичний стан Циганкова. Шапаренко сьогодні також не дуже вразив.
Не зрозуміло, навіщо ставити на позицію форварда Родрігеса, який не вражає не тільки на цій, а й на будь-якій іншій позиції.
Чому в ротацію не входить Цитаішвілі? Він навіть на лаву запасних не потрапив.
І хоча сьогодні були використані усі 3 заміни, та одна з них - вимушена заміна Миколенка, друга - майже вимушена заміна Родрігеса і лише заміна Шепелєва на Гармаша була за позицією, хоча як раз ця рокіровка, можливо, і не була такою необхідною.
Атакувальні дії команди викликають дуже великі питання, 0 ударів у отвір воріт - це яскраво демонструє.
Маємо мінус 13 після 14-ти турів, я і не пам'ятаю, чи було таке колись.
І проблема не в велечезній прирві до "Шахтаря", а в фізичному та психологічному стані команди перед поєдинками з прямими конкурентами - "Десною", "Зорею", "Олександрією".

З повагою, Parker.

Стас сказав...

ДК сегодня было "мёртвым".Хуже были сегодня некоторые болелы ДК!

San73 сказав...

Не кажется ли вам друзья, что всё это очередной спектакль? Удивительно, что он не случился еще при Цыгане. На каждом матче что только не кричат, и судье, и игрокам. А тут вдруг Тайсон услышал оскорбления в свой адрес. И при чём тут расизм? Тайсон не чёрный абсолютно

ViAn сказав...

Їхав у поїзді. Тому матчу не бачив. Лише прочитав, що стався скандал. Але, як я вже зрозумів, що навіть ті, хто був на стадіоні, абсолютно не чули жодного прояву расизму. Інцидент стався після грубого фолу Тайсона. І там дійсно щось кричали. Але як я зрозумів, то це було ніяк не пов'язано із кольором шкіри бразильця.
А по грі не бачив. Лише прочитав, що Родрігес упустив 2 100% нагоди. Може і дійсно команда не бігла. Та тут нічого дивного. Шахтар об'єктивно повинен виглядати свіжіше. По нарізці у них взагалі гол - єдиний момент за весь матч. У нас, як побачив я, був ще епізод на 49 хвилині, коли були шанси заштовхати у ворота. Тому маємо те, що маємо. Сподіваюсь, що Миколенко не отримав сильного пошкодження.

Leonidas B сказав...

Согласен с Parker в плане когда такое было, с потере такого количества очков. К сожалению законов физики никто не отменял, конструкция сегодняшнего Динамо всё больше и больше покрывается коррозией, организм дрыгается как может, для него требуется нормальный доктор с хорошими пилюлями. По матчу Динамо хотело, но ни черта ни смогло, игроки играли с глазами полными беспомощности. Таких просто матчей становится всё больше и уже не только с Шахтой в УПЛ, и это уже превращается в норму. Уже Сидорчук системообразующий игрок, вот так.