середа, 17 червня 2020 р.

Побільше б таких перемог! ч.2.


Емоцій забагато не буває. Сьогодні був цікавий матч, як для футболу в умовах карантину. Впевнений, що всі гравці, особливо Динамо, трохи спіймали кайф. Не скоро їм доведеться грати при такій аудиторії. Так, може і не сто тисяч, але біля тисячі людей точно було поряд із стадіоном. Народ пролазив і дивився з усіх щілин, вікон, дахів машин, дерев. Було відчуття футбольної атмосфери. Треба запам’ятати, бо ж дійсно до кінця цього сезону люди на стадіони допущенні не будуть. Це такий собі вступ, атмосферний.


Сама гра достатньо показова. По суті грали команди різного рівня кваліфікації. Динамо спокійно, без над зусиль, довело свою перевагу. Зрозуміло, що рахунок міг бути куди більшим. Але якщо не забивати пенальті, не зуміти розстріляти воротаря з лінії воротарського майданчику, це я про Соля, то важко взагалі перемогти.
Та на велике щастя в команді є Мікель. Датчанин показав свій високий ігровий рівень. Прекрасний футбольний інтелект. При всій повазі до Буї, але грати 10 повинен Дуелунд. Буяльський куди краще виглядає на позиції бокса.
Після таких матчів багато слів і не треба. Приїхали, побачили і перемогли. Все в класичному жанрі. Так, перемогли на класі. Піво провів свій останній матч за Динамо, скоріше за все. Хоча, хто ж знає. Певна група гравців отримала розвантаження. Ігрову практику отримали ті, кому вона була потрібна. І ми побачили Ібрагіма Каргбо. Високий, потужний, швидкісний гравець. Безумовно його перспективи в Динамо виглядають кращими за перспективи Соля. Фран, нічого особистого.
Тепер треба чекати на фінал. Хлопцям подяка за таку спокійну і переконливу перемогу. Йдемо далі!
Дякую за увагу!

12 коментарів:

Leonidas B сказав...

Удалось сегодня посмотреть матч, первый тайм был поинтереснее чем второй. В дебюте Динамо удался результативный удар, казалось что сегодня Динамо деклассирует Минай, но потом сбавило обороты, играло в своё удовольствие без напряга. Дуэлунд показал свой класс, мгновенно с двух быстрых касаний решал эпизод в свою пользу дважды. Буя гораздо медленнее шустрит, он побольше возиться с мячом и на мой взгляд медленнее соображает, Дуэлунд может и асист сообразить. Несмотря на замены Динамо не стало прибавлять, вероятно посчитали поберечься, пару раз Цыганкова очень жёстко встретили. Можно сказать победа на классе. Соперник это позволил.

Parker сказав...

Мої витання усім!
По інтерв'ю ІМС:
1.Михайличенко не піде, доки ДК не вилетить з кваліфікації ЛЧ.
2.Суркіс не розуміє різниці між власником клубу та керівником клубу.
3.Попередньо шукатимуть центрального захисника, центрального півзахисника/бокстубокс та нападника.
4.Суркіс ворогує з Порошенком та от нова влада щось теж не дуже привітна до братів.
5.Судячи з усього, у разі відставки Михайличенка, іноземного тренера ми все одно не побачимо. Бо є Сьомін, Ребров, Вернидуб тощо.
6.Оскільки ІМС не бачить різниці між власником і керівником клубу і бере участь у багатьох управлінських рішеннях, змінюються лише тренери, а не менеджери.

З повагою, Parker.

ViAn сказав...

Що можна сказати? Давно не було настільки важких матчів. По суті програли центр поля. Без Сидорчука взагалі повна печалька. Так виходить. Хоча може сьогодні був саме той матч, коли Буяльский провалюється. Бо до 39 хвилини я взагалі його на полі не бачив. Русин і Цитаішвілі провели ще одну слабку гру. Але їм треба давати грати далі. Суддя креативив вчергове. Уявляю, що без ВАР була б взагалі какафонія. Виграли і добре.

Leonidas B сказав...

Очень слабенько, это с натяжкой что выиграли, мячом команда абсолютно не дорожит, куча непонятных решений, не судейских конечно, командной игры нет и в помине, каждый тянет одеяло на себя, просто позор что не смогли нормально использовать преимущество одного игрока. На поле был один игрок - судья.

Parker сказав...

Вітаю усіх!
Усіх з перемогою. Але як вже зазначили колеги, дуже невиразний матч. Сьогодні у першому таймі ДК грало дуже кволо, таке враження, що вийшли на гру проти "Колоса", а план залишився з гри проти "Зорі".
Ну і окремо слід відзначити дуже слабку гру тих, хто вийшов зі старту. Наїх фоні найактивнішим виглядав Андрієвський, якого я дуже часто критикую. Слабо зіграли Миколенко, Шепелєв, Буяльський, Вербич, Цитаішвілі, Русин. І якщо Цитаішвілі запам'ятався епізодом, де скоріше мав бути пенальті, то Русин взагалі нічим не запам'ятався.
Вербич у матчі з "Зорею" покращив свою гру після переходу на позицію форварда, а от сьогодні цього не сталося. Реально підсилили Де Пена та Циганков.
Дуелунд та Буяльський, таке враження, коли обидва знаходяться на полі, не можуть визначити, хто чим має займатися. Ну і Сидорчук на сьогодні є безальтернативним на позиції опорного півзахисника, ані Шепелєв, ані Кадірі його якісно замінити не можуть. Хоча Кадірі, здається, був трохи активнішим, ніж Володимир.
Ну і Бущан молодець, не дав "Колосу" вийти вперед ще за рівних складів.

З повагою, Parker.

ViAn сказав...

Вербіч все ж після переводу в центр зіграв корисно. Заробив пенальті, достатньо якісно чіплявся за м'яч. В тому ж епізоді, коли Буя потрапив у штангу, відбір і пас - робота Вербіча.
Суддя сьогодні просто довів низьку кваліфікацію у прийнятті рішень. Особливо із пенальті, який він більше 5 хвилин вирішуаав ставити чи ні.
По команді, то, як я зрозумів, чомусь не налаштувались. Думали, що буде легка гра. Не вийняли з себе максимум. Тоді як була заруба, треба було включати оберти і пахати. Як по мені, то пахав у першому таймі лише Попов. Хоча і він 1 раз помилився. Але потім міг 3 рази забити. Гра вийшла бліда. У Десни, доречі, також. Тому наступна гра між цими командами буде дуже принциповою.

Parker сказав...

Привіт усім!
Виходячи з повідомлень про склад гравців "Динамо", які вирушають на матч з "Десною", ще один захисник нам не заважатиме.
Також цікавою є інформація про пропозицію щодо Мірко Марича, форварда, судячи з усього, шукатимуть.
"Шахтар" вчора не допоміг "Динамо" додатково пригальмувати "Зорю", а от наскільки самовіддано гірники будуть битися за перемогу з "Динамо" побачимо вже у наступному турі.
За сьогоднішній результат є певні побоювання, хоча усі заявляють про розуміння важливості та складності цього двобою.
Подивимось...

З повагою, Parker.

Leonidas B сказав...

Реально не понятно, за что Миха получает зарплату, всё намного хуже чем можно было ожидать. С такой игрой как в первом тайме не то что в ЛЧ а и в ЛЕ нечего делать.

hunter сказав...

Очередной кошмар и есть же у человека совесть "тренировать" команду играли вдевятером - Вербич и особенно Караваев ни о чем- надеюсь его карьера в Динамо подходит к концу

Стас сказав...

У меня один единственный вопрос,а этому ДК точно нужно выступление в ЛЧ?А есть уверенность в том,что команда выйдет из группы в ЛЕ?
Что мы будем делать на этих турнирах?

Parker сказав...

Привіт усім!
Дуже дивний матч: замість номінального лівого захисника Піварича виходить Караваєв. Замість номінального молодого центрального захисника Сироти виходить Кадірі, який більше опорник, хоча й у цій якості він не дуже.
"Динамо" дозволяє супернику грати у його улюблену гру з закиданнями на двох потужних форвардів - Бутківського та Філіпова, дуже необережно грає біля свого карного майданчика, регулярно заробляючи стандартні положення на свої ворота.
"Динамо" провалює гру в опорній зоні, Шепелєв, якого хвалили восени, зараз проводить дуже невпевнений відрізок чемпіонату, що змушує випускати на поле Сидорчука, якому тільки зняли шви.
Буяльський та Вербич проводять достатньо невиразний матч, особливо це стосується Беньяміна, оскільки цей матч - не перший.
Каргбо - явно не потрапив у ігровий ритм, а автогол зіпсував дебют в основі.
Вихід Де Пени пожвавив гру, однак стандарт перекреслив усі зусилля Циганкова, який навіть не в оптимальних кондиціях був найкращим у матчі.
Висновок: не вистачає якісного центрального півзахисника, ще одного центрального/лівого захисника (на Піварича особливо не розраховують, а Караваєв виглядає дуже непереконливо на лівому фланзі). Ну і, звісно, потрібен різноманітний та різнобічний форвард, який багато що вміє на футбольному полі.

Поразка може дуже погіршити шанси ДК на загальне друге місце, особливо з урахуванням того, що це вже другий поспіль подібний матч команди. А "Шахтар" може і не подарувати нічию, як "Зорі", та ще й особиста зустріч з той таки "Зорею".

З повагою, Parker.

hunter сказав...

А мне Кадири понравился по крайней мере пас у него осмысленный в отличии от Попова и Шабанова да и головой не проигрывал.Мне вот интересно эта в юбке в 1м тайме 3 гола ни одной добавленной и только 3 во 2м - как это?