четвер, 4 червня 2020 р.

Про що домовились Ігор Рахмельєвич і Олексій Олександрович?


Ми наразі бачимо чергову хвилю сватання. Це вже не перша хвиля. І роздуває цю хвилю всім добре відома група телеканалів. Але треба бути об’єктивними. Результати і гра Динамо при Михайліченко ще гірші ніж при Хацкевичі. Ситуація навколо команди закрита. Діючий головний тренер закрив команду для ЗМІ. Реального доступу до ситуації всередині колективу ми не маємо. Але чутки і далі говорять про те, що гравці не сприймають сьогоднішні методи керування командою. Така собі критична маса, яка зростає і доходить до вибуху. Вибух наближається. Програш від Олександрії дійсно може стати останньою краплею.

 
Чи є якась домовленість між ІМСом і Михайліченко? Безумовно є. Яка? Це нам невідомо. По суті Олексій не вибудовує систему в команді. Він не розвиває команду. Так, він почав підключати до старту Русіна і Попова. А в новому сезоні в команду повернуться одразу 4 гравці, які в поточному чемпіонаті показали себе якісними гравцям. Мова про Тимчика, Ледньова, Булецу і Супрягу. Молодь, яка може дати конкуренцію в наступному сезоні. І замінити тих, хто піде влітку. Але хто буде тренувати ще більш молоду команду? Хто готовий поставити своє ім’я на вагу ризику? Ребров? Все більше нам кажуть про Станіславовича.
Якщо подивитись на Ференцварош, то одразу стане помітним той факт, що у Реброва взагалі не грає молодь. Склад хоча і немає видатних гравців, але дуже досвідчений. Саме за рахунок досвіду здобувається результат. Тому чи буде у Реброва бажання працювати із молоддю в Динамо? Хай навіть надзвичайно талановитою молоддю. Не впевнений. Все ж він вже має досвід, який говорить про те, що із досвідченим складом простіше здобувати результат. У схемі Динамо набагато простіше побачити Скрипника, або іншого тренера, для якого тренувати Динамо – дійсно шанс, мотивація по реалізації ідей. Та в середині і далі сидить думка, що і наступний рік Михайліченко тренуватиме Динамо. Безвихідь суцільна.
Всі ці історії про турка Булута, Сьоміна, Йовічевіча. Це такі гарячі качки. Диму без вогню не буває? В нашому випадку буває все. Бо ми не знаємо про що домовились Ігор Рахмельєвіч і Олексій Олександрович!
Дякую за увагу!

7 коментарів:

Стас сказав...

Давайте говорить откровенно и Сёмин и Ребров попросят готовых сильных игроков! Никто за счёт своего тренерского рейтинга не захочет вытаскивать ДК только лишь за счёт собственной молодёжи! Уверен,это даже Михайличенко понял.Уже понял.По сему,тренер новый будет носить другую фамилию.А то,что набор нынешних игроков ДК далеко не конфетный так и не фокус это,правда? Если придёт иностранец и всё останется так как есть на сегодня,я вас уверяю родные болелы ДК погонят его из клуба довольно скоро ибо результата на короткую он не даст.

ViAn сказав...

Стас, але є приклад того ж Скрипника. Він безумовно далеко не найкращий тренер у світі. І із Вердером він не досяг результатів. Хоча і також виховував там молодь, власних вихованців. Егенштейн, Гріліш, Зельке, той же Серж Габри, Томас Дилейні. І багато інших. Це все знахідки Скрипника. Вихованці, бюджетні трансфери. І от Скрипник із нікому не відомих гравців, по суті Іванісенія, Леднєв, Кабаєв, Абу Хана, Тимчик, Михайліченко... Суцільна молодь. І команда возить Динамо і шахту. Шахту возити - ще та задачка. В березні Зоря виграла у шахти, виграла абсолютно по грі. Тому Скрипник - показник того, що якісний тренер може із талановитої молоді зліпити таку команду. Тут головне - процес навчання і розвитку. Молодь у Динамо набагато цікавіша ніж у Зорі. І зліпити можна таку командочку. Треба вміти це робити. І я не кажу Скрипник. Я кажу тренер, який вміє ліпити з молоді команду, забезпечувати прогрес молоді. Такі фахівці є.

Parker сказав...

Привіт усім!
Можу лише додати, що питання не стоїть між вибором молодь чи не молодь. Питання у тому, щоб грамотно поєднати наявну молодь з кількома досвіченими гравцями у кожній лінії. Вже зазначав, що на сьогодні ті ж Циганков, Миколенко, Шепелєв є молоддю виключно за паспортом. Люди вже по кілька сезонів грають в чемпіонаті та єврокубках.
Щодо нових придбань: у нас щоміжсезоння одна й та сама проблема, а саме - позбутися баласту. А він є і його чимало. А цей баласт, навіть якщо не мріяти про якусь суму з продажу, тягне з бюджету клубу кошти на своє утримання. Піварич, Андрієвський, Караваєв, Соль - це так, не особливо напружуючи мізки. Поки що незрозумілою є доля Дуелунда. А ще на підході Беніто та отой африканський форвард, прізвище якого вже встиг підзабути. У нас дуже багато різнопланових гравців, та нема того, хто зліпить з них боєздатний колектив.

З повагою, Parker.

Leonidas B сказав...

Всем привет! Миха останется тренером на следующий сезон при условии занятия места не ниже второго, это так если логично предполагать. Кто мог бы на замену, большой вопрос, слишком много неизвестных, ИМС упустил возможность этого варианта ранее. Динамо сейчас просто плывёт по течению и к тому же оно уже стало токсичным для новых игроков, игроки здесь не развиваются а гробят свои карьеры, пока ИМС не поменяет свой подход то с каждым годом дела будут хуже и хуже, соответственно будет меньше шансов найти нормального тренера и брать приличных игроков.

ViAn сказав...

Parker, добрий вечір! От про баласт - тонке питання. У кожного тренера власний погляд на баласт. У кожного з нас власний погляд. І якщо у людини діючий довготривали контракт, то щоб позбутись баласту треба знайти команду, яка купить чи орендує цього гравця. Все не так просто.

ViAn сказав...

Леонід, безумовно ви праві. Якщо не робити кординальних змін, то з кожним роком буде тільки гірше.

Parker сказав...

Вітаю, ViAne!
Я виходжу з теперішньої ситуації і бачу, що перелічені мною гравці не входять до планів тренера. В разі зміни тренера можуть з'явитися ті, хто є на контракті але перестануть вписуватися в нову ігрову модель. Тому, звісно, спочатку слід визначитися з тренером.

З повагою, Parker.