вівторок, 30 червня 2020 р.

Все логічно.


Скажу всім правду. Відпочивав на свята. Ні, я безумовно дивився футбол. Але дозволив собі трохи відпочити. Та футбол приніс суцільний негатив. Правда все так добре розпочалось. Чудовий гол Циганкова. А потім Десна почала набирати оберти. Динамо ж таке враження, що вийшло невмотивованим. Важко знаходити причини. Але є такі здогадки, що команда була підготовлена до перших матчів, а зараз настав знову спад. Це не дивує. Фізична підготовка від Михайліченка – давно відома пісня. Команда просто програла у фізиці супернику. Хоча не скажеш, що не було часу на відновлення. Чи що прямо такий виснажливий календар. Та й 5 замін регулярно робились. Треба бути чесними. Тут або фізичні проблеми, або серйозні тактичні прорахунки.



Якщо подивитись на стартовий склад, то ми легко побачимо цілий ряд сюрпризів. Головний – бельгієць Каргбо у старті. Ще у минулий понеділок Михайліченко чітко окреслив, що він не готовий грати зі старту. І тут у такому відповідальному матчі кинув хлопця у рубку. Логіка – штука складна. Так само мене здивував Сидорчук у заявці. Йому ж на момент гри лише 2 дні як зняли шви. Навіщо так ризикувати здоров’ям? Але Сергій після виходу на заміну додав команді у центрі поля. Вся гра будувалась через нього. Відверто здивувала відсутність Попова і Миколенка. Це ж треба повністю поламати захист перед таким матчем. Можна лише здогадатись про те, що це було. За наявною інформацією було прийняте рішення зберегти хлопців на Шахту. А тут однією лівою Десну… Ну, да. Пара Шабанов і Кадірі провали шалено провальну гру. Як і Караваєв вчергове провалив гру зліва.

Не скажу, що він справа переконливо виглядав. У березні саме його обрізка привела до поразки саме із Десною. А тут він банально програв ривок Картушову. Провалив офсайдну лінію і програв ривок. Продовжую стояти на своїй позиції. Караваєв – не гравець рівня Динамо. Підписувати вихованця шахти – утопія.

І хочеться пройтись по Бущану. І без скринів легко знайти 3 моменти, коли після кутових нам повинні були забивати. Ще в дитинстві пам’ятаю тренерську установку. На кутовому на передню штангу ставиться гравець, який стоїть обличчям до суперників. Це про Каргбо, він точно не закривав передню штангу. Воротар стоїть по центру і закриває дальню штангу. Це основа всіх основ. Можливо Михайлов зараз винайшов якусь нову таємницю у воротарському мистецтві. Але весь матч Бущан закривав на кутових ближній кут. Ми двічі пропустили.
Найважливіше – виділити єдиного гравця у складі Динамо в цьому матчі. Віктор просто не може витягувати команду завжди. Він і так по суті один весь сезон, якипй вже сезон поспіль, тягне цю команду. Віктору треба переходити в Наполі. Там все для нього створено. Симпатична команда. Свій тренер. І місце правого вінгера вакантне. Буду за це вболівати.
Дякую за увагу!

Немає коментарів: