середу, 14 жовтня 2020 р.

Побільше б таких емоцій!

   Чим важчі часи, тим світлішими є перемоги. Дійсно Збірна України провела важкий відрізок. По суті Команду списали після Франції. Після шаленого розгрому. І вся ситуація була надзвичайно важкою. Так багато хворих гравців. Воно  і не дивно. Прийшла осінь. Хворіти зараз будуть всі люди більше. Це природа. Тому тут важлива работа медичного штабу над імунитетом гравців. Так склалось, що основу на цей раз склали Динамівці. Ми знову побачили в основі вихованців. Єдиним виключенням стали Соболь і Зубков. І саме через цей вклад суперник і створював основну небезпеку. Тому результат надзвичайно важливий.

  Ми довго говорили про кризу Циганкова. А Віктор в чергове у цих матчах довів, що він зараз найбільший актив України. Ці ж матчі дали надзвичайно багато досвіду для Шапаренко, Бущана, Забарного і Миколенко. Позиція Забарного в клубі вже сьогодні надзвичайно високі. Особисто я давно не пам'ятаю такого прориву. Ще 2 місяці тому це був гравець, який тренувався із першою Командою. Зараз - людина, яка отримала за цей період такий досвід, який багато гравців не отримають за все життя. Попереду Ювентус, Барселона.

  Збірна майже забезпечила собі 3 місце в групі А. Гравці повертаються в клуби з надзвичайними емоціями. І тепер будуть працювати з особливим настроєм. Попереду ЛЧ. 

  Всіх з перемогою!

20 коментарів:

Leonidas B сказав...

Всех с Покровами! Да сборная подарила нам большой праздник, порадовала результатом, а ведь состав был больше полудублирующим, Бущан в сборной считался 3-4, Забарный тоже, Шапаренко 3 (на подмене по большим праздникам) да и другие тоже на подмене, твёрдо основным был Миколенко, Ярмоленко и Яремчук. По Цыганкову было видно по матчу с немцами что уже оживает, не использовав свой шанс там он использовал здесь. Попову нужно скорей становиться на ноги и стремиться сюда в первую сборную. Надеюсь что Шевченко после демарша кротов будет больше доверять динамовцам, ведь они сегодня не подкачали. Всех с победой и ещё раз с праздниками!

hunter сказав...

Вот мне интересно почему не слышно Йожефовича или ему плохо стало- выиграли без шахты

Leonidas B сказав...

Послушал на Динамомании откровения двух ультрас Динамо в конфликте между
ними и Суркисами, с чем согласен то что братья опустили Динамо ниже плинтуса в плане профессионализма, менеджмента и всего остального. Ну а чего ребята хотели от двух гангстеров, назовём их так, из мафии стейт, которая сегодня рулит московией, клуб прикрытие для чёрных дел. Насчёт Луческу не согласен, Динамо как никогда был нужен нормальный тренер, способный управлять командой, губить таланты молодых пацанов руками физруков из команды динамовских сердец это не дело. Ну и их также высказывание о Луческу как о большом винте который расколол Украину это полный бред, всё делалось лабораториях московии намного раньше и вбрасывалось в людские мозги ещё задолго до Луческу в Шахтёре.
Смотрю Клейтон собирается дебютировать с Рухом, тренируется с первой командой.

ViAn сказав...

Так, я також чекав на це в'ю ультрас. Повне враження, що зібрались два вболівальника і просто поговорили. Суб'єктивна думка людей, які, як і більшість з нас щось і десь знають. Але суті багатьох процесів не розуміють. Всі ці слова про Динамо без Суркісів, що вони підхоплять)) Це ж повні юридичні профани. Як і вкрай суб'єктивне ставлення до Луческу. По суті по результатм пройшлись в самому початку, мол дуже фартонуло Луческу із суперниками по кваліфікації)) Ну, да)) Десь я вже це чув. Я не сперечаюсь, що сприймати румуна на чолі Динамо важко. І ставлення до нього ніколи не буде позитивним особисто у мене. Та я визнаю, що він кваліфікований фахівець. Ультрас це не визнають. Ця інфа, яка прозвучала про Бьєлсу, що він готовий був очолити Динамо... Ну, людина вивела Лідс в Прем'єр Лігу, керівництво Лідсу дуже амбітне. Впевнений, що він навіть не вступав у переговори з Динамо зараз. Може пару років тому, десь у 2017, - да. Тоді така інфа була. Тому позиція ультрас така категорична... Динамо без групи цих людей буде і далі існувати. А от ультрасом якої команди будуть вони без Динамо - ще те питання.

Леший сказав...

Победа на классе, как и должно быть. Не без недостатков, но все равно хорошо... во вторник иду на Ювентус- да, я хвастаюсь)))

ViAn сказав...

Абсолютно спокійна перемога. І достатньо якісна гра. Думав, що буде важче. А так без надзусиль перемогли. Плюс пара Забарний і Попов зіграла повний матч. Це основна пара на сезон. Тепер чекаю на Тимчика, який логічно займе своє місце на фланзі. І основа буде повністю сформована. Думаю, що Тимчик вже через тиждень зіграє в чемпіонаті.
Тепер дісйно налаштовуємось на Юве, на поки абсолютно непередбачливий Юве, бо там половина основи не зіграє так точно)))

Leonidas B сказав...

Достаточно качественная игра после такой паузы, с неплохим контролем, единственно со вторым голом тянули, раньше нужно было реализовывать моменты. На мой взгляд нужно больше поддерживать наконечник атаки, больше передач. Прогноз на Ювентус - может быть всё от победы до крупного влёта, верим что Мирча найдёт нужные слова и всунет их в уши и настроит игроков.

IllyaGIP сказав...

Клас
Порадували і проти Іспанців. І сьогодні нормальна перемога, ще й після паузи на збірні.
Тримаємо кулаки за Ломаченка

Vitos сказав...

От игры Шапы кайфовал!

ViAn сказав...

Шапаренко дійсно додає ще в підготовчій стадії. Дуже якісно просуває м'яч сольними проходами. Впевнений, що це вимога Луческу. Але по суті перемогу зробив Циганков своїм інтелектом. Шапаренко є де додавати.

ViAn сказав...

Стосовно Ломаченко, то вперше за всю історію нашого боксу величезна частина України бажала Васі поразки. Не перепоги Лопесу, а саме поразки нашому боксеру. Відомо чому. Я вболіваю за Васю з початку його кар'єри в аматорах. Але дійсно своїми постами він зробив багато дурниць за останній рік. Тому вперше хоча і бажав перемоги йому, але бій не збирався дивитись. Байдужість у мене до нього. Те ж саме по Усику. Нажаль.

ViAn сказав...

Доречи на Динамо Ювентус наразі доступні квитки, дуже мало, у 2 центральних секторах, по 7 тисяч грн і у не таких центральних. 65 і 79 сектори взагалі бокові і там ціна 3 тисячі грн)) ІМС вирішив рубати капусту. 7 тисяч грн за квиток, якщо брати на родину, то за ці гроші можна злітати на відпочинок в Туреччину на тиждень)) Але схоже люди таки купують. Хоча ціна дійсно фантастична навіть для заможньої Європи.

hunter сказав...

Уже вообще обнаглели 7 штук за билет,да и три для обычного человека это больно,но у богатых своя жизнь,им до нас никакого дела нет

IllyaGIP сказав...

Це хто по таким цінам продає?))))
У мене друзі купили по 1000грн на 31 сектор здається

ViAn сказав...

https://widget.esport.in.ua/ru/widget80site1009/widget/event/100121533
Це офіційний продавець квитків.

IllyaGIP сказав...

А ну то це квитки з фуршетами срібної і золотої категорії. Я подумав , що це звичайні. Вибачаюсь))) Але ціна така не фігова всеодно

ViAn сказав...

Пішли інсайди розводити, що гра буде без глядачів. Я не здивуюсь, бо маразму немає кінця. Вчора дивився як міністр ОЗ сидить в закритому приміщенні, закладі харчування, дає інтерв'ю і все це без маски... і говорить, що дотримується всіх протоколів)) А тут на відкритому повітрі не можна)) Цирк.

hunter сказав...

Так и президент- клоун,вот и страна- цирк

ViAn сказав...

Ну, тут в мери Києва ціла купа клоунів валить. І хтось в них бабло вкидає... Дійсно суцільний цирк.

hunter сказав...

И в местных выборах учавствуют 194 партии,просто за гранью!!!....Прессуха Луческу оптимистична