субота, 31 жовтня 2020 р.

Успіхів Руслане!!!

 

В травні 2018 я написав один матеріал. В кінці дам посилання. З того дня я чекав дня сьогоднішнього. 31 жовтня 2020, 2,5 роки пройшло. Сьогодні той день, коли за першу команду нарешті зіграє Руслан Нещерет, юний воротар, один із найталановитіших, а може і найталановитіший воротар свого покоління. Зараз такий період, що в Україні багато молодих воротарів. Андрій Лунін заграв у юному віці. Зараз він стабільно другий в Реалі. У Шахті заграв Трубін. У Ворсклі достатньо якісно себе проявляє Різник. Вірю, що час Нещерета підходить.


Так, по суті у тренерського штабу Динамо вибір відсутній. Бойко і Бущан ще довго будуть на карантині. Наступні 3 гри будуть проводити молоді воротарі. Наразі в обоймі – Нещерет і Моргун. Хочеться вірити, що Руслан зіграє наступні 3 гри, а вони у Динамо доволі не тривіальні. Дніпро 1, Барса і Шахта. Що треба юному воротареві для того, щоб показати себе? Вірю в хлопця. Його час настав. Бажаю провести 3 сухі матчі. І стати на довгі роки №1 в Динамо. А практика на такому рівні у 18-ть – те, що треба молодому воротареві.

Дякую за вашу увагу!

http://fan-dynamo.blogspot.com/2018/05/1.html

20 коментарів:

Vitos сказав...

Сколько не смотрю молодежку, ну не впечатляет Нещерет от слова совсем.

ViAn сказав...

Нещерет грає ногами прекрасно, перший пас у нього надзвичайно сильний. Він дуже сильно виглядає на лінії. Сильний він у грі один в один. І пенальтіст чудовий. Гра на виходах - те, що він в собі розвиває. Але данні прекрасні. Він по всім віковим категоряім визнавався найкращим гравцем багатьох турнірів. Зараз вже є в ротації збірної молодіжної, хоча там він ще 2 наступні созиви може грати. СаШо у 18 також помилявся на юнацькому рівні. А дебют в першій кманді відбувся 6 березня 1994, тобто у 19 років і 3 місяці, а в ЛЧ він зіграв ажу у восени 2014. Тому Нещерета ведуть по графіку СаШо, це давно відомо. Просто дебют буде трохи раніше. І одразу на всіх рівнях, дасть Боже йому здоров'я зараз.

hunter сказав...

С такой защитой молодой парень может и сломаться-удар Назаренко был сложный как так можно играть в своей штрафной,а что будет с Караваевым в Каталонии???

ViAn сказав...

Так, класний удар у Назаренка. Але Руслан міг потягнути, не витягнувся максимально. В Барселоні все буде інакше. У нас буде ешелована оборона, а не такі розриви у лініях.

ViAn сказав...

Хоча і вольова, але логічна перемога без надзусиль у другому таймі. +3!!!

SWIFT сказав...

Победа, с двумя забитыми голами и одним ударом в створ за игру. Берегись Барса!

Leonidas B сказав...

Что можно сказать, на фоне усталости смогли удачно отскочить с Днепром, не будь фарта с автоголом то иди знай как бы всё закончилось. До гола Днепра Динамо себе не напрягалось, потом пришлось побегать, оказать давление, которое удалось воплотить в голы, во втором тайме этого сделать не смогли, Днепру не хватило класса в ряде моментов наиграть на гол. Насчёт Нещерета то в матче с Барсой ему не позавидуешь, у Барселоны отличная будет возможность поквитаться за двобой 0-7 в двух матчах.

Стас сказав...

Хороший опорник,атакующий полузащитник вместо Буяльского и центр форвард!Я ничего не упустил? Это те позиции что нам нужно усиливать зимой.И это нужны хорошие игроки а не для галочки,на тоби Боже шо мени не гоже!Но,это врят ли случиться и посему мы и далее будем наблюдать то что наблюдаем,к огромному сожалению! Этому ДК очень не хватает класса.

Стас сказав...

ViAn,га одной своей молодёжи далеко не уедешь! Ни один сильный клуб не пытается что-то выграть только лишь за счёт своей молодёжи.Посмотрим на сколько хватит Луча.Он уже во вьюхах и так намекает на хорошие трансферы а ему я так понимаю предлагается то что никому не нужно.Ни белуцах тоже не уйдёшь никуда.Но руководство клуба всё устраивает.Деньги заработали и зачем их тратить и так сойдёт.В крайнем случае после Луча снова будем лицезреть динамовское сердце...

ViAn сказав...

Стас, я вже казав на цю тему, що Луческу все сказав на цю тему. Він будує команду, філософію, дисципліну. Він прекрасно оцінює якість тих гравців, які є у нього. Динамо дійсно структурно зараз виглядає дуже якісно. І це ж тільки перші місяці побудови. Ми побачимо те, чого досягне команда за підсумками групового етапу і першої частини сезону. Купити гравців ще кращого рівня ніж ті, що у нас вже є - задача достатньо складна. Тому Луческу нічого не терпить. У ньогоє чіткий план і він за ним іде.
Після першого тайму Барса програє. Все ну дуже цікаво виглядає. Така сильна атака, але повністю команда не працює на оборону. Побачимо як буде у другому таймі.

Leonidas B сказав...

Согласен с Стасом в плане двух игроков вместо Сидорчука и Буяльского. Сидор то прибавил но всё равно его класса хватает на один два матча, а вдолгую он сыпется, максимум он может быть заменой топу которого нужно брать вместо него. Буяльский если бы реализовывал свои моменты хотя бы на пятьдесят процентов то ему бы цены не было, среди всех игроков Динамо у него самое наверное наибольшее количество моментов для взятия ворот соперников, но бокопор и тормозит атаку, хоть и старается, Цыганкову как воздух нужны партнёры хорошего класса, чтобы обыгрываться можно было на скорости. Хорошего напа Динамо не потянет, они штучный товар, только воспитать на вырост взяв талантливого юниора, но с ним работать нужно уметь.

ViAn сказав...

Леонід, я не впевнений у тому, що Циганков ще довго буде в Динамо. Все ж Луческу точно має план розвитку. Він людина системна. Нещодавно він сказав, що результат буде лише на 3 етапі. Коли 3 етап? Ну точно не раніше наступного сезону. Тому я б не вимагав від нього зараз нічого надзвичайного. І так те, що зараз є - величезна різниця з минулими роками. Як кажуть, що апетит приходить під час їжи. Ми хочемо від цієї команди набагато більше, ніж вона може зараз.

IllyaGIP сказав...

Всі дуже швидко забувають все, шо було в останніх сезонах після Реброва. В минулому сезоні ми з групи в ЛЕ не вийшли, в Лч не були декілька сезонів. А тут через три місяці після приходу нового штабу маємо вийти з групи з Юве і Барсою? Окей, Барсу зараз штормить, але і ми не Ліверпуль. І у нас, як би нам це не набридло слухати - реально процес побудови і відносно молода команда. Step by step.
Та і не вдавався б я у паніку таку про те скільки протерпить Луческу. Він системний тренер і все прекрасно знав і розумів. Та і у всіх його інтерв’ю чути відповіді майже на всі питання які ми тут обговорюємо. І по прогресу, і по грі, і по трансферам, і по молодим і так далі. Все йде по плану.
Та і в чемпіонаті ми на першому місці.
Не думаю, шо був якийсь сенс у підсиленні на таку групу Лч. При любих реальних тратах нас чекала б боротьба за третє місце всеодно. Рано ще. Та і корона вірусний сезон занадто не передбачливий. То гравці пропускають через хворобу масово, то зупинки і так далі. Цьогорічний плей-офф NBAпродемонстрував шо у такі сезони багато чого може піти не так як всі очікують.

ViAn сказав...

IllyaGIP, дякую!
Але ми ж так влаштовані. Нам завжди мало. Сам вихід в Лч, коли ми пройшли АЗ, команду надзвичайно високого рівня, - диво в наших реаліях. Відібрати очки у Юве і Барси? З їх топовими складами? Можна, але це далеко не так просто. Більше того, Ференцварош - команда, яку Ребров вже 3-й сезон будує. У нього є стабільність, підтримка, від нього не вимагають нічого надзвичайного. Він стабілізував склад, всі знають свої маневри, принципи. Команда напрацьована. І сире Динамо, якому декілька місяців. Багато нових молодих гравців. У склад входять в цьому сезоні Забарний, Тимчик, Супряга, Родрігес, та й Шапаренко по суті вперше отримав таку довіру. Пара в центрі Миколенко і Забарний - екстрім. Тепер Забарний і Попов. Тренерський штаб не може хоча б 1 матч зіграти основною обоймою через травми, ковід. Потрібен час, щоб награти основу, награти гру в захисті, атаці. Це робота не одного місяця. Ми маємо більш сильний склад за іменами ніж у Реброва, але у нас сира команда. 3-є місце - буде величезне досягнення, бо команда дуже сира. А так навіть у чемпіонаті ми вже маємо +4 над другим місцем і після наступного туру будемо на першому місці за будь-якого результату. Це я розумію. Але нам мало, нам завжди мало.

IllyaGIP сказав...

Мінус Шапаренко, Караваєв, Дуелунн, Белуце і Гіо
Ще й Помічник тренера
Хто з Барсою буде грати ? Але з барсою і так скоріше за все все ясно поки. А от на шахту їх не вистачатиме

ViAn сказав...

Дійсно надзвичайно цікавий розвиток історії. Динамо залишилось без Шапаренко і Караваєва. Я знаю, що Тимчик вже готовий грати. Плюс є Вівчаренко. Ну, в Барселоні захист може бути ще молодше, це якщо в ньому буде ще й Вівчаренко. Нещерет, Забарний, Вівчаренко... Ой як все може бути цікаво. Просто Дуелунд, Белуце і Цитаішвілі - не гравці основної обойми. Але ми і так не очікували із Барсою навіть нічиєї, а тут все куди складніше. А шахта попереду через тиждень.

IllyaGIP сказав...

Так, але скоріше за все за декілька днів ще хтось прихворіє. Можливо з попередніх хтось встигне відновитися. Хоча фізуху болячка збиває солідно. Відчув на собі. Але в Динамо напевно людей відновлюють краще ніж я це робив)))))
Ну а взагалі головне здоров‘я гравців і всього персоналу Та і наших близьких. Зіграти знайдуть кому в цей період. Головне ще щоб Мірча в силу свого віку відстрілявся нормально.

ViAn сказав...

IllyaGIP, якщо немає симптомів, то відновлення від ковіду достатньо легке. Приклад Роналду достатньо свіжий. Він же 5 днів тому здав 3-й позитивний тест, а в п'ятницю здав негативний тест. Зіграв і зробив дубль сьогодні. Тому якщо без симпотмів, то відновлення швидке. Якщо ж це проходить у формі гострого грві, то відновлення важче, біля тижня тренувань після негативного тесту. Зрозуміло, що наступні тести покажуть ковід ще у ряда гравців. А Миколенко і Бущан теоретично можуть відновитись на шахту вже.

Стас сказав...

Вопрос ведь не в том как мы будем(должны) обыгрывать Юве и Барсу...Вовсе не должны мы сие делать,а вопрос основной как мы будем далее рости?!Если только за счёт своей динамовской молодёжи, то сие есмь путь вникуда!Если вопрос в том,как сэкономить деньги не покупая никого толкового, а потом собственным болелам на уши вешать о том,что к нам дескать никто ехать не хочет...А может вы просто не хотите платить за то, чтобы кто-то толковый поехал, то так это и скажите...Никакой Луческу не поможет при посредственном уровне игроков собственной команды!Она всегда будет упираться в свой собственный потолок.

ViAn сказав...

Стас, ми ж вже знаємо, що взимку беруть Лінкольна. Молодий і талановитий форвард з Бразилії. Якісний гравець, який просто не проходить в страт через причини, про які я писав, у нього два зіркових форварди конкуренти, а він лише 3-й, тому і грає більше на замінах. І грає непогано, забиває, віддає гольові навіть за той невеликий проміжок часу, який має на полі. Якщо ми його підпишемо - буде дуже класно.