четвер, 29 жовтня 2020 р.

Лише один стоп-кадр...

 


10 коментарів:

ViAn сказав...

Все нормально у Циганкова. Іскра, талант. Сьогодні вихід в контратаки, коли ми вибігали в 4-5 людей проти їх 2-3 захисників - пісня. Більшість контр йшли через Бую і він просто банально замість розвитку давав пас поперек, зриваючи атаку. Цілком можливо, що ці дії треба відпрацьовувати на тренуваннях. Та я думаю, що тут історія в індивідуальній майстерності. На позицію Буяльского треба мати гравця куди вище рівнем, інтелектом, майстерністю.
А Белуце винен у всьому. Він не витримав лінію. Це катастрофа, це дитяча помилка на такому рівні. Можна було Шепелєва випустити, Вова б точно лінію витримав.
Знову таки результат не критичний. Гра у Динамо була дуже переконливою. Ми повинні були перемогти за логікою. Так, є думки, що можливо договорняк. Цілком можливо. Гра мені сподобалась. Це Динамо набагато сильніше за Ференцварош. Але от Сидор підвів команду. А Белуце провалився. Та це емоції. Це нормально. В Києві ми повинні обігравати угорців однозначно.

Гриша сказав...

Ну можем тепер браво як каже наш товарищ Стас але маем тещо маем .всім нашім мажором здоров'я .

Гриша сказав...

По суті програли як жавжди ветерани. Привіт всім. А стосовно класних гравців у нас є нема тренерів цена замітку тіпа експертів

Стас сказав...

Parker ,когда под ЛЧ ты упрашиваешь румына лавочника перейти в твою команду и берёшь бразила несколько лет не игравшего в футбол,то...Вопросы будут!Если откровенно,то как не тратясь зарабатывать на самом выходе клуба в ЛЧ!Вот так вот.Не о усилении команды,а как меньше потратить для того чтобы получить больше!Вопрос,а долго ли Луч это будет терпеть?Или он по заказу каждый раз с этим материалом будет проходить в ЛЧ для того чтобы хозяева клуба на этом заработали?Я до сих пор удивлён как это Луческу согласился на этих условиях работать в сегодняшнем ДК!

ViAn сказав...

Я знову повторюсь, що Динамо показали достатньо якісний і змістовний футбол. За змістом гри ми були набагато сильніші за угорців. Так, у другому таймі в деяких епізодах втратили концентрацію. Нічия навиїзді проти головного конкурента - нормальний рахунок. Хоча дійсно могли і перемогти. Не вистачило досвіду. Все ж дуже молода команда у нас грає. Молодість - ось такі моменти. Але вихід Белуце - дійсно помилка Луческу. Він її визнав. Як і те, що Сидорчук не мав права так підставляти команду, з його то досвідом. Хай грає більше молоді і набирається досвіду. Не думаю, що хтось вірить в те, що ми зможемо набрати більше 1 очка у спраці із Барсою. Але нічийку в Києві скатати можемо. Та дива стаються. Мало лі, може і вирвемо перемогу. Треба вірити в цих хлопців. Підтримувати їх. Тільки підтримка зараз їм потрібна. Наб'ють шишок, будуть сильнішими.

Виталий сказав...

Доброго вечера! А кто вместо Сидорчука?

Стас сказав...

ViAn ,-9,в двух играх с Барсой и в одной с Юве!Вопрос только сможем ли мы обыграть дома фради.

Стас сказав...

Виталий, а вместо Сидора Лучу купили непонятного румына! Что бы уж совсем скучно не было.)))

ViAn сказав...

Стас, треба вірити. Футбол - штука непередбачлива. Я вже казав, що у мене склалось відчуття договорняка. Скатали нічию в Будапешті. В Києві матч віддадуть Динамо. Нічия може бути в Києві лише в тому випадку, коли це влаштує Динамо. Треба менше пропускати, ніж Ференцварош.

ViAn сказав...

Віталій, тут можуть бути варіанти. Є Шепелєв, є Андрієвський, є Гармаш, є Белуце. Побачимо який варіант обире Луческу проти Дніпра, де і Шапаренко не зіграє. Але Луческу точно спробує награти альтернативу Сидору вже в цьому матчі.