неділю, 14 лютого 2021 р.

Динамо Олімпік. Помилка рівня аматорів.

 

Експерименти від тренерського штабу – завжди дуже ризиково. Сьогодні ми побачили експериментальний захист. В жодному з товариських матчів на зборах така четвірка не награвалась. Кендзьора грав на початку сезону декілька матчів в центрі оборони. Але всі збори в центральній зоні грали лише Попов, Забарний, Шабанов і Сирота. Коли я побачив стартовий склад, то логічно подумав, що зіграє в центра награна пара Попов і Миколенко. Все ж вони з дитячих команд грали в парі. Та й на молодіжному рівні пограли. І восени також провели разом декілька ігор. Чому ж пішов такий експеримент? І чи варто таке робити в офіційних матчах?

Гол, який Динамо сьогодні пропустило. Він став результатом серії помилок. І це системні помилки у командній побудові. Місяць награвались принципи, як казали гравці, що до автоматизму. І що відбувається? Кендзьора з зони центрального захисника біжить за опонентом, залишає свою зону і викидається вперед на фланг, на метрів 30. За логікою цю зону повинен би зайняти опорний півзахисник. Але ні, він також біжить туди ж. Опускається Циганков в опорну зону. Караваєв замість того, щоб вибудувати лінію з Поповим і Миколенко, викидається в зону відповідальності Циганкова. При цьому за своєю спиною залишає на фланзі гравця суперника. У підсумку відбувається вихід 3 на 2, Циганков і Попов намагаються врятувати, але це не виходить. Це все системна помилка в побудовах від одразу 3-х гравців, які повністю провалили свої зони, не дотримались системних побудов. І цьому вчить не Луческу. Це перші класи дитячого футболу. Основа. В 13 років такі помилки – величезна проблема. У 26-27, як у Кендзьори і Караваєва – діагноз. Нажаль. Саме тому я і говорю, що потрібні інші гравці Динамо. Куди вищої кваліфікації.

А так виграли. Показали доволі хорошу гру в атаці. Особливо як для такого поля і погоди. Але такі шалені помилки – жахливо. Всіх з перемогою!

Дякую за увагу!

10 коментарів:

Стас сказав...

Я не исключаю что сия "показуха" она ближе к матчу с Брюгге! А может Мирча передал кое кому непосредственно прекраснейший в своём горячем смысле привет с бантиком!Команда по классу недоукомплектована,но поскольку президенту клуба на сие начхать,то...

ViAn сказав...

Стас, ти ж почув, що сказав Луческу? Що Шабанов іде в оренду. І що шукатимуть підсилення в захист. Тобто румун в Динамо - цілком реально. Хоча зрозуміло, що це для глибини лавки. І ніяке не підсилення.

Стас сказав...

ViAn ,слова Луча больше схожи на отчаяние! В одном для нас болельщиков плюс с приходом Луча в ДК,больше не будет голосов о том почему ИМС не зовёт в ДК классного западного тренера! От себя,я надеюсь что больше таких глупых вопросов мы не увидим и не услышим.(((

Стас сказав...

Официально. Матч «Динамо» с «Десной» состоится на стадионе «Динамо» имени Валерия Лобановского.
Кто там спрашивал зачем врага пускать на родной стадион?! Эта новость ответ на сей вопрос.

Oleksii сказав...

дякую кротам за ще один подарунок на день святого Валентина)

Гриша сказав...

Да там все намного проще у Десны поле без подогрева. Эту тему и раньше сообщали. Это больше выгодней Десне. Могло быть техн.поражение.а так все хорошо

Гриша сказав...

а кротам вернулся бумеранг. Да хорошая новость. Суркис сам того не думая помог себе. Или скажем так надеялся.

ViAn сказав...

Так, всі знають, що у Десни стадіон не відповідає рівню УПЛ, бо він без підігріва поля. Тому абсолютно адекватне рішення.
А Колос молодці, повернули нам те, що забрали. Відрив знову +3.
Стас, Луческу публічно не виносить своїх розмов із Суркісами. Впевнений, що там все зараз далеко не так чудово.

Гриша сказав...

Сегодня смотрел днепр-1 с ингульцом .хотел посмотреть на Булецу и Дубинчака. Могу сказать Мыколенко можно смело продавать. Дуб очень добавил. Намного лучше чем в Карпатах. Очень качественно на атаку, почти без помарок в обороне. Очень понравилось что подтянул правую. Булеца так и не вышел. Так что есть замена Виталику

ViAn сказав...

Гриша, Дубінчак - безумовно достатньо талановитий гравець. Але не думаю, що варто порівнювати рівень Дніпра із рівнем вимог Динамо. Тут все простіше. Є Вівчаренко. Він точно має хороші риси для того, щоб з часом зайняти місце Миколенко. І вже багато разів був на зборах з першою командою, навіть на останніх зборах в Туреччині в одному з матчів він був у заявці. Дубінчак свій час упустив. Не думаю, що Динамо буде його награвати. Для цього треба писати окремий блог про його гру. Він поки не відповідає рівню Динамо.