суботу, 17 квітня 2021 р.

За 1 перемогу до золота!

  Всіх із перемогою абсолютно по грі, без шансів для суперника!


Стас, - цитата. Хай тут повисить))

Стас сказав...


ViAn,я думаю что нам в игре против Шахтёра и в отсутствие Сидора ничейка будет за счастье!Возьмём ли мы в этой игре очки?Сумливаюсь...

8 коментарів:

hunter сказав...

Стас я рад что Вы ошиблись в прогнозе всех с победой в чу

ViAn сказав...

Я скажу так, що сумую за Зорю, яка сьогодні програла. Була б така інтрига в боротьбі за срібло. А так інтрига мізерна.
Влітку шахта буде все докорінно міняти. Бо такої слабкої шахти я не бачив вже років 20. Тим цікавішим буде наступний сезон.
Перемога важлива, але я сприйняв її спокійно. Позитивно. Абсолютно по ділу, без емоцій і нервів. Хоча і з цирком від мораєса. Тепер важливо виграти в середу у Агробізнеса, а в неділю у Інгульця.

Leonidas B сказав...

ViAne Стас здоровый скептик и иной раз на эмоциях высказывал пессимизм, но если брать его среднюю оценку то он всё же прав, мерило Динамовских побед это еврокубки, все те кто болел за Динамо при ВВЛ будут всегда сравнивать с тем Динамо и предъявлять те мерки. Ну а в прогнозах кто не ошибается сколько надежд у тебя было насчёт Бертольдо и других которые так и не заиграли. По матчу как бы есть тенденция того. что Мирче удалось сдвинуть в качественную сторону работу с Сидорчуком, Андриевским. Будем дальше смотреть эпизод или закономерность.

KoRchaGiN сказав...

тока хотел спросить - был ли Стас?) Хотя мне порой кажется шо Стас это Vian)

ViAn сказав...

Леонід, є багато різних моментів. Особисто я багато років тому сказав, що стратегія розвитку Динамо вірна. Але потрібен тренер, який зможе побудувати команду. Це точно не Хацкевич чи Михайліченко. Стратегія розвитку - власні вихованці і одиничні трансфери. Сильні трансфери. Так можна побудувати кманду, яка зможе конкурувати в єврокубках, доходити по 1/4 чи 1/2 в ЛЄ. А може і в ЛЧ.
І я сказав інше, що стратегія розвитку шахти - дуже специфічна стратегія. Вона дієва лише за високого трансферного бюджету. Луческу цей бюджет мав. Каштру не має. От і вийшло, що є група людей ветеранів, які в приниципі вже не можуть грати на високому рівні весь сезон. І є молоді гравці, такі як Тете, Антоніо, Фернандо, Майкон, Додо, Сіпріано, Соломон... Вони не є поганими гравцями, але це не той рівень гравців, який був. Тобто це не рівень навіть Тайсона і Марлоса. Що вже казати про Вілліана, Дугласа Кошту, Мхітаряна, Матузалєма, Елано, Жадсона, Фернандіньо, Тейшейру, Дугласа Косту... Людей брали за шадені гроші для того часу. Зараз це трансфери рівня 30-40 млн. Такі люди в Бразилії є. шахта перебивала всі пропозиції по ним. Так, це не були гравці рівня Реалу, але це був близький рівень, тобто топ. І більшість з цих гравців підтвердила все це. Фред грає в старті МЮ, Фернандіньо - легенда і капітан Сіті, Вілліан - гравець основи Челсі стільки років, Дуглас Коста пограв і за Баварію, і за Юве. Тейшейра просто пішов в Китай. А так би він грав на такому ж рівні.
Тому шахті треба або вкладати влітку 150 млн на трансфери, в нового тренера. Або закривати калітку. Без придбання 3-4 гравців топового рівня Динамо продовжить домінування в чемпіонаті. Бо Динамо не потребує 3-4 трансфери. Нам треба десь 2 трансфери максимум. Це освіжить гру.
Тому чемпіонат ми виграємо логічно. Наш шлях розвитку вірний. Головний конкурент без капіталовкладень продовже деградувати. Тому все логічно. Перемогла команда, яка сильніша.

ViAn сказав...

KoRchaGiN))) Такого я ще не чув)) Дуже оригінально)))

Leonidas B сказав...

Владельцы большинство топов ринулись вперёд за баблом, если УЕФА и ФИФА упрутся хорошо, то быть хорошей драчке. Много болел этих топов тоже не в восторге от таких пряников да и футболистов с тренерами поставили перед фактом. Ожидаем реакции национальных федераций АПЛ, ЛА ЛИГИ, Кальчо. В случае полной дисквалификации многие футболисты будут думать, ведь не у всех пойдёт игра и потом куда? На кого будет рассчитан сей продукт, ведь деньги имеют свойство заканчиваться, продукт не пойдёт и спонсор уйдёт и потом топы будут отмываться от грязи не один год.

ViAn сказав...

Я скажу так, що поки це схоже на шантаж. Але треба дочекатись рішеннь по 1/2 ЛЄ і ЛЧ. Якщо УЄФА дискваліфікує з цієї стадії команди з віртуальної Суперліги, то значить рубікон дійсно перейдено. Як вже відомо, що ціла група команд таких як Аякс, Баварія, Дортмунд, РБ Лейпциг, ПСЖ, Порту, Аталанта офіційно відмовились від участі в цій лізі. Реально вписати 18 турів у поточні чемпіонати - нереально. Плюс потім плей-офф. Якщо дійсно буде 18 турів, стикові матчі і плей-офф, то це повноцінний чемпіонат. Незалежний від УЄФА. Значить ці команди не зможуть грати у внутрішніх турнірах. Тільки подумайте 18 турів в Англії чемпіонату, 18 в Єврокубках, внутрішні кубки, паузи на збірні... Це нереально. Тому ці клуби будуть виключені із внутрішніх змагань, гравці дискваліфіковані на участь в збірних. Всередині клубів буде бунт. Судячи з реакції гравців, - вони в шоці, бо з ними це ніхто не обговорював. Для багатьох збірна - святе. Суди? Арбітражний в Лозані? Це розтягнеться років на 5 мінімум. Половина золотої кар'єри гравця в соку. Весь цей час дискваліфікації діятимуть. Тому я думаю, що це шантаж. Банальний шантаж. І що за 3 дні дійдуть якогось компромісу. Бо інакше нас чекатимуть дуже цікаві події. І Євро 2020 буде ой яким неочікуваним.