четвер, 22 квітня 2021 р.

Без таємниць Динамо не вміє жити)).

   Хочу розмістити пост, про який думаю вже декілька тижнів. Саме протягом останніх тижнів я помітив незнайому мені людину у складі тренерського штабу Динамо.

  Ця людина присутня на всіх тренуваннях. Стоїть поряд із Гусєвим, спілкується із гравцями. Можна побачити його і безпосередньо під час святкування перемоги на матчі із шахтою нещодавньою. У складі менеджменту клубу, тренерського штабу він відсутній на офіційному сайті Динамо. Як думаєте, це і є людина замість Лонго? Може хтось знає ім'я. Буду вдячний за допомогу і думки.

   Дякую за увагу!

8 коментарів:

IllyaGIP сказав...

Дійсно, а я і не помітив його. Цікаво, хто це.

IllyaGIP сказав...

Можливо директор з футболу))))))

ViAn сказав...

IllyaGIP, я б сказав так, що це людина, яка поступово входить у курс справ. Він усюди поряд, але більше як спостерігач. Цілком можливо, що це новий помічник. А може хтось проходить практику. Та тоді б ця людина не була на матчі із шахтою. Тому і хочу дізнатись. Може дійсно хтось знає хто це.

Стас сказав...

ДК с чемпионством!!!))) Дай Бог не с последним!

ViAn сказав...

Зразковий матч, напевно найкращий в сезоні за змістом! Всіх із Золотом і ЛЧ!!!

Parker сказав...

Привіт усім!
Усіх з яскравою перемогою та чемпіонським титулом! Зіграли дуже якісно, особливо приємно, що дуже багато молодих гравців вперше стали чемпіонами. Хай звикають до переможних традицій!
Луческу довів, що кваліфікований тренер навідь без трансферів може досягати високих результатів.
Суперкубок, вихід в групу ЛЧ, потрапляння у плей-офф ЛЄ, прохід "Брюгге", чемпіонство, вихід до фіналу кубка України. І це окрім фінансової складової, зараз про це вже можна говорити впевнено, Луческу менше ніж за рік роботи приніс в скарбницю клубу більше 50 мільйонів євро, з урахуванням гарантованих виплат за потрапляння у групу ЛЧ сезону 2021/2022.
Тепер слово за Суркісом, і його хотілося б почути у трансферне вікно.

З повагою, Parker.

Leonidas B сказав...

Всех с чемпионством Динамо! Заждались его! Игру особого смысла нет комментировать, на поле была одна команда. Деньги к деньгам, но вот какой план на следующий сезон, есть ли план Б и В у Мирчи? Что нас может ждать, конечно пока Евро не пройдёт и тогда хоть будет какая-то картина, а сейчас как Мирча намерен распорядиться тремя матчами, кого будет стараться задействовать, что думает об опорной зоне, в последних матчах неплохо проявили себя Сидорчук и Андриевский, да и Шепелеву стало больше доверия, сегодня Гармаш вышел т.е. если не получится в эту зону взять кого-то, то будет работать с этими. Сейчас реноме Динамо несколько подтянулось и возможно наклюнется вариант, который устроил бы Луче. А так ждём финал Кубка. Всех ещё раз с победой и чемпионством!

IllyaGIP сказав...

Дочекались. Усіх з золотом! Побільше б таких матчів як сьогодні.