вівторок, 6 липня 2021 р.

Трансферні пошуки. В очікуванні підсилення. ч.1.

Євро продовжується, хоча для нас воно вже скінчилось. Гравці Збірної роз’їхались хто куди. Одні бригадою в Чорногорії, інші в Туреччині, хтось у Вінниці, є і такі, які одразу поїхали без відпустки на збори. Кожному своє. Часу до початку сезону вкрай мало. І хоча матч за Суперкубок перенесли, цілком можливо він взагалі не відбудеться, але сезон стартуватиме і треба одразу включатись. Саме тому на другі збори поїдуть вже всі. Вся основна обойма. Як і не поїдуть багато з тих, хто зараз на зборах. Хочеться вірити в те, що найближчим часом відбудеться і підсилення. Кажуть, що Ловріч вже збирається в Київ. Але це інстаграмні чутки. Цілком можливо, що це будуть лише Коробенко, Антюх і Кулач. А може жоден з них не пройде атестації. Поки на мене найбільш приємне враження склав Коробенко. У людини прекрасний пас на 40-50 метрів. Він гарно тримає структуру гри і якісно підключається до атак. І знову виникають питання по центрфорварду. Кулач, Супряга і Ванат. Жоден з них не відповідає рівню ЛЧ на сьогодні. Ванат є перспективним надзвичайно. Але це все перспективи. Буде брати Динамо іншого форварда? Чи підпише Кулача і зробить ставку на нього? Центр поля і далі виглядає оголеним лише із трьома готовими гравцями. Я про Буяльського, Сидорчука і Шапаренка. Тому саме в цю зону необхідно підписати гравця, який створив би реальну конкуренцію. Навіть не гравця, а гравців.

Лука Іванушиц


Хочеться розпочати одразу із важковаговика. Гравець вже збірної Хорватії, якому наразі 22 роки. Один із головних активів Динамо Загреб. Про інтересе до Лукі від Динамо говорять вже давно. Його трансферна вартість продовжує зростати. Гравець додає на очах. Саме зараз той час, щоб його підписати. І тут вся надія на Вукоєвича і його переговорні здібності. Бо через рік Іванушиц буде вже нам не по кишені. Зараз же це чітке підсилення під ЛЧ. Хорват може зіграти одразу на двох позиціях. Як на позиції Шапаренка, розганяючи атаки з глибини за рахунок сольних проходів і розрізних передач, так і на позиції Буяльського. Де Лука виглядає так само лаконічно, як Віталій. Лаконічно в гарному сенсі. Вміє він знаходити простір в штрафній, відриватись від захисників, давати різницю. Це готовий гравець, який підсилить Динамо одразу.

Александру Чікалдау

24-х річний гравець збірної Румунії і місцевої Крайови. Він вже переріс свою команду, переріс цей чемпіонат. Необхідно рухатись далі. Не думаю, що інші румунські команди можуть собі дозволити цей трансфер. Не відомі і апетити керівництва клуба. По контракту залишається рік. Тому це великий аргумент. Як і те, що гравець може працювати із Луческу в великому клубі. Впевнений, що гравець добре знайомий нашому тренеру. І якщо він буде зацікавлений, то цей трансфер може здійснитись. Безумовно це більш скромний варіант, ніж Іванушиц. Але це також гравець, який може нас підсилити одразу. Якщо не витиснути зі старту Шапаренка чи Буяльського, то бути першим на підхопленні. Чікалдау – універсальний футболіст. Так, він більше адаптований під гру 10, тобто на позиції Буяльського. Технічний гравець з ударом з обох ніг, з вибуховістю, вмінням діяти в обмеженому просторі і часі. Але румун має і дистанційну техніку, так само може розганяти атаки з глибини. Добротний гравець для нашого чемпіонату. Точно підсилення.

Ладіслав Крейчі

22-х річний чех Спарти Прага. Це гравець виключно опорної зони. Високий, потужний, швидкісний. Цей гравець типовий для чеської школи. Він дуже непоступливий у боротьбі. Іноді буває надмірно жорстким. Але це все повинно пройти із досвідом, коли гравець навчиться дотримуватись рамок. Найбільша чеснота Ладіслава – гра на другому поверсі. Як у захисті, так і у нападі. Це є альтернатива Сидорчуку. Гравець із потенціалом і у тому віці, коли ще є куди прогресувати. Динамо для нього – великий стрибок вперед у кар’єрі. Для Динамо – інвестиція в перспективного опорника, який багато чого вміє на футбольному полі. Це безумовно гарне підсилення під чемпіонат на сьогодні, і на ЛЧ у майбутньому.

Після перших зборів трансферна діяльність Динамо активізується. Важко казати про придбання. Але точно буде проведена велика робота по гравцям на вихід. Повертаються 10 гравців основної обойми. І я сподіваюсь, що таки будуть трансфери під ЛЧ. Тому цей блог – просто бажання нагадати про те, що підсилення необхідне. Та вплинути на ситуацію не в наших силах.

Дякую за увагу!

28 коментарів:

Стас сказав...

В трансферах вся надежда только на неуступчивость Луческу! Ибо надоели эти мусорные истории уже.И конечно же хочется классного форварда.Пускай Кулач на меня не обижается,но хотелось именно классного да под ЛЧ!И тут уже история про то,что денег нет совсем...не прокатит!Нет понятно что клуб попытается найти картошку в мешке свободных агентов...Но усиление ли под ЛЧ это? Нет.Лучше меньше да лучше! Пускай и недёшево.

ViAn сказав...

Стас, я по Кулачу скажу тобі так, що якщо Супряга дійсно на вихід, то по суті ми залишаємось лише із Ванатом. Не густо. Бєсєдін відновиться не раніше зими. Тому Кулач - може бути хороший варіант під чемпіонат. І цінник не такий зашкварний. А під ЛЧ можна купити і більш сильного форварда. Тому тут історія продажу Супряги і придбання якісного форварда.
Луческу сам вирішує хто сміття, хто не сміття. Мені Коробенко дійсно сподобався по тим матчам, які я з ним побачив.

Стас сказав...

Опорник...Нужен опорник сильнее Сидора более универсальный и более молодой.Но на такого ценник будет...Ну,по Коробенко...Просто Луческу знаком с его возможностями.Потом если флангового хорвата подпишут,то сие означает прощай Де пена или Вербич.Но,ты забыл что ещё и Попов выбыл.Вопрос только на сколько?

ViAn сказав...

Попову видалили миндалини. 2 тижня на відновлення.

Стас сказав...

Если за нынешнего Супрягу кто-то в Европе готов давать более 6 лямов,то,думаю,стоит продавать.

Стас сказав...

Денис Попов не присоединится к "Динамо" на втором сборе в Швейцарии

Киевское «Динамо» первый втягивающий сбор в Швейцарии проводит без своих «сборников» и нескольких травмированных игроков.


Как стало известно Meta-ratings.com.ua, не успеет восстановиться ко второму сбору и присоединиться к команде до начала нового сезона 22-летний защитник «Динамо» Денис Попов. Сейчас футболист проходит восстановление в Киеве и, вполне возможно, ему еще может понадобиться дополнительная консультация у зарубежных врачей.


Напомним, что футболист во время Евро-2020 покинул расположение национальной сборной Украины из-за травмы икроножной мышцы. Также футболист перенес операцию по удалению миндалин.


Первый сбор команды Мирчи Луческу в Швейцарии продлится до 7 июля. После этого команда получит несколько дней отдыха и снова выедет в Швейцарию, где команда пробудет 10 дней - с 10 по 20 июля.
Гм...И почему я не удивлён...)))

ViAn сказав...

Стас, якщо продадуть Супрягу, то точно підпишуть Кулача і точно буде мінімум ще 1 трансфер. Це цілком логічно.

Стас сказав...

Сообщается, что «Дженоа» почти договорились с «Динамо» про трансфер Супряги. Согласно договоренности, форвард будет арендован на год с дальнейшим обязательством выкупа футболиста за сумму, близкую к 10 миллионам евро.

Итальянский клуб намерен как можно скорее закрыть сделку. Возможно, официально о переходе Супряги будет объявлено даже сегодня.

Напомним, соглашение Супряги с «Динамо» действительно до 2025 года.
Что сказать,чистка состава продолжается.Соля вроде тоже в аренду отдали.

ViAn сказав...

Стас, скажу так, що Кравченка, Цитаішвілі і Шабанова також чекає оренда. А от Дубінчак на перших зборах сподобався. Може він і отримає шанс залишитись.

Гриша сказав...

Добрий вечір шановне панство.як вам новина Ілья Шкурін в сфері киян.і якщо правда то скоро буде в стані клуба

KoRchaGiN сказав...

ДК Инсайд косвенно подтверждает это

SWIFT сказав...

Добрый вечер. Даже странно читать. Надеюсь это работа гениев селекции или все же не последний трансфер нападающего. Если же это наше главное приобретение, то в ЛЧ в нападении придется играть Вербичу с Родригесом.

ViAn сказав...

Робити будь-які висновки завжди завчасно. Мені цей гравець давно дуже подобається. Він же був 4 роки тому на перегляді в Динамо. Моральна сторона - окреме питання. Був дуже засмучений, коли 1,5 роки тому його підписали не ми.

В продовження теми дуже важливо бачити цілісну картину. Супряга - надзвичайно талановитий гравець, але можливо не для футболу Луческу. Не вистачає агресії і характеру. Якщо є на нього реальний попит, то треба продавати. І тут питання про те, з ким ми увійдемо в сезон в атаці? Ванат, Кулач і Шкурін? Сировато. Якщо Ванат, Шкурін і ще один форвард, поки не відомий, - може бути цікавіше. Давайте побачимо на список тих, хто поїде на збори 10 числа.

Стас сказав...

Посмотрим,если это и есть всё усиление,то...(((Поиски по мусоркам продолжаются!К великому сожаление...

Стас сказав...

Если подписали Антюха,то никакого флангового атакующего хорвата видимо ждать не стоит!

Леший сказав...

Хорвата ждать стоит, проблема как всегда в агентских хотелках. До 1/08 как то решится

Стас сказав...

Леший ,тогда для чего был нужен Антюх? Я понимаю что даже для нынешнего ДК 0,5 ляма это далеко не космическая сумма,но зачем же её попусту тратить?

Леший сказав...

Стас, я не знаю))) но я знаю, что действуют перебором- с кем то получится, с кем то нет))) видимо, 0,5 как раз тот бюджет которым могут позволить себе рискнуть))) хорват будет точно дороже

Стас сказав...

Леший ,про форварда из Винисуэлы я верю.Как верю и в то,что никакой Кулач Луческу не нужен.Как не нужен итальянским клубам Супряга!Как не нужен Луческу никакой Костевич.

SWIFT сказав...

Состав ещё чистить и чистить. Игроков два вагона, а играть некому. А насчёт покупок, я так понимаю, что пока Яремчука не продадут не будет никаких покупок))).

Parker сказав...

Привіт усім!
Кілька слів про останні матчі на зборах. Якщо півзахист та захист грають не в оптимальному складі, атакувальна ланка виглядає більш-менш конкурентно. Шкурін витискає максимум з небагатьох своїх моментів, подобається, що в достатньо простих ігрових ситуаціях він нічого не вигадує, а діє спокійно та впевнено.
Непогано виглядає Лєднєв, можливо, з'явиться опція в атакувальній ланці півзахисту.
Можливо, я щось пропустив, але чи була операція у Буяльського? Адже він тренується та грає на рівні з усіма. Якщо операції не було, то виникає питання щодо потрапляння на Евро.
2Свіфт: чи точно про продаж Яремчука Ви говорите? Чи є якась інформація про відсоток від його продажу?

З повагою, Parker.

SWIFT сказав...

Насколько я знаю 30%. Гент за него хочет получить около 12 миллионов, и если бы не % Динамо уже бы давно за эту сумму продали. Вроде бы как Бенфика заинтересована в его приобретении. Так что, будем посмотреть.

Стас сказав...

ДО КИЄВА ПРИЛІТАЄ ФОРВАРД ДЛЯ ДИНАМО

За інформацією ТаТоТаке, завтра венесуельський нападник Ерік Рамірес може підписати контракт з "Динамо". Вранці форвард словацького "ДАК" пройде в Києві поглиблений медогляд, з яким у нього виникли проблеми під час невдалого трансферу в "Рубін".

Якщо висновок медиків виявиться позитивним, київський клуб закриє питання з основним форвардом на сезон, що став ребром після важкої травми Артема Бесєдіна. За нашими даними, "Динамо" заплатить словацькому клубу за Раміреса трохи менше ніж 2 мільйони євро.
Ну,что,я так понимаю что энто и есмь наш будущий центр форвард! Игру я его не видел,но по видеонарезке он мне очень напоминает...Рому Яремчука!)))

SWIFT сказав...

Ситуация в целом комичная получается. В команде есть форвард Супруга...который нифига не забивает, но которого хотят продать задорого (условных 10 млн...а в некоторых источниках 15). В то же время продолжают копаться в кучах ..., чтобы бриллиант откопать...да подешевле!

Стас сказав...

SWIFT,а теперь сравни с усилением Шахтёра!)))Покуда в команде небудет хотя бы нескольких классных игроков под ЛЧ сильнее она играть не будет.Только за счёт своих воспитанников хорошей каши не сваришь.

SWIFT сказав...

Ну дела Шахты нас мало интересуют))). Им нужно было дыры латать быстро, пришлось потратиться. Ведь им до группы Лиги Чемпионов 4 игры ещё - попадут в группу отобьют. А Динамо в экономрежиме...больше всех получает N15, пишут что 1.5 ляма. Заманить сильного игрока, кроме как ЗП - нечем, а платить большую зарплату никто не будет, чтобы не нарушать баланс и микроклимат в команде. По поводу этого нападающего ничего не скажу, видел только нарезки, а вот по поводу покупки игрока в центр поля абсолютно согласен с необходимостью приобретения "собаки" сильнее Сидорчука, ну или хотя бы молодого и перспективного ему на подмену. Короленко, Антюх и Шкурин - наша перспектива. Будем посмотреть.

Стас сказав...

Спортивный директор ДАК 1904 Ян ван Даэле рассказал о нападающем словацкого клуба Эрике Рамиресе, который завтра, по данным СМИ, должен прибыть на медосмотр в "Динамо".

"На данный момент мы ведем переговоры с одной заинтересованной в футболисте стороной. Их предложение не такое хорошее, как было у "Рубина", но сумма тоже интересная".


"Переход Рамирса в казанский клуб был уже согласован, но по неожиданным и непонятным для нас причинам не состоялся".


"Вероятно, его трансфер будет закрыт на этой недели. Ждем визу для вылета в Украину, где Рамирес должен пройти медобследование", - приводит слова функционера sportnet.sme.sk.
Наверное это и есть наш вариант.По поводу игрока в центр поля...Нужно,но очень дорого.)))Лучше бесплатного Короленко взять авось прокатит?)))

ViAn сказав...

Я скажу так, що є модель гри і є задачи. Є принципи і побудови. У кожної команди вони свої. Далеко не факт що умовний Лукаку готовий працювати в моделі Луческу. Або під умовного Лукаку цю модель треба переробляти так, що треба купувати ще мінімум 5-6 гравців його класу. Всі ж знають модель Луческу і те, що він вимагає від форвардів - тиск на хахист, боротьба, вміння зачепитись за м'яч і дуже багато чорнової роботи. Тому треба подивитись і робити висновки по фактичним результатм всієї Коменди і її командному прогресу.
Чи хочу я в Динамо умовного Лукаку? Безумовно. Хочу дорого і багато. Та ми маємо тих, кого маємо. Це вибір Луческу. Його право.