пʼятниця, 2 липня 2021 р.

Україна Англія. У нас є віра, хоча в нас ніхто, окрім нас, не вірить!

 

За декілька останніх днів прочитав дуже багато цікавих думок. Чим більше різних позицій, тим краще. Це розширює горизонти. Неможливо все поєднати. І так зрозуміло, що думки розділились давно. Є люди, які захищають Збірну, тренерський штаб і гравців. Так захищають, що закривають рот всім тим, хто дозволяє критикувати ігрові принципи, ставити під сумнів досягнення. Це масове захоплення результатом одного матчу. Інші люди, навпаки сходяться на тому, що результат досягнутий випадково, на везінні і завдяки здоров’ю Бєсєдіна. Бо за змістом гри шведи були кращими, а результат досягнутий вже у більшості. У всіх свої обґрунтування. Це цікаво. Є і ті, хто дивиться позитивно, без ейфорії. Що Андрій Миколайович нарешті вирішив грати у той футбол, який приносить результат. Зміна тактики, зміна складу. Так, це була оборонна тактика, де було багато гравців сильних у силовій боротьбі. Із задачею не програти боротьбу ми впорались. Помилки були, але не було прям рокових помилок, як у шведів, коли гравець заробив червону картку. Перемогли завдяки тактиці, фізиці, індивідуальній майстерності декількох гравців і завдяки вилученню. Комплекс факторів, де немає дрібниць. Ми не переграли за змістом шведів. Це була рівна гра рівних команд. Просто ми забили на один гол більше.


Тепер попереду Англія. І це точно не буде футбол рівних команд. Загальний настрій який? Ми вже досягли максимуму і тепер спробуємо досягнути більшого. Яким шляхом? Це знову буде оборонна тактика? Чи це буде романтичний футбол? Чи знайдуть гравці в собі мотивацію, коли головна задача перевиконана? Бо ж це буде гра, де треба боротись, терпіти і ще й спробувати знайти щось в атаці. Ми важко проводимо матчі проти команд, які грають в 3 оборонці. Але треба терпіти і чекати свій шанс. Шанси забити будуть.

Зараз є багато критичних стріл в бік Англії. Що команда із таким фантастичним складом, з такою групою атаки, грає у такий сумний футбол. Є маленька деталька. Вона дуже важлива. Визначальна. 4 матчі і 0 пропущених. Ми ж пропускаємо у кожному матчі. Наш майбутній суперник витрачає стільки сил, скільки необхідно для того, щоб здобути результат. Практичний підхід. Тому Англія вчиться грати дисципліновано в обороні. А в атаці рівень виконавчої майстерності гравців настільки високий, що вони забезпечують різницю. Нам би зіграти на нуль – було б справжнім досягненням.

Немає значення стартовий склад у британців. Та й схема теж не є вирішальною. Є велика різниця у класі. По суті до фіналу у цій половині таблиці важко побачити команду, яка б могла завадити Англії дійти до фіналу. І ми так само. Але є історія стосунків. Нагадаю, що ми у Англії вигравали, грали в нічию. Поразка на Євро 2012 сталась через таку помилку судді, яка при сьогоднішній технології «Гол» була б неможливою. Ми не зустрічались на таких стадіях. Але історія наших протистоянь доводить, що цілком реально розраховувати на хороший результат. На стадії ¼ може статись все. Тут важлива психологія. Важливо вийти сконцентрованими. Брити люблять грати в швидкісний, агресивний футбол. Шотландія нав’язала свій футбол. І проти них Англія нічого не змогла зробити. Я не вірю, що не хотіли. Чи зможемо ми нав’язати той футбол, який нам вигідний? А який нам вигідний? Такий, щоб ми пройшли далі. Рим нам допоможе!

Дякую за увагу!

11 коментарів:

Leonidas B сказав...

Грязным пятном назвала карту Украины на форме футбольной сборной английская телеведущая Кейт Гаррэвей во время телешоу "Доброе утро, Британия". И сказала она это в присутствии посла Украины Вадима Пристайко.

При этом второй телеведущий смехом отреагировал на эти слова. А Гаррэвей решила задеть посла, спросив, не является ли решение разместить карту на форме политическим. Пристайко не стал отвечать на колкости относительно "пятна", а заметил, что это не политический шаг, а желание объединить всю нацию во время масштабного турнира.
Це треба показати нашим хлопцям і пояснити що брити нас зневажають, зрозуміло шо це не вся Британія, но багато їх фахівців і вболівальників та ігроков збірної вважають та нас пилом під ногами. Хлопцям перемоги і мужності, бажаю їм показати хто саме зупиняв рашистських покідьків. Багато буде залежити від фізічної готовності. Вболіваємо за Україну, краще зі щитом ніж на щиті.

ViAn сказав...

Леонід, Англія - наш головний союзник на рівні із Канадою і Штатами. Окремі журналісти є проплаченими. І такі люди є в кожній країні. Не треба порівнювати. Посольство Великобританії напередодтні публічно показало своє ставлення до України. Це наші союзники. Але футбол - інше. Безумовно ми для всіх аутсайдери. Але не думаю, що це так є для футболістів збірної Англії. Вони профі. Розслабона і недооцінки не буде.

Leonidas B сказав...

Малиновский вне заявки, интересно что так. Судя по составу первые 60-65 держатся, надеясь на контру. Потом выход Цыганкова, Степаненко ну может Довбыка и этим сделать разницу, кто ещё игра покажет. Вот он шанс засветить себя на фоне англичан для Шапы, Миколенко, Забарного ну ещё Бущана. Как бы парни не сыграли мы будем с Вами!

Стас сказав...

Думаю мы сегодня пропустим!Много пропустим.Это не будет семь как от Франции, но что-то типа того.

ViAn сказав...

Маліна підійшов провально до Євро. По суті він є головним розчаруванням у Збірній. Якщо Циганков дійсно по суті немає довіри, грає дуже мало. Ще й важке відновлення від травм весь сезон. То Маліна повинен був бути лідером. А став провалом.
По грі шанси є. Можна цю Англію пройти. Так, вони вибухають. Але і ми вже могли забити. Циганков гарно увійшов у гру. Тому треба вірити. Бо нам немає чого втрачати.

Leonidas B сказав...

Надеемся на характер нашей сборной! Шансы есть, только не пропустить ещё один.

Стас сказав...

Всё как я и предполагал.Сборной спасибо за выход в 1/4.К Шеве вопросы на счёт того что много травмированных набрал.

ViAn сказав...

Так, пропустили другий і посипались. І це точно слабка тренерська робота у перерві.

Leonidas B сказав...

Парням спасибо за 1/4, англичанам спасибо за урок, каким он горьким бы ни был и удачи с другими соперниками. Что дальше, наверное всё же Андрею Николаевичу необходимо уйти, он дал что мог, нужен новый допинг, другие идеи. Ошибки Шевченко уже не раз обсуждались, главное это прогиб под кротов, дивидендов это не принесло, по сути в сборной пока мог играл Пятов, Степаненко и отдельные матчи Матвиенко остальные ничего сборной в перспективе не дали и не дадут, так как сейчас вектор ещё больше сместился в пользу варягов. Ну и ИМСу на заметку по Евро что слаб у нас центр поля, Сидорчук эту осень будет ронять ещё больше ну что там возьмут от Андриевского и Шепелева большая загадка. Парням отдохнуть и подготовиться к весьма жёсткому противостоянию с Шахтой да и ЛЧ.

Стас сказав...

Дыма без огня не бывает?
Хорватский вингер/нападающий «Горицы» Кристиан Ловрич, которого СМИ сватают в киевское «Динамо», подписался на аккаунты игроков киевлян в Инстаграме.


В новых подписках 25-летнего футболиста значатся голкипер «Динамо» Денис Бойко и полузащитник Беньямин Вербич.

Отметим, что Ловрич также подписан и на официальную страницу «Динамо» в Инстаграме, но сделал он это еще зимой, когда клубы вели переговоры о его переходе.

Напомним, сегодня в хорватских СМИ появилась информация, что «Динамо» сейчас не пытается подписать Ловрича. Об этом рассказал президент «Горицы» Ненад Чрнко.

ViAn сказав...

Стас, безумовно це говорить про те, що процес просувається ще з зими. Луческу, як відомо, дуже стабільний у своїх кадрових рішеннях.