вівторок, 28 вересня 2021 р.

Динамо Баварія. Спіймати свій шанс!

 

Дуже цікаво із яким настроєм Динамо полетіло в Мюнхен. І з яким настроєм Команда вийде на поле. Це буде надмірна напруга і страх перед грізним суперником? Чи це буде релаксний стан, коли можна грати у футбол, намагатись показати себе красиво і яскраво, бо результат відомий заздалегідь? Чи це буде максимальне налаштування, жорсткий футбол і гра на результат? Є цілий ряд запитань. Та все ж я сподіваюсь, що все буде професійно і відповідально. Максимальна концентрація і готовність до бою. Зрозуміло, що кожен гравець прагне грати проти таких суперників, на такому рівні, щоб зарекомендувати себе. Це виклик ЛЧ. Це амбіції довести те, що робота йде у правильному напрямку.


Баварія – команда збалансована. Всі лінії виглядають потужно. Німецька команда не грає в якусь одну схему. Не грає виключно через фланги, чи виключно по центру. Це суперник, який грає від своїх найсильніших сторін. Високий пресинг, якісний відбір і швидкісний перехід від оборони в атаку. Можна провести бездоганний матч, але Баварія буде терпіти і шукати свої можливості. Не важливо як. Позиційний напад чи швидкісна атака, дальні удари, стандарти, проникнення з глибини… Ця команда буде тиснути. Навіть при позитивному результаті тиск буде продовжуватись без зупину. І буде піймати на мінімальній помилці. Більше того. Можна не допускати помилок, тримати структуру, не давати вільних зон і все одно німці можуть забити ударом у стилі Баслера. У Мюнхені є виконавці, які на це спроможні. Тому цей суперник абсолютно непередбачливий і цим небезпечний.

Можна точно сказати, що цей склад зіграний. І єдина вагома втрата міжсезоння – Давід Алаба, була компенсована приходом молодим Упомекано, який вважається найкращим захисником Бундесліги. Баварія ще й підсилила центральну ось австрійцем Сабітцером. При цьому основна обойма – 15-16 футболістів. Всі вони – майстри високого класу. Тому ротація завжди мінімальна. По суті якщо і будуть зміни проти Динамо, у порівнянні із попереднім матчем, то це буде максимум 2-3 гравці. Дійсно зі старту можуть вийти хтось із трійки Сабітцер, Мусіала і Гнабрі. Так, можна було б теоретично подумати, що Динамо можуть недооцінити і виставити на 80% новий склад. Теоретично така вірогідність дійсно існує. На практиці у 2 турі в таке слабко віриться.

У чому шанси для Динамо? Баварія дійсно може недооцінити нас. Така собі внутрішня психологічна розслабленість гравців. Навіть у великих команд таке стається. При всій силі атаки суперника є обрізки. Обрізки – на сьогодні головна проблема Баварії. За матч стабільно 2-3 обрізки стаються. І тут важливо спіймати цей шанс. Оборона безумовно далеко не бездоганна. Це пов’язано саме із ризиком грати завжди високо, завжди агресивно, залишаючи за спиною вільні зони. Це призводить до вилучень. Іноді Баварія програє навіть проти слабких команд. Динамо точно не гратиме першим номером з позиції сили, бо на сьогодні цих сил недостатньо. А от створити проблеми у швидкісних атаках – цілком можливо.

Ментально є віра в Команду. Але є і розуміння реальності. Важливо пам’ятати історію, що ми зіграли 8 матчів: 4 матчі перемогли, 3 програли і в 1 була нічия. І поки баланс на нашу користь. Тому побажаю хлопцям показати якісний, змістовний футбол і тримати концентрацію всі 90+. А переможе сильніший.

Дякую за увагу!

16 коментарів:

Стас сказав...

Без шансов!Хорошо если с двозначным счётом не проиграем.

ViAn сказав...

Стас, ясна справа, що без шансів на папері)). Але двозначний рахунок - ти вже перегнув)).

Leonidas B сказав...

А Шериф свое с Реалом взял, хотя у буков Динамо по сравнению с Шерифом наверное больше фаворит против Баварии в гостях, чем Шериф против Реала в гостях. Как футболисты Динамо эту победу Шерифа воспримут, посмотрим.

Vitos сказав...

А тем временем Диалло рвет молодёжку Баварии!!!

Стас сказав...

Покуда не будет нормального центра поля...Мы будем видеть то что видим!Что Андриевский, что Сидорчук...(((

Leonidas B сказав...

Где тонко там и рвётся, даже феншуй не поможет. А Бавария даёт играть, были моменты но класс исполнителей у Динамо всё же другой чем у немцев. А так это поколение молодых динамовцев всё же мажоры, не готовы они биться в кровь и в кость, умирать на поле, как вчера игроки Шерифа против Реала.

ViAn сказав...

Безумовно ніхто не виправдає Андрієвського і його обрізку. Але призначати пенальті за таке... це смішно. Суддя просто вигадав пенальті. Там же всім видно, що Горетцка штовхнув Сидора у спину. А той, падаючи, почав для балансу руки розводити. Ніякої небезпеки в тому моменті не було, як і навмисної гри. Суддя просто хотів поставити цей пенальті і поставив. Тому це зломало весь план на гру.
А так наші молодці. Вже декілька разів вибігли хорошо в атаку. Проблема у тому, що Гармаш - не форвард. Та напевно таким був план.

Стас сказав...

ViAn ,по поводу Гармаша да,правда.Команда нынешняя попросту недоукомплектована.Численность вовсе не признак качества.Хороший центр форвард плюс два игрока в среднюю линию.Причём один из них опорник.И это как минимум.

Стас сказав...

Нужно выключать.Невозможно без слёз смотреть на эти мучения!Надеюсь,руководству клуба такая игра понравилась!(((

ViAn сказав...

Стас, я скажу так, що Шкурін виглядав би куди цікавіше, ніж Гармаш. Кума можно було випустити під Шкуріним, а в центра залишити пару Сидорчук - Шапаренко. Це було б точно цікавіше і гостріше. Андрієвський гру провалив. Луческу по суті показав, що вже почав готуватись до шахти в перерві.
Стосовно двох гравців в центр поля, щоб було тріо із Шапаренко - факт. Ми всі про це знаємо і давно говоримо. Сидорчук - не гравець рівня ЛЧ. Тому суть не в рахунку. Ми давно кажемо, що півзахист треба підсилювати.
Квінтесенція матчу, по концентрації, це момент Караваєва, якому прийшло блюдечко із голобою кайомочкою. А він просто був розконцентрований і не готовий.
Приємний бонус - поразка Барси. Ми поки на 3 місці. І треба вірити, що зможемо з іспанцями зачепитись за хороший результат.

Leonidas B сказав...

Команда вышла уже в душе проиграла немцам загодя. Тут Суркисы сравнивали Луческу с ВВЛ, так у ВВЛ с этой команды единицы играли, не бойцы и всё, другое дело выдирать у соперника ниже классом победу, а у гораздо выше ноги трясутся и душа заячья.

Стас сказав...

Про Супрягу отыгравшего на ноль Луческу потролил знатоно?Только вот вопрос,а кого он потролил? Наверное, родных болел?))) Или кого другого?

ViAn сказав...

Леонід, зараз казати про те хто б грав, хто б не грав у ВВЛ - дуже суб'єктивно. Чесно кажучи Дмитрулін, Радченко, Михайленко, Кардаш, Шацкіх і інші також не викликали великого захвату своєю грою. Але ж грали. Це тепер про них згадують, як про видатних гравців. Та під час їх гри як тільки не поливали і не називали. Узбекдрев - головна клікуха Шацкіх на трибунах була. Тому може грали б всі. А може і ніхто. Зрозуміло і так, що витиснути більше з цього набору гравців важко. Інша справа - якщо почати підпускати Вітіньо, Раміреса, Діало, Царенко, Боля, Волошина і інших молодих гравців. Підсилення цього складу можливе лише із залученням свіжої крові. Бо кажуть про молоду команду, але ж по суті склад такий самий, як і минулого сезону. Молодшим він точно не став.

ViAn сказав...

Стас, він нічого поганого про Супрягу не сказав. Треба ж казати інше, що перший тайм Динамо відпрацювало, виконувало чітко модель гри. Так, були проблеми. Але модель була легко помітно. Були принципи, зарядженність. Були небезпечні атаки у нас. Було видно за рахунок чого готувались здобувати результат. Другий тайм все розвалилось. Не Супряга провалився. Вся Команда провалила другий тайм.

Стас сказав...

ViAn,а он совсем не Супрягу тролил...))))И вообще главная игра из че тырёх последних(три уже сыграны) в чемпионате против Шахтёра...Если я прав, мы это скоро увидим.Другой вопрос а что будет делать команда когда придётся стыки играть для попадания в групповой турнир ЛЧ?! С таким то составом.

ViAn сказав...

Стас, я не думаю, що можна ось так взяти і різко зіграти. Просто Баварія - дійсно на сьогодні найбільш збалансована за грою і складом команда у світі футболу. Уходячи від боротьби не можна різко налаштуватись на боротьбу. Як по мені, то другий сезон Динамо в якихось компонентах додало але по суті склад не зміцнився. Є трансфери але вони поки не впливають на гру. А значить - трансфери або на перспективу, із Вітіньо можна вірити, або для чогось іншого. Та команда Родрігеса і Сідклея втратила. І нікого поки не знайшла.