вівторок, 12 жовтня 2021 р.

Фраєра

   Цікаво завжди спостерігати за талановитою молоддю. І от зараз, готуючи вечерю, вирішив поєднати приємне із корисним. Після нещодавнього виносу молодіжки Французами, коли нас там в одні ворота винесли. І де Руслан Нещерет таищв все, що можна і не можна. Але навіть його героїчна гра не врятувала від розгрому. І от сьогодні думаю, що проти Фарерських островів наші точно вийдуть реабілітуватись.

 

  Гра в один бік - безумовно. Можна багато розповідати про характери, про малюнок гри. Та головне в першому таймі - важливий пенальті в кінці першого тайму. Важливий момент, щоб зробити рахунок комфортним 2:0. І закласти фундамент на другий тайм. До м'яча підійшов головний діамант нашого футболу, який вже і на ЧЄ поїхав нещодавно. Мова про Судакова. І вирішив діамант зіграти по Мессі і Суаресу. Із своїм зірковим партнером Бондаренком. Більш жахливого розіграшу пенальті я не бачив. Парні вчергове довели, що майбутнє нашого футболу в надійних головах розпіарених гравців, які вчергове показали хто вони є на ділі... 

  Дякую за увагу!

3 коментарі:

Стас сказав...

Тут некоторые болелы кричали что якобы можем и без Малиновского... Когда во втором тайме подсели и пропустили...А усиливать то со скамейки да на атаку особенно и некого!Шапаренко убрали и совсем скудно стало.Я думаю наш плей офф почти закончен!((( К сожалению.

Leonidas B сказав...

Сборная Петракова играет когда есть силы, когда они уходят и нет качественного резерва, чтобы как-то компенсировать то на фарте и Пятове не уедешь, за всё нужно платить, теперь не всё зависит от Украины.

ViAn сказав...

Не можна було міняти тріо в атаці. Це люди такого класу, яким заміни немає рівноцінної у Петракова. Точніше є Маліновський. Він міг вийти і замість Шапаренка, якщо той втомився, і замість Ярмоленка чи Циганкова. Зінченка безумовно теж не вистачило. Він міг теж замінити Шапаренка. Миколенко точно зіграв би якісніше Соболя. Та все це якби...

Петраков дійсно однобічно другий матч поспіль вирішує підсилити гру. Не пробує міняти схеми, освіжити фланги, є ж Корніленко і Караваєв. Дуже багато аспектів. І я про це пишу вже не перший раз. Зрозуміло, що виривати перемогу із допомогою Сікана, Булеци і Зубкова на такому рівні - утопія.

Боснія на нічию награла. Тому результат цілком справедливий.