пʼятницю, 24 березня 2023 р.

Таємниця Циганкова розкрита.

 

Сьогодні ми отримали відповідь на головну інтригу міжсезоння. На головне питання сезону. Це було питання Віктора Циганкова, новий контракт і перехід у Жирону. Все дуже просто. Віктор зрозумів десь 8 місяців тому, а це точно був липень, що він не буде продовжувати контракт із Динамо. Саме тому ще влітку він так активно намагався перейти в іншу команду. В наших поточних реаліях чоловік повинен бути поряд із своєю коханою під час її вагітності. І разом родинна повинна розділити всі моменти щастя цього періоду. В Україні це ж важка історія. Війна, тривоги, ракети. Так, наші жінки народжують без електрики, під обстрілами всі ці місяці. Та ментальність чоловіків така, що ми хочемо захистити свою родину. Діти – майбутнє. Віктор хотів вивезти свою родину і жити разом у спокої. Впевнений, що це стало вирішальним фактором в його рішенні не підписувати новий контракт і перейти в Жирону.


Тому я хочу привітати Віктора і його кохану дівчину із сином. Це прекрасно. Безумовно хотілось би, щоб своєю яскравою грою Віктор відзначив цю подію недільним матчем із Англією. Але це все як бонус. Само по собі народження дитини – головна подія життя будь-якої людини. Матч із Англією великого оптимізму не викликає. Безумовно наша Збірна зараз має плеяду гравців, які доволі успішно реалізовують себе в хороших чемпіонатах. І ще є певна група, яка скоро піде цим же шляхом. Впевнений, що ми всі знаємо їх імена. Можна сміливо сказати, що наша Збірна – хороший європейський середняк. І матч із нашою командою буде складним випробовуванням для всіх суперників. Англії так само буде важко.

Та реалії такі, що Англія має досвідчений склад. І втрати Шоу, Решфорда, Маунта і, можливо, Белінгема, послабляють їх. Але запас гравців надзвичайно потужний. Тому Україна може перемогти. Теоретично. Та по факту скоріше за все буде винос. Безумовно всі ці травми у англійців, матч через дні після Італії на виїзді, можлива психологічна недооцінка нас – важливі фактори. Головним фактором є те, що чемпіонат в самому активному періоді, всі гравці у найкращій формі, і їх рівень набагато вищий за рівень наших гравців. Тому спокійно вболіваємо, без великих сподівань.

Дякую ЗСУ за можливість дивитись матчі Збірної.

3 коментарі:

ViAn сказав...

Це була найслабша гра Збірної за дуже багато років саме за змістом. Але дивуватись не варто. Але Коноплянка зіграв, бо ж кореш. Можна було Гусєва і Шовковського покликати, щоб також зіграли. Та й Ротань міг зіграти. Гірше б точно не було. Добре, що лише 2 пропустили. Слабкий тренерський штаб і саме тому дуже слабка тактика на матч, популістський склад і абсолютно відсутність керування грою. Тут все цілком логічно.

Parker сказав...

Вітаю, ViAne!
Нічого від цього матчу і не очикував. У нас нема гравців, які б були спроможні щось протиставити англійцям. Коноплянка вийшов на прикінці зустрічі суто щоб про нього не забували. Але в цій ситуації не було жодного гравця, здатного змінити хід матчу. Умовний Сака на голову сильніший від наших Циганкова, Мудрика чи Ярмоленка, а умовний Кейн вартує наших Довбика та Яремчука разом узятих.
Думаю, що найкращою стратегією на цей матч було не пропустити занадто багато, щоб у разі підрахунку різниці забитих та пропущених голів були якісь шанси. Ми пропустили лише 2, і це доволі непоганий результат.

З повагою, Parker.

ViAn сказав...

Parker, доброго дня

Як приклад можна навести 3 останні гри між Угорщиною і Англією. У угорців 2 перемоги і нічия. І це все офіційні матчі. І там грав Кейн, Сака і всі інші, хто грав проти нас. Угорці там просто нав'язали жорсткий футбол і обрали правильну тактику. Мова йде не про одну гру, а про 3 останні матчі. Склад у них скромніший ніж у нас. Так, є теж зірки. Але загальний рівень гравців нижчий.

Тому при правильній тактиці, налаштуванні і підході можна було зіграти набагато краще. Нерв гри не відчувався. Всі грали розслаблено, без напруги. 0 ударів у ствір. 0 якоїсь активності біля воріт Англії. І все це почалось ще до матчу. Коноплі дали відпочити. Ярмоленко міг зіграти, але вирішили поберегти. Забарний міг зіграти, та вирішили поберегти. Бо це був по суті товарняк і наші злили гру без особливих емоцій і віддачі.