субота, 1 квітня 2023 р.

Що нас чекає у Львові?

В Київі зараз відбувається активні театральні дії. Цирк цілий біля входу у Нижню Лавру. У кожного своє ставлення до Церкви. І багато хто не є грамотним канонічно. Це просто, але якось складно. Просто тому, що є церковні закони і ієрархія. Київ завжди був Митрополією. І Митрополія завжди існує під Патріархатом. Іншого бути не може. Якщо Митрополія каже, що вона самостійна і відділилась від Патріархату, то це є розкол. І, відповідно, втрачається канонічність. Це таке, без заглиблення в історію. Відповідно фсб-шники у рясах відверто брешуть. І їх паства, безграмотна, слухає цю брехню і вірить. Все набирає оберти і вже пішли прокльони, а потім посадки. Будуть і далі протистояння. Нажаль. Це не стосується футболу. Але це впливає на багатьох. Чи впливає на футболістів – не факт. Динамо вже зрозуміло, що залишилось без золота. І, майже, без ЛЧ. І ще парочка таких же матчів, і будуть втрачені єврокубки.


Попереду матч із Львовом. Найслабша команда чемпіонату. Ця команда набрала легіонерів взимку. І зараз є такою командою, яка може в будь-якому матчі зробити сенсацію. Гравці можливо і не найвищого рівня, але такі собі легіонери середньої руки. До того ж призначили нового тренера, Безсмертного, який грав декілька років в Динамо. І є киянином. Тому буде грати вмотивована львівська команда, з новим тренером, з новими гравцями. Передбачити які обере методи досягнення результату Безсмертний, які тактичні ходи – поки невідомо. Так, можна сказати, що Динамо гратиме першим номером, а Львів шукатиме контратаки.

Динамо підходить у незрозумілому статусі без свого головного бомбардира Буяльського. Вже відомо, що Кабаєв і Перріс у Дьвів не приїхали також. Якою буде основа – не така складна задача. Наскільки ця основа готова давати результат – взагалі по суті добре відомо. Не готова. Ніякого перезавантаження не відбулось. Ніяких змін. Нічого нового. Все стабільно. Саме тому я не здвуюсь будь-якому результату. Обидві команди перебували у кризі перед матчем. Після матчів Збірних і паузи 2 тижня результат і гра можуть бути непередбачливими. Та я спрогнозую, що гра буде майже без моментів. Сумною.

Дякую ЗСУ за можливість вірити і чекати контрнаступ.

3 коментарі:

Parker сказав...

Всім вітання!
Сьогодні це й є найстрашнішим у протистоянні таких команд, як "Динамо" та "Львів". Найстрашнішою є непередбачуваність результату. ДК не демонструє ані майстерності, ані стабільності, ані хоча б бажання.
Також не буду здивований неперемогою "Динамо", комплексна некомпетентність усіх ланок клубу - від керівництва до гравців вилізла боком у найскладнішій ситуації. Власне, так буває практично завжди...

З повагою, Parker.

Parker сказав...

Ще раз усім вітання!
Сьогодні ДК, нарешті, перемогло на класі. Більше активності, більше ударів, більше моментів, вища якість цих моментів. Можу погодитися з Луческу з приводу того, що "Динамо" мало можливість забивати більше ніж 2 голи.
Знову непогано виглядав Царенко, Шепелв на позиції лівого вінгера значно краще виконував функцію забезпечення форварда передачами, ніж Кабаєв, який в цьому компоненті дуже слабкий. Лонвейк відпрацював теж на рівні, зв'язуючи захист з нападом та загрожуючи чужим воротам і захищаючи свої. Заміни дійсно підсилили гру - Гармаш віддав, Рамірес забив.
Мабуть, я б погодився у цьому сезоні на четверте місце, якби в основі регулярно з'являлися Царенко, Ванат, Лонвейк, можливо, Яцик та Волошин. Ці хлопці повинні пройти випробування матчами з дорослими гравцями, щоб стати гідною зміною тим, хто є зараз основними.

З повагою, Parker.

ViAn сказав...

Я поки дивлюсь приблизно 50-ту хвилину матчу. Доводиться дивитись гру у запису. Поки по тому, що я побачив, то на полі є лише 2 гравця - Царенко і Ванат. Антон просто на голову вище всіх гравців у цій команді. Вже зараз, у його віці, з його досвідом. Футбольний інтелект, якість і швидкість прийняття рішень. А Ванат сьогодні якісно вмикається у потрібні моменти. Безумовно ця пара буде прогресувати. І за ними майбутнє Динамо. Але Ванату не вистачає стабільносьі. Царенко навіть такий як зараз, знаючи його, ще адаптується. Він з наступного чемпіонату додасть у якості, в реалізації і створенні. Безумовно за ним дивитись дуже цікаво. Бо я спостерігаю за ним вже років 7-8. Зараз він є найбільшим активом Динамо. Тому він буде грати і в червні цілком може отримати виклик до Збірної.