понеділок, 23 листопада 2015 р.

За мрією...

Черговий головний матч сезону. Напевно для гравців це важливо для мотивації. Бо цієї осені це вже далеко не перший матч сезону. Особливо для збірників. Але, і для Динамо вже були матчі із Челсі, матч із шахтою. Тепер матч із Порту. Всі кажуть про мрії, що гравці живуть метою вийти у наступну стадію ЛЧ. Так, треба бути реалістами. Далі 1/8 ЛЧ пройти нам буде дуже важко, навіть якщо ми туди потрапимо. Однак, у тому то і є суть футболу, що гравці повинні ставити перед собою найвищі цілі, бо інакше футбол, як і інший професійний спорт, втрачають доцільність. Треба мріяти і прагнути перемог, треба йти через не можу. Тільки так гравці і команди зростають. Тому мрія гравців Динамо мені цілком зрозуміла. І якою б вона важкою не здавалась, головне – вона є, вона досяжна!


Наш наступний суперник вже добре знайомий. Цієї ЛЧ він у нашій групі складає приємне враження. Але, перша гра показала і інше, що ми можемо із ними грати на рівних, можемо зломити цю команду. Можемо, якщо самі не боїмося, якщо граємо. Так, це все схоже на лозунги. Ми ідемо в гості до потужної команди, яка вмію грати. Але, Порту грає і дає грати. Треба забити лише один гол і не пропустити. Так це легко на словах, так це важко на полі.
Порту не змінився із нашої останньої зустрічі. Трошки більш ясною стала основа команди. І є деякі моменти, які треба відзначити. Наша команда зараз у гарному емоційному стані. Бо гравці здолали історичну чорну мітку. На Динамо вже нічого не давить. ЛЄ нам гарантована на 99%. І наші проблеми схожі із Порту. Вони, як і ми, зараз не в ігровому тонусі. Бо останнього разу основа грала 8 листопада. А у чемпіонаті ми, Порту у кубку, грали відверто другі склади. Можливо, що у нас грало більше гравців основи. У португальців більшість гравців основи грали на інших континентах у Мексиці, Африці. І так само саме трійка основних півзахисників зіграла у центрі поля національної збірної Португалії, як і у нас. Вже відомо те, що не зіграє Віда. А у Порту вже більше місяця через травму не грає капітан команди, стовп оборони Майкон. Є інформація, що він вже одужав. Однак, місяць без гри завжди впливає на форму.
Ми всі бачили першу гру. Динамо грало краще ніж Порту. Тому за сприятливих обставин ми можемо розраховувати на вдалий результат. Ясно, що дома кожна команда грає краще. Зрозуміло і те, що перемога в Португалії для Динамо буде значною подією. Хоча, не так і давно ми перемагали на Драгао. Треба бути реалістом. Шанси є. Особисто я дуже спокійний перед цією грою. Тому що негативний результат у цьому матчі не вплине на перспективи команди. Тоді як перемога може допомогти нам здійснити мрію. Я налаштовуюсь на якісний футбол. А переможе, як завжди, сильніший!

Дякую за увагу!

4 коментарі:

Стас сказав...

Рассказ мой не по профильной футбольной теме...Однако то,что я опишу.я видел и слышал сегодня днём своими собственными ушами и глазами.Так вот,сегодня я пошёл на базар покупать кофе...Слабость к энтому напитку имею,ну,почти,накроман!))) И разговорились мы с продавщицей киоску,в котором я кофий покупал,про политику...И узнал я, что "нам надоел этот американец Порошенко!И что с Россией нужно дружить!На вопрос а кто начал войну с нами,я услышал ответ,что во всём виновен Майдан! И что"шоколадник" Порошенко прогибается под америкосами ,когда мы 24 года под Россией-матушкой!((( Я спросил,а кто сильнее Россия или Америка?Мне ответ,Россия,конечно!
Вобщем кофе я купил,но настроение пресквернейшее имею! И это в Киеве!
Извиняйте,что не в тему.Однако,СДЕРЖАТЬСЯ НЕТУ БОЛЬШЕ СИЛ!

Parker сказав...

Привет всем!
2ViAn: 60% поражение, 30% ничья, 10% наша победа. Ну как-то так. "Порту" ведь тоже на своем поле захочет обеспечить себе выход из группы с первого места. Они же не идиоты, оставлять это на последний выездной матч с "Челси". А первое место в группе дает очень неплохие шансы на преодоление стадии 1/8 финала. Нам же сегодняшняя победа даст возможность быть лишь вторыми, что автоматически приведет нас к игре с очень серьезным соперником в первом же раунде плей-офф. Так что лучше, на мой взгляд, сыграть в ничью, обыграть в Киеве "Маккаби" и спокойно готовиться к Лиге Европы, где у нас весьма неплохие шансы дойти даже до финала. А в финале уж как сложится. При этом подобный расклад практически уравняет призовые от выступлений в еврокубковых турнирах, зато набранные рейтинговые очки в ЛЕ достаются проще, а весят не меньше, чем в ЛЧ.
2Стас: а каков возраст Вашей собеседницы?

С уважением, Parker.

Антон сказав...

У меня есть такие же зомби знакомые в Германии, Польше и даже Штатах. Люди жмвут в преуспевающей экономике и с настольгией вспоминают совок... что говорить про Киев. Здесь есть тысяч 30 настальгирующих. И с ними пересекаемся частенько.
По матчу. Не скажу в процентах. Порту - не Челси. Может они и сильней по игре, но у наших с португезами коленки не трусятся. А это уже хороший залог для хорошей игры. Лично я хотел бы нашу минимальную победу. Хоть и понимаю, что ничейка - тоже хорошо.

Unknown сказав...

да с порту у нас особые отношения, думаю мы отдадим должок. Надеюсь вийдет Гармаш, что бы Виан не говорил, что Ребров все видит, лучше знает, но Сидорчук
это даже близко не Гармаш. Я верю в победу, команды почти равные, в Киеве порту с двух моментов забил два гола. Надеюсь сегодня удача будет с нами)