понеділок, 7 травня 2018 р.

Руслан Нещерет. Майбутній №1 Динамо.


На сьогодні є дві модні теми. Перша – пошуки причин поразки Динамо від Маріка. Вже знайшли винних. Винні всі. Бо виграють команди і програють також вони. Всі разом. Вболівальники також. Якщо ми є однією командою, то повинні відповісти для себе, а чому стадіон був не повним? Холодно? Жарко? 19-00 п’ятниці – не зручно? Наче все комфортно. Та стадіон був заповнений лише на 30%. Кожен розбирається в собі. Слабка підтримка, слабке налаштування. Винні всі. Тому треба кращу підтримувати команду надалі. І хлопці вчяться, бо команда тільки будується. Підтримка над важлива зараз. Підтримка зараз має надважливе значення. Бо ці хлопці грають на емоціях. Заповненні трибуни – вдячність за їх працю.


Друга тема давно набила оскомину. ФК Зоря вчергове гідно відповів шахті. Так відповів, що вони аж запищали від ненависті. Хто ж посмів тут вилізти, хто це такі… Хіба ж можна Вернідубу чіпати «великий» канал і «великих», «видатних» експертів. Сидять по вуха в говні і страшно, страшно, що хтось посмів побачити і сказати, що воно воняє. Дякую Зорі за якісну позицію! Нам потрібно більше таких команд, які б відстоювали себе і не давали нікому принижувати власну честь і гідність.
Можна було б написати розгорнутий матеріал про підготовку Динамо до шахти. Але я вже аналізував майбутнього нашого суперника перед нещодавнім матчем в Харкові. Команди за цей час не змінились. Динамо вивчило суперника і вчергове показало те, як треба перемагати в таких матчах. Саме тому цікаво подивитись на те, як на цей раз зіграють суперники. Впевнений, що мотивація буде ще більшою. І емоцій буде більше. А переможе сильніший.
Сьогодні ж я хотів би написати про одного гравця. Багато людей зараз звинувачують Динамо у тому, що ми профукали Луніна. Золотий талант України. На думку багатьох це найкращий воротар, який на сьогодні є серед молоді. Чи це так? Пропоную подивитись на склад Динамо ю-19. Легко побачити, що з весни до лав цієї команди почали залучатись гравці 2001 р.н. Хлопці грають, забивають, потрохи набираються досвіду на такому рівні, бо ж 2001 – випускний рік. Та око зупиняється на дивній цифрі. За команду Ю-19 заявлений воротар 2002 р.н. Мало того, що він заявлений, він вже успішно грає. Провів 3 гри за Ю-19, 3 перемоги і лише 1 пропущений гол. Мова йде про Руслана Нещерета.

Динамо давно шукає собі воротаря, такого, щоб всерйоз і надовго. В клубі багато гідних воротарів. Та от справжнього лідера так і не має. Руслан Нещерет не так давно гучно заявив про себе. Він виграє індивідуальні нагороди на всіх турнірах, де бере участь, а він зараз грає одночасно за збірні Ю-17 і Ю-16. В січні він став кращим воротарем турніру у Білорусі, де наша команда Ю-17 здобула золоті медалі. В кінці квітня він привів збірну Ю-16 до перемоги на турнірі Розвитку УЄФА в Фінляндії. Більше того, у матчі із Фінами він продемонстрував видатну гру, відбивши 3 післяматчевих пенальті з чотирьох.
В клубі зробили ставку. 16-ти річний воротар тільки через рік закінчить школу, але вже зараз він грає у професійний футбол. У хлопця чудові фізичні данні. Він має задатки для того, щоб стати №1 в Динамо. Впевнений, що саме ставка на власний Золотий Талант і призвела до того, що Динамо не намагалось підписати Луніна. Хочеться побажати хлопцю більше працювати. І чекаю його у першій команді.
Дякую за увагу!

16 коментарів:

Unknown сказав...

Спасибо ViAn за коммент про вратаря, будем надеяться на его славное будущее, по крайней мере не хуже чем у СаШо. А Лунина Заря не против трудоустроить в Европе, если талант то пробьёт себе дорогу.
По поводу разборок Шахты с Зарёй, то немалую роль играет их давнишние разборки ещё со времён Союза, просто сейчас у Шахты и Зари возможности несоизмиримые по части продавливания своих интересов, причём Шахта играет нечистыми, мягко сказано, методами. Что взять от братвы, которая дорвалась до власти, тут и за аналогичным ходить не надо, сосед роисия, где братки от преза до начальника на районе. Тут по поводу ещё Динамо, вчера вышло интервью Воробья, где тот прямо сказал, что у них была установка считать Динамо врагами №1, политика клуба откровенно ненависть к Динамо, везде и во всём. Во времена СССР, конечно Динамо пользовалась льготами на порядок больше другого клуба в Украине и правом выбора первой ночи, но из Шахты только помню Чанова и Реброва, это те которые заиграли в Динамо и принесли ему славу, может и были другие. Это была классическая ненависть провинции к столице, а сегодня модернизирована и на порядок выше доведённая, мутация однако. Читаешь ихние форумы, всё так ядом и дышит, правильные пацаны на сленге трут базары. Шахте потом же аукнется всё это.

ViAn сказав...

Леонід, дякую! Да, Зоря і Шахта.. дійсно там серйозні ідеологічні розбіжності. Але, здалось, що гол Тайсона дуже вже легко забитий. Особливо Караваєв там не завадив, хоча мав всі можливості і час. Тому все це дуже цікаво. А ворожнеча між Динамо і Шахтоб на полі - нормально. Головне не бути ворогами за полем. Бо футбол - гра.

Vitos сказав...

А Пацкан? Нещерет перспективней?

Стас сказав...

СМИ: «Динамо» интересуется полузащитником «Гронингена».Всё таки ДК интересуется игроком в центральную зону.Даже если и фамилия игрока совсем другая нежели у этого нидерландца. Это не может не радовать!

ViAn сказав...

Vitos, можна проаналізувати. Пацкан 2000-го. На сьогодні він навіть в заявку на матчі ю-19 не потрапляє. 0 матчів. Рівно на два роки молодше нього Нещерет, 2002-го р.н., вже зіграв 3 повні матчі за ю-19 і регулярно є в заявці за Кучеруком. Перспектива в цифрах.

ViAn сказав...

Стас, вже ж інформацію спростував Красніков. Що тут обговорювати? А я думаю, що всі трансфери літні вже узгоджені.

Unknown сказав...

Похоже в ФФУ назревает грандиозный шухер по поводу нецелевого использования денег и Павелко таки кышнут оттуда. Ждём развития.

ViAn сказав...

Так, про це ж всі знають. У нашій країні Павелко не буде ні за що відповідати, нажаль. Бо все шито-крито і покрито. Придушать вони цих людей дуже швидко. Хто у нас цим повинен займатись? НАБУ? Так керівник НАБУ права рука Павелко. Він нічого не зробить. А хто ще? Прокуратура? Так там також всі куми. Кумівство все покриє. Та ми знаємо хто є хто. Це головне. Бо часи кумівства пройдуть і настане час відповідати.

Николай сказав...

Мужики, на динамомании видео с прогулкой ДК по Днепру. Там в кадр попал пацан какой-то - показал большой палец в камеру и подморгнул. Я чёт не понял кто это
такой??? Одет в форму, идёт с игроками. Есть инфа? Думал это кто-то из молодежи, но нет.
С уважением, Николай

ViAn сказав...

Там так багато людей, в тому числі і в формі Динамо)) Можна сказати лише те, що не має Гонсалєза, але є Цитаішвілі. Про Гію можна стверджувати на 100%, він разом із основою готується до фіналу.

Стас сказав...

Собственно,всё очень прогнозируемо,как я и предсказывал...

ViAn сказав...

Стас, а який твій прогноз на наступний сезон? Цей сезон ми по суті вже завершили. Два наступні матчі хоча і цікаві, та й суперники класні, але вже нічого не вирішують. Тому який твій прогноз на наступний сезон?

Стас сказав...

ViAn,Шахтёр в следующем сезоне возьмёт чемпионат и кубок Украины! По составу мы просто слабее...Намного слабее!

Unknown сказав...

У Динамо Стас просто гораздо тоньше, вот и раньше порвалось. Шанс был если бы забили первыми. А так, что Шахта такого кардинального сделала, всё как всегда, просто воспользовалась подарком, а Динамо нет. Да и Бойко подарил гол, а там довести до победы дело техники. Я просто уже не помню матчей с Шахтой, когда Динамо пропускало первыми, а потом выигрывало, футболисты после второго уже не верили в победу. Всё у Хацкевича перед глазами, нужно четыре пять футболистов убирать и ставить новых, они уже исчерпали себя. Посмотрим на трансферы летом, желательно до ЧМ уже были. Если по ходу сезона начнут приходить то бишь до первого сентября, то это ещё один будет с большей долей вероятностью подарок Шахте. Тянуть уже нельзя, есть уже готовая молодёжь, и вокруг неё нужно строить команду, с достаточной глубиной скамейки.

Стас сказав...

Леонид Бугаренко,безусловно нужны чистки и обновление новыми трансферами.Но...Я бы Сашу Хацкевича не трогал бы.Он танцует от того что имеет.Своя молодёжб плюс покупки.Это правильный путь,другого нам с нашими возможностями просто не дано.Мы превращаемся в некий аналог Дортмундской Борусссии в Бундеслиге.

ViAn сказав...

На сьогоднішній день ми дійсно поступаємось за рівнем досвіду і збалансованості команди. Та не варто забувати і інше, що влітку шахту залишить і тренер, і половина цієї команди. І це підуть люди, які вписані у гру, на яких сезон тримався. Фред, Ферейра, Бернард, Степаненко, Імаілі залишать команду. Цілком вирогідне і те, що піде Тайсон. Залишаться Марлос і Дентіньоі, Алан Патрік, Додо... ну, це все не той рівень майстерності. Марлос насправді сильно здав за останній рік. Тому по суті влітку будуть взяті дешеві бразильці, яким по 21-19 років. Цілком можливо, що вони б вписались у гру. Та їм доведеться грати одразу, з листа, з новим тренером. Динамо ж витратило рік на обкатку молоді і в наступному сезоні, коли буде молоде українське Динамо, яке підсилять точково і грамотно, проти молодої і сирої бразильської шахти. Ми побачимо інший футбол. І мій прогноз, що Динамо виграє чемпіонат за 4-5 турів до фінішу із величезним відривом.