пʼятницю, 25 травня 2018 р.

Трансферні пошуки. Опорники. ч.4.


Я хочу продовжити свої трансферні роботи. Як ми знаємо, що Динамо активно працює на трансферному ринку. Сьогодні я хочу торкнутись теми собак. Знайти якісну собаку в центр поля, руйнівника, та ще й із швидкістю, першим пасом – видатне мистецтво. Бо це гравець, який руйнує і створює. Важко знайти якісних гравців на цю позицію, бо на гравців такого плану дуже високий попит. І все ж, ясно, що Динамо не може дозволити собі рівень топ. Треба шукати якісних гравців, які можуть прогресувати і із просто добротних гравців ставати тими самими топами.
Джефферсон Лерма

23-ох річний колумбієць з Леванте, який звертає до себе увагу фахівців. Не випадково він знаходиться зараз серед тих, хто веде боротьбу у збірній за потрапляння у топ 23 гравці. Гравець силовий, потужний, швидкий, із прекрасною швидкістю, об’ємом бігової роботи і першим пасом. За спиною в Лерми вже майже 100 матчів у Примері. Та Леванте – скромна команда. Зрозуміло, що тут вміють вирощувати гравців. Колумбійцю треба йти в команди вище за рівнем, щоб пробиватись в збірну. Саме тому і для Динамо, і для Лерми це було б гарне співробітництво. Ми б отримали молодого і достатньо досвідченого гравця із чудовими перспективами.
Омар Говеа


Мексиканський опорнік, який належить Порто, але провів останній рік у Мускроні. Провів достатньо успішно. Так, що він був викликаний до лав збірної Мексики. 22-х річний гравець має гарну перспективу. Та в основний склад Порту йому із зараз пробитись буде важко. Хлопець міцний, добре стоїть на ногах, жорсткий у відборах, чудово читає гру, має швидкість, техніку гідну і також має якісний перший пас. За останній рік він здобув достатньо досвіду у дорослому футболі. Час йти далі. І якщо Порту не буде зацікавлено у Говеа ми б могли його забрати до себе за адекватні гроші.
Філіп Брадаріч

26-ти річний капітан Рієки і гравець збірної Хорватії, який потрапив на ЧС у складі своєї збірної. Справжній лідер, вожак на полі. Гравець із прекрасною антропометрією, який засидівся в своєму чемпіонаті і вочевидь хотів би змінити прописку. Хлопець стержневий, цілісний, досвідчений. Брадаріч має все для того, щоб заграти в Динамо. Майстерний гравець з ударом, пасом і справжній опорник, який готовий пахати на полі. Для Динамо це достатньо цікавий варіант гравця, який безболісно впишеться в колектив і суттєво покращить надійність гри у центрі півзахисту.
Скажу відверто, що матеріал писався на швидку року. Готувався він давно, а от писався в зжаті строки. Гравці достатньо якісні. І вони можуть підсилити Динамо. Чи є вони типовими собаками? Важко знайти 100% ідеальну собаку для центру поля Динамо. Бо, як я вже писав, такі готові гравці коштують надзвичайно дорого. Саме через це треба або глибше копати у пошуках, або брати і коригувати гру навіть готових гравців.
Дякую за увагу!

22 коментарі:

Oleksii сказав...

дякую за статтю!! як завжди, цікаво читати і дізнаатись для себе нових гравців.

ViAn сказав...

Навзаєм дякую!

Стас сказав...

В принципе для меня моя модернизированная собака это не чистый №6.Это условные Ферны и Фреды.Кроосы всякие...Я понимаю что дорого и вариантов не так много,но...Значит нужно искать игрока с похожими задатками и самим доводить его до нужного состояния.А чистый №6 нам не нужен.

Valery D сказав...

Когда-то из нападающего Гусина Лобановский сделал опорника. Возможно, пора взяться и за Беседина. Ну, а что? Габаритный, отборов не сторонится, в борьбу вступает регулярно. Может и получилась бы из него собака в хорошем смысле слова)

Parker сказав...

Привет всем!
Финал ЛЧ в очередной раз продемонстрировал важность роли голкипера в современном футболе. Вратарь команды, которая претендует на трофеи, как минимум, должен НЕ ошибаться, а как максимум - еще и выручать.
Задумается ли над этим руководство ДК?

С уважением, Parker.

ViAn сказав...

Стас, ми побачимо кого візьмуть. Якщо Че Че буде єдиним гравцем в центр, то цікаво буде подивитись на кінцеву варіацию ідеального старту. Варіация Гармаш, Че Че і Шапаренко для мене не виглядає бездоганною. Далеко не виглядає, бо на місті Гармаша хотілось би побачити більш швидкого гравця, швидкого в плані швидкості в роботі з м'ячем.

ViAn сказав...

Velery D, Хацкевич - не Лобановський. Порівнювати не варто. Не буде подібних експериментів.

ViAn сказав...

Parker, я думаю, що фінал показал те, що перемогла більш зріла команда, у якої і клас, і збалансованність команди на порядок вищі. Роль воротаря важлива безумовна, та помилитись Каріуса змусили гравці Реалу своєю грою. Ліверу важливо зберегти цей склад, наростити досвід і вміння витискати максимум. І тоді наступного року ця команда зможе досягти набагато більше, ніж в цьому році.

Vitos сказав...

Затишье по трансферам, хотя Че че на днях думаю объявят.

Стас сказав...

Vitos ,а может кого другого объявят!...Тут главное полную картинку видеть тех игроков и под какой именно футбол собирается выстраиваться Хацкевич.

Oleksii сказав...

мені теж здається, що не просто так з Че-Че притихло трохи! може з"явився інший кандидат... дуже на це надіюсь!

ViAn сказав...

Якщо судити по тому, що Че Че взагалі забрали з обойми в Палмейрос, він не те щоб не потрапляє в заявку, він взагалі не тренується з командою. Сидить на валізах. На 90% все вже вирішено. Я планую подивитись із ним парочку матчів повністю. Цікаво. У мене не має негативного сприйняття його як гравця. Просто хочеться побачити не нарізку. Та ясна справа, що бувало всяке, люди навіть були в Києві, проходили медообстеження і в останній момент щось зривалось. Тут легко згадати Вайсса і Глеба.

Vitos сказав...

Че Че и Карлитос, как то скудненько, особенно для Красникова, я ожидал большего

Oleksii сказав...

Борха, португалець, ні, купляйте Карлітоса 27 річного!! можливо звісно, що Че-Че і Карлітос будуть гарними гравцями, але від нашої трансферної кампанії я очікував більшого!
Ну невже так важко знайти гравців рівня Вербіча хоча б???
Впевнений, що буде провал з цими гравцями і знову буде грать наша молодь

Parker сказав...

Приветствую, Vitos!
Ну скудненько может быть не для Красникова, а для Суркиса. Мы же не знаем, какой там трансферный бюджет выделен. Кроме того, на трансферах заработать, скорее всего, не получится, продавать-то особо не кого. Разве что Гонсалес, но и за него мы вряд ли выручим хотя бы столько, сколько потратили.
Да и попадание в ЛЧ, где можно отхватить дополнительные 18 млн. евро, нам никто не гарантировал. Так что сейчас, думаю, особо громких приобретений не будет, а вот ближе к осени и под ЛЧ может что-то приличное и нарисуется.
Также стоит помнить, что до приезда в "Металлист" про Марлоса, Тайсона, Шавьера и т.д. широкой публике тоже мало что было известно. Далеко ведь не звезды первой или даже второй-третьей величины.

С уважением, Parker.

ViAn сказав...

А хто з тут присутніх бачив Че Че? От хто знає щось про цього гравця? Ви бачили нарізку 2016 року? Так на дворі середина 2018. За цей період Палмейрос виграв золото і срібло, в цих двох сезонах Че Че був основним гравцем команди. Тобто це основний гравець команди, яка в останніх двох сезонах показала кращий результат. Чи заслуговує такий гравець на увагу? Врахуйте рівень чемпіоната Бразилії, це рівень точно вищий за наш чемпіонат. Та що там)) Це рівень нічим не гірший за Лігу 1 чи Бундеслігу. Чемпіонат Бразилії - дуже потужний чемпіонат. Так, велика плинність кадрів, низька планка зарплат. Але рівень команд дуже сильний, рівень турніру потужний. Тому чому ви так ставитесь до Че Че я не знаю))

Николай сказав...
Автор видалив цей коментар.
Николай сказав...


Всем доброго вечера.
Ребята по поводу Че Че. Спросил у друга Из Бразилии о нем. Он сам болеет за Флуминенсе. Но о ЧеЧе сказал что тот очень добротный игрок и что многие в Бразилии находяться в легком не понимании, почему его до сих пор не забрали в одну из топ лиг. Сказал что он очень прибавил за последние 2 сезона, что прямо в глаза бросается его прогресс за это время. Так что Виан прямо в точку, по поводу нарезок с ютуба за 16 год.
Я ему склонен верить, потому как мы с ним бок о бок играли почти год в Англии.

ViAn сказав...

Ви знаєте Николай, в Англії грало всьго 7 українців)) І жоден з них не Николай)) За яку команду грали Ви?

Николай сказав...

Та за университетскую))))) не за профи))))

Николай сказав...

Прошу простить, если ввёл в заблуждение. Во время Учебы там, я игран за факультет и за универ. Вот там мы с Родриго, моим другом и играли бок о бок. )) я не профи, к сожалению))) или к счастью)))

ViAn сказав...

Николай, дякую!