понеділок, 3 вересня 2018 р.

Боріться і поборете!!!


Було б не цікаво жити, якби все було гладко. Якби все плавно текло і по накатаній, без ускладнень, без шокових ситуацій, без стресів, без поразок. Це було б занадто ідеально. Тому оці перші матчі сезону, коли команда хоч і важко, але здобувала перемоги – було так любо серцю. Бо ж була надія, що старт сезону, що поступово наберемо форму, а потім почнемо грати, забивати. І тут як з 16 поверху об асфальт, а потім кувалдою зверху і ще й катком, щоб закатати повністю. Це все емоції. Несподівано за початком сезону замість підйому команда упала в яму. Я думав про це, писав. Відсутність ротації – вихолощення організму. Вербіч, Бєсєдін, Кендзьора, Циганков в останніх матчах виглядають повністю вижатими. Тренерський штаб перевантажив гравців. Тому то і настала яма, тому то Бєс отримав травму. І саме без Артема ми побачили, що другого форварда у команди то і не має. Тобто в заявці є, але це сирі, хоча і талановиті хлопці. Їм ще рости і рости.


По форварду. Трансферне вікно майже закрито. На днях команда придбала молодого і талановитого датчанина Дуелунда. Ще й зроблена заява про те, що клуб придбав форварда на проблемну позицію. Тобто гравця, який може зіграти відтягнутого форварда, а може грати і на вістрі атаки. Я не сперечаюсь. Насправді і Бойко може зіграти форварда. Те, що він воротар, не говорить про те, що він не зіграє форварда. Інша справа і тому, що він там ніколи не грав і що його вчили ловити м’ячі. Так і Дуелунд. Скільки б нам не розповідали, що це форвард, але легко в наш час продивитись з хлопцем пару матчів, елементарну нарізку моментів, щоб зрозуміти, що це гравець фланговий. А нападник – абсолютно інше. Це інша ментальність, інший стиль гри. Поставити форвардом можна будь-кого, і гравець може там навіть непогано виглядати. Але, навіщо ламати те, що вже побудовано? Датчанин – вінгер. Ніяка це не 10. Так, він грав в центрі поля. Але 10 – абсолютно інше. Для 10 треба мати особливе бачення поля і технічний рівень У нас такий гравець один – Шапаренко. Ще є Булєца. Не придбало Динамо на даний момент досвідченого і забивного форварда. Ми входимо в сезон з 3 молодими хлопцями, серед яких лише Бєсєдін має достатній досвід. А травма Артема повністю оголила цю позицію і у матчах з Аяксом і Карпатами ми банально грали вдесятьох. Бо ні Русін, ні Супряга ще не готові грати на такому рівні.
Хацкевич. Знаєте, до нього багато претензій. У мене також. Є прорахунки, є провальні матчі. Тренеру накупили гравців, а він їх не використовував. Вчора я побачив і Сідклея, і Че Че. Наскільки це цікаві гравці, які мають прекрасне технічне оснащення. Сідклей взагалі вчора став кращим гравцем у Динамо. Буено провів напередодні шикарний матч за дубль. Тобто трансфери якісні, але гравців не використовують. Натомість Сидорчук, який провалив обидва матчі з Аяксом, і далі залишається в команді. З травня місяця Хацкевич почав розповідати, що головна проблема Динамо – потреба у досвідченому і забивному форварді. Пройшло 4 місяці. Головна проблема так і не вирішена. Без Буено, Супряги, Дуелунда, Че Че і Сідклея Динамо могло б собі існувати. Це гарні гравці. Але їх позиції не були критично проблемними. Супряга по суті ще юнак, йому за ю-19 нашу можна грати. А там були Олексєєнко, Русін, Ісаєнко. Там є талановиті форварди молоді. Не сперечаюсь із талантом, та досвідчений форвард для молодої команди – справа важлива. Бо досвід в магазині не купиш. У тому ж Аяксу, молодій команді, в центрі нападу 35-ти річний Хунтелаар. От і виходить, що запитувати з Хацкевича треба, але відсутність форварда – головна проблема. Форварди забивають – їх робота.
Зміна тренера. Багато хто думає, що це найлегший вихід. Хацкевич дійсно зробив багато підготовчої роботи. Зараз в команді зібрано багато якісних молодих хлопців. По суті ветеранів майже не залишилось. Найстаршим гравцям 30-ть років. Цілком можливо, що він дав цій команді все те, що міг. І що більше дати не зможе. А можливо і інше, що за ямою буде підйом і команда полетить. Новий тренер – психологічне перезавантаження. Новий – не те, що традиційно відбувається в Динамо. На зміну одній своїй людині приходить інша. Якщо і міняти, то робити повне перезавантаження. Але, трансферний період закритий, є набір гравців і доведеться грати із ними. Суттєва трансферна літня компанія навряд говорить про таку ж взимку. Продати легко успішних гравців із успішної команди. Так просто розвантажити цю команду не вийде. Тому новий тренер – чудово. Та хто це? Хто буде готовий працювати із існуючим набором гравців, де є головна і критична проблема відсутності забивного форварда? Хацкевич продовжить роботу. У нього є стратегія розвитку і гравці набрані із певною метою. Зруйнувати можна. А от побудувати щось нове і краще – значно важче.
Хоча, може дійсно прийде людина, яка з діючого складу зможе витягнути значно кращу гру. Такі приклади є. Набір гравців у Динамо чудовий. Конкуренція шалена. Треба просто збити склад і розкрити командний потенціал. Відсутність форварда не компенсувати, та грамотний тренер може побудувати гру і без нього, як це зробив Саррі у Наполі минулого сезону. Це рішення за президентом команди. Ми ж просто спостерігачі.
Всім хлопцям я хочу від себе сказати, що дійсно без болючих поразок не буває перемог. Без падінь не навчитись літати. Треба бути сильними, треба єднатись. Щоб команда була єдиним цілим. Я вірю в Команду! Слова не важливі. Треба працювати, треба доводити в кожному епізоді, в кожній грі свою силу. Боріться і поборете. Сподіваюсь, що ви доведете у наступних матчах, що всі сподівання на вас не марні, що ви дійсно справжні Динамівці.
Дякую за увагу!

25 коментарів:

Leonidas B сказав...

На мой взгляд Хацкевич второй раз наступил на одни те же грабли, провалив всю предсезонную подготовку. Команда непонятно играет в какой футбол, мы в этом сезоне увидели ещё как команда не набрав пик формы успела провалиться с грохотом. Почему другие команды которые не тупо обороняются находят в обороне Динамо свободные зоны, правильно двигаются, у них присутствует командное взаимодействие, а Динамо каждый раз видит перед собой стену игроков, упирается в неё, даже когда соперник ниже классом и только за счёт индивидуальных качеств смогла по минимуму её пробивать. Ну Аякс ладно, там совершенно разные категории класса игроков и тренеров. Ну вот Карпаты, команда по игрокам не в её пользу, но сумели ведь в первом тайме не хуже Аякса поставить Динамо на колени. Значит всё же дело может быть и в тренере тоже, а не только в Гармаше, Буяльском, Морозюке и Сидорчуке. Тренер не справился с заданием на данном этапе. Да в игре с Карпатами было пару классных атак, которые могли завершиться голом, но не судьба, может оно и к лучшему, чтобы быстрее упасть и быстрее подняться, чтобы футболисты видели, что они из себя представляют на фоне других игроков, которые ниже классом, но лучше организованны, дисциплинированы и мотивированы. Звонок прозвучал ещё во встрече с Черноморцем, но не прислушались, посчитав досадной неудачей. Сейчас хорошо что пауза, есть время для анализа и принятия решений как двигаться дальше.

ViAn сказав...

Леонід, я писав про це ще до ями. Є певна група людей, які тягнули команду - Циганков, Вербіч, Бєсєдін і Кендзьора. Ці 4 гравці по суті грали по 90 хвилин всі матчі. Матчів 6 без замін, по 3 матчі на тиждень. Я писав, що гра в атаці - достатньо затратна справа. І цих гравців треба змінювати, хочаб на 15-20 хвилин. Проводити ротацію, щоб гравці десь починали з лавки. Та ці 4 гравці відпахали старт сезону. Вербіч пархав. Травма Бєсєдіна - ж наслідки цього фізичного спустошення. Чому Хацкевич різко почав вводити заміни? Бо тести показали, що ці хлопці в ямі. Тому то зараз і Кендзьора нулячий, і Бєсєдін травмований, і Вербіч зник. Тренерський штаб загнав своїх гравців. А відновлення - справа важка. Це треба перезавантажити організм. Тепер пропустити матч - не те. Треба перезавантажити гравців, щоб їх організм почав дихати. В цьому плані ці 2 тижні паузи - гарна можливість. У збірних на них не буде такого навантаження. Може і будуть грати, та їх стан проаналізують і будуть використовувати правильно. Тому я думаю, що через 2 тижня команда почне виходити з ями. А так це безумовно вина Хацкевича. Він загнав в яму лідерів. І це вже знає. Тому йти зараз не можна. Треба відновити хлопців і далі знаходити правильний баланс. На помилках треба вчитись.

Oleksii сказав...

Повністю згоден з Леонідасом! незрозуміло, що команда робить в міжсезоння і що вона награє, бездарний початок чемпіонату і дійсно яма вже!і вилазити незрозуміло за рахунок чого...
ВіАне, от ви пишете, команда втомилась, от стільки матчів зіграли без замін, по перше, Вербіч і Циганков не грали прям всі матчи по 90хв, подивіться статистику, по-друге, а чому умовний Аякс може грати основою всі матчі і возити нас, навіть не набравши ще оборотів після зборів, а ми ні?
Скільки вже можна говорити про втому?? да весь світ грає по два-три матчі за тиждень і не вмирає, а у нас, бачите, втома! дак може треба було не в носі ковирятись, а фізику на зборах підтягувати, так би хоть бігли хоча б як Славія! це просто тупі відмазки!
А по суті, вдруге міжсезоння поспіль ми нічогісінько не робили.

Гриша сказав...

Добрый день Vian решил написать здесь своё виденье проблемы нашей команды .на моё субъективное мнение Хачкевичу банально не хватает опыта .он не знает как ввести новичков в игру команды .не может перестроить тактику .вот вы пишите что Буено сыграл шикарный матч за дубыль а почему гл.тренер не хочет поставить его в основной состав я тоже смотрел этот матч не весь но смотрел .Буено можно ставить и АПЗ у него прекрасное виденье поля и техника хорошая а гл.тренер этого не видет.тоже самое и по Сидклею хорош парень и не чем не уступает Пиваричу .я свами согласен что он загнал наших вингеров нужна была ротация а он этого не делал .надо более опытный тренер для работы с молодыми .а то получается команда молодая и тренер не слишком опытен.нужен просто хороший тренер желательно иностранец и без громкого имя но знающий своё дело .ну на крайний случай подошёл бы Григорчук он хороший тактик и умеет работать с молодыми и делать именно команду .

Parker сказав...

Привет всем!
Давайте подведем некоторые итоги закрывшегося трансферного окна. Итак:
1. Мы определились с № 1 на вратарской позиции. Денис Бойко твердо завоевал это место и его коллегам Артуру Рудько и Георгию Бущану может выпасть шанс лишь в случае вынужденной ротации да в матчах ранних стадий кубка Украины.
2. Защитная линия укомплектована достаточно неплохо: приобретен левый защитник Сидклей, там же играет вице-чемпион мира Пиварич, в центре имеем достаточно опытных Бурду, Шабанова, Кадара. К ним может присоединиться Миколенко и Попов. На правом фланге все не так безоблачно - Кендзеру может подменить универсальный солдат Морозюк и выздоравливающий после травмы молодой Кравченко.
3. Средняя линия: несмотря на огромное количество исполнителей - одна из самых несбалансированных линий. Имеем старую гвардию в лице Сидорчука, Гармаша, Буяльского, Калитвинцева, молодежь Шепелева, Шапаренко, Алибекова, Андриевского, а также новоприобретенных легионеров Че-Че, Буэно и Дуэлунда. А в спину им дышат Алибеков, Смирный, Булеца. Разделение весьма условное, принимающее во внимание не только возраст игрока, но и время, проведенное в первой команде.
Но проблема в том, что тренерский штаб не может с толком распорядиться имеющимся у него в руках богатством. Даже четко определить основную и дублирующую тройку полузащитников стало неразрешимой задачей. Хотя все еще надеюсь, что только пока.
На мой скромный взгляд, полузащита должна иметь два варианта комплектования. Первый - более атакующий, агрессивный с одним чистым опорником и двумя полузащитниками, ориентированными на атаку; второй - более оборонительный, с двумя опорниками и одним атакующим полузащитником. Персональный состав этих троек должен определяться перед каждым матчем с учетом индивидуальных обстоятельств и под конкретного соперника.
4. Группа атаки имеет самые большие проблемы в плане комплектования: по сути оба вингера не имеют за своей спиной четко определенных сменщиков, выходы того же Морозюка выглядят скорее вынужденной заменой от безысходности.
Ну а ситуация с форвардом, которого так и не успели (смогли?) подписать является отвратительным пятном на репутации всего менеджмента клуба, тем более, что времени для этого было более чем достаточно.
Отдельно стоит упомянуть о подписании Супряги: безусловно, талантливый молодой форвард, который потенциально может вырасти в игрока европейского уровня. Но его выходы в матчах, где проигрывать или терять очки категорически нельзя снова возвращает нас к вопросу о квалифицированном нападающем, который так и остался мечтой.
Также вполне допускаю, что условные Буэно и Дуэлунд смогут сыграть на позициях как вингеров, так и форварда, но пока мы об этом лишь догадываемся, как и о резонах их подписания и дальнейшего использования в командных построениях.

С уважением, Parker.

Стас сказав...

Посмотрим,может центр форварда среди свободных агентов зацепят? В любом случае надежда умирает последней...

Parker сказав...

Приветствую, Стас!
Это как же должны выстроиться звезды, чтобы мы заполучили толкового свободного агента?!

С уважением, Parker.

Стас сказав...

Parker,я согласен на центр форварда на порядок сильнейшего чем те,кто на данный момент у нас имеются в наличии! Грубо говоря,а почему не сделать свободным агентом приемлемого для нас форварда?
Народ кричит распни! А чего у народа память совсем короткая? У некоторых политиков,кстати,как раз на это уклон!

Parker сказав...

Стас, с высокой долей вероятности мы готовы были подписать форварда при условии попадания в группу ЛЧ. Но мы туда не попали, следовательно, те средства, которые могли получить, а это почти 19 млн. евро уплыли мимо нашего кармана. За попадание в группу ЛЕ, как пишут, нам причитается что-то около 5,5 млн. Согласитесь, разница существенная, более 13 млн. евро. Как раз стоимость более-менее пристойного игрока. Вспоминаем цену на Идейе, Мбокани и т.д.
Так что денег нет, но вы держитесь! (с)
В нашем слабеньком чемпионате, кубке и группе ЛЕ будет достаточно Беседина, Русина и Супряги. Плюс Дуэлунд может сыграть второго форварда. А может и первого, кто его знает.
А в случае выхода в плей-офф зимой можно и попытаться кого-то приобрести. К тому времени как раз уже будет некая определенность с теми персонажами, которые имеются в наличии, возможно кто-то из них поедет в аренду, дабы не создавать переизбыток на одну позицию.

С уважением, Parker.

ViAn сказав...

Parker, добрий вечір!
Дякую за детальний розбір! Я все ж хочу зазначити, що Буено і Дуелунд - вінгери. Вони дійсно можуть зіграти і в центрі півзахисту атакувального гравця, та це вінгери. Хацкевич можливо буде використовувати їх в центрі, Буено дійсно має до цього хист. Він гравець майстерний. Це я побачив у матчах за дубль. Датчанина побачимо. Та профільно - вінгери. Бо 80% своїх матчів у дорослому футболі вони провели саме на флангах.
Команда дійсно виглядає сирувато, бо забагато новачків. Їх всіх ще треба зліпити. І я погоджуюсь із тим, що півзахисників багато, а зліпити трійку якісну - важкувато. Для мене оптимальною є на сьогодні Гармаш, Че Че і Шапаренко.

Oleksii сказав...

Дуелунда беруть як ЦАПа, а не фланга! він буде грати замість Шапаренка

Parker сказав...

Вітаю, ViAne!
Гармаш, Че-Че, Шапаренко - це дійсно універсальна трійця півзахисників.
Але, наприклад, можна як я зазначав, награвати більш захисну модель - Гармаш, Шепелєв (Алібеков), Шапаренко. Або більш атакувальний варіант - Гармаш (Алібеков), Буено, Шапаренко (Дуелунд).
Очевидно лише те, що Сидорчук, Калитвинцев (взагалі не розумію, нащо його повернули до складу? Невже батько вплинув на Хацкевича?) та Буяльский зайві у цьому складі.
Щодо використання Буено та Дуелунда на флангах - подивимся як воно буде.

З повагою, Parker.

illyaGIP сказав...

Всім привіт! Як Вам збірна без наших гравців? Надіюсь що скоро це зміниться. Особисто мені ніяково від цього.
Чи розділяєте всю цю ейфорію? Чи Чехія не показник?
Ну і те що Хацкевич залишиться всі ми і так розуміли. Будемо надіятись на те, що буде зроблено серйозну роботу над помилками. Погоджуюся з Parker на рахунок останнього повідомлення про центр поля. Маю надію,що пауза піде на користь команді.

ViAn сказав...

Відповідь по Динамо для тих, хто дивився матч молодіжної збірної сьогодні. Маханьков, Тимчик, Попов, Миколенко, Михайличенко, Шапаренко, Ледньов, Русін. Одразу 8 гравців Динамо у старті. От і вся відповідь про Динамо. В нац збірну на сьогодні у нас є Бурда, Бєсєдін і Циганков, плюс Шепелєв між молодіжкою і старшою командою. Всі ці хлопці ще достатньо молоді. Це майбутнє. Шева ж зробив ставку на досвід і зігранність. Не має сумнівів у мене в тому, що грав би Бєсєдін зі старту, якби був здоровий. Він сильніший за Яремчука. У майбутньому збірна буде на 80% скдажатись із гравців Динамо. Бо ми награємо молодь.
По матчу. Знову багато помилок в обороні. І насправді відскочили, бо чехи мали ще шанси. А у нас форвард не реалізує моменти. Хто бачив його гру в Бельгії, то там він так само забиває один з 5 моментів. Чехи - не той рівень. От Словакія - буде перевірка. А Чехи відкотились і прижались, тому ми і мали територіальну перевагу. А вирвали перемогу завдяки Циганкову, який вийшов і створив 4 гольові моменти. 4! Добре, що одну реалізували. Але перед тим Селя не реалізував. Я ейфорії не відчуваю. Проблеми ті ж самі. У нас погана оборона і слабкий воротар, слабка реалізація. Хоча тріка Марлос, Коноплянка і Ярмоленко - безумовно майстри. Вони і тягнуть команду. Та Словакія рівнем вище Чехії. Там нам не дадуть такого контролю м'яча.

Oleksii сказав...

ВіАне, взагалі не поділяю ваш ентузіазм!
Що на треба було побачити в матчі молодіжної збірної??
Як наші славні молоді майстри єлі обіграли ЛАТВІЮ в себе вдома 3-2??
Так, можливо більшість гравців в збірній і будуть з Динамо через декілька років, але зараз я прослідковую кістяк саме з інших країн, бо лише наші іноземці можуть давать результат! Благо зараз багато наших переїзджає грати закордон (навіть в ту саму Бельгію) і правильно роблять! У нас болото і не скоро воно перетвориться хоча б на став.

ViAn сказав...

Олексію, оці постійні депресняки... Болото, нічого не буде... Ну, я вам напишу те ж саме, що всім депреснякам. Не займайтесь мазохізмом. Якщо у нас болото і все пагано, і нічого не буде, то почніть вболівати за тих і там, де болота не має. Не розумію людей, у яких все пагано і вони продовжують займатись мазохізмом. Особисто я оптиміст. І бачу значні перспективи у сьогоднішнього Динамо. Тому мій блог, будь ласка, не засмітчуйте подібними болотними думками. Дякую!

illyaGIP сказав...

ViAn, дякую за відповідь. Вже завтра дізнаємось.
А за Динамо - ми можемо вболівати, розчаровуватись, радіти, вірити, обговорювати, критикувати та виправдовувати... Ми вболівальники свого клубу. Треба завжди залишатись людьми.
Я шукаю позитив, оптимізм. У житті і так багато негативу. Намагаюся мислити по іншому, змінити це. Я не закликаю нікого робити так само, та мені це допомагає.

Oleksii сказав...

ВіАне, чесно, просто дістало це барахтання зі сторони в сторони! гри немає, команда не готова, гравці є, а фізрук не знає як ними навіть користуваться!
А щодо молодіжки, я задав конкретне питання. Що ми повинні були побачити? слабку гру нашої збірної? чи те, що наша молодь зіграла дуже слабо з відверто слабким соперником? чи наші 4 захисники і воротнік які пропустили 2 мячі?

ViAn сказав...

Олексію, а нічого, що ми побачили молодіжку майбутнього скликання? Зараз повинні грати гравці 1996 і 1997 р.н. Тоді як вчора більшість - були гравців 1998 і 1999 р.н. Тобто наші хлопці грали проти гравців більш досвідчених. Особливо це стосується центру захисту і пари Попов і Миколенко. Вони на сьогодні гравці юнацької збірної. А вже зіграли свої перші матчі за молодіжку. В цьому головна суть. На підході Супргяа, Цитаішвілі. Це гравці не майбутнього, а скоикання ще через 2 роки, тобто не з 2019, а з 2021 роки вони за віком стануть гравцями молодіжки. В свою чергу за збірну 2000-го Сергій попов вже активно підключає Хондака і Волошина, тобто хлопців 2001 р.н. Може це і не всиляє оптимізсу. А для мене 8 гравців у старті молодіжки від Динамо - величезне досягнення і перспектива. Чому? Тому що Головко ніколи не робив ставку на гравців Динамо, завжди на шахту орієнтувався. А зараз зробив. Чому? Бо побачив перспективу.

Oleksii сказав...

Знову ж таки! проти збірної ЛАТВІЇ, дак хай хоч більш досвідчені, але це Латвія!!Це навіть не якась Чехія. Миколенко і Попов не досвідчені??? Скільки Миколенко вже зіграв за Динамо? Скільки Попов капітанив?
Просто ви взагалі не вдумуєтесь і не аналізуєте, що я намагаюсь донести! У вас лише - то не повезло, то центр Хац не правильно поставив, то Шапаренко не вийшов, креативу нема, то вийшло 8 Динамівців в молодіжці (з яких у половини нехилий досвід в УПЛ), нічого не показали, але ви ж дивилися гру збірної? Дивилися і побачили теперішній рівень нашої молоді! Звісно через пару років вони будуть краще грать, але зараз я не бачу цього! вони переоцінені, що і показала гра Шапаренка (на жаль).
Треба не сліпо вірити і бути упертим, а іноді відкривати очі і дивитись, що твориться! Ми вже далеко не міцний середняк в Європі!

ViAn сказав...

Я все прекрасно знаю про те, що ви кажите)) Є люди, які не бачать перспектив в Хацкевичі і вважають його фізруком. Я нагадаю, що останні 2 роки був массовий шабаш по Шевченко. Як його тільки не поносили. Як тільки не ображали. Якими тільки словами не казали, що він взагалі не тренер, а кум... і тут бац, зіграли одну вдалу гру із Чехами. І одразу масова хвиля захоплення. Навесні Динамо видало шикарну серію матчів, рознесло за грою в Харкові шахту. І на той момент всі різко повірили в Хацкевича. А він продовжив будівництво. Придбав 6 гравців і продовжує будівництво. І от 4 невдалі матчі. Дійсно 4 достатньо поганих гри. Вони прийшли вслід за 2 перемогами над шахтою. І знову масова істерика, що Хацкевич фізрук, що з ним не має перспектив... Достатньо йому провести 4-5 вдалих матчів і знову з'явиться і перспектива, і віра в нього... Це все через те, що не має цілісності. Я дійсно сприйняв важко прихід Хацкевича. Та я бачу зараз у ньому перспективу. І вважаю, що із ним у Динамо є шанси вийти на високий рівень. Стас, може підтвердити мої слова, що вже був такий період у газзаєва, коли той омолоджував склад. І ми Шеріфу влітали. А потім всі його гравці, такі як Ярмоленко і Хачеріді доросли до дуже високого рівня. Тому я бачу перспективи. Динамо - топ команда. І ми йдемо шляхом побудови команди на талановитій молоді. Шлях цей важкий. Але дорогу здолає лише той, хто йде.

Стас сказав...

Ну.что,можно делать прогнозы на сегодняшнюю игру? Так вот,мой прогноз:наша сборная сегодня не выиграет...

Стас сказав...

Надо же,я ошибся по результату,но...Я доволен этим.А сама игра на 0-0.

Leonidas B сказав...

Стас, Шевченко на это и рассчитывал, держа постоянно темп и убаюкал словаков, вышел свежий Цыганков и сделал пару уколов, у Цыганкова есть умение в необходимый момент он умеет вкдючить форсаж и резко прибавить, это длится три-четыре атаки, а потом он опять возвращается в автономный режим, но при этом должны партнёры поддерживать.

ViAn сказав...

Матч бачив уривками)) Загалом десь хвилин 20-25)) Але на гол попав. Віктор знову вийшов і зробив свою справу. Росте гравець на очах. Всіх з перемогою!