суботу, 24 листопада 2018 р.

Просто так про все і трохи менше))

 Хоч і з запізненням але хочу привітати Ігоря Михайловича із Днем Народження! Побажати довгих років життя, міцного здоров’я, кріпких нервів і самовдосконалення. Бо від розвитку президента Динамо, від його фінансової стабільності, від готовності вдосконалюватись і залежить доля Команди. Бажаю долати всі складнощі і тільки перемог у всіх гранях життя. Бо ж дорогу здолає лише той, хто йде. З Днем Народження!


Останні дні цікаві одразу декількома моментами. У ЗМІ розпочалась чергова підривна діяльність проти Динамо. Зараз важко зрозуміти глобальну ціль. Чи це бажання вплинути на Команду перед матчем в Олександрії. Чи то заздрість від двох перемог над Ренном на фоні власної жахливої гри з МанСіті. І таке бажання, щоб ми в Казахстані провалились? Чи просто вирішили так оригінально привітати ІМСа. Важко зрозуміти. Але все почалось поширенням інфи про перехід Цитаішвілі в шахту і продовжилось звісткою про звільнення Краснікова. Важко зрозуміти що рухає інформаційним простором. Сьогодні нам повідомили про близьке підписання Мар’яна Шведа. Хоча по Шведу все почалось з його коментаря, що він пару років тому мав пропозицію від Динамо. Тому почекаємо зими і там вже побачимо. Від себе скажу, що Мар’ян для ротації команді не завадить. Гравець він надзвичайно талановитий.
А взагалі провели аналіз планування календаря на цьому тижні. Якщо хтось читав матеріал. Цікаво все розписано. Дійсно для прикладу матч в Олександрії чомусь проходить у неділю у максимально можливий час. Навіщо? Всі ж знають, що команді у вівторок летіти в Казахстан, що це важка дорога. Чому б не поставити гру на суботу? Транслятор регулярно спеціально ставить матчі Динамо так, щоб нашкодити максимально. Бо ж якщо матч наступного туру був у неділю і транслятор був би той самий, то він би поставив гру на 14-00, на максимально ранній час. Чому? А так як матч домашній, то пощастило перенести на понеділок. Інший транслятор би цього не дозволив.
Найближчий матч дає можливість скоротити відрив від шахти і відірватись від Олександрії. Побачимо які сили будуть кинуті на те, щоб не дати Динамо це зробити. Зараз це набирає надзвичайно окресленні риси. Та Олександрія – команда самобутня, яка ні під кого не лягає. Тому то і цікаво буде завтра подивитись матч. Як Динамо відійде від компанії збірних. Тим більше, що там довелось провести матчі у принципово іншій схемі. Олександрія ж спокійно готувалась дома. Хочеться побачити цікаву гру. І побачити чи збереже тренерський штаб тенденції, які намітились у попередніх матчах. Бєсєдін одужав і це також ще один позитивний фактор для команди. Тому всім приємного перегляду якісного футболу.
Дякую за увагу!

8 коментарів:

Стас сказав...

Бойко, Бойко....(((По хорошему ДК нужен хороший кипер!У Бойко эти фокусы не впервой!

Николай сказав...

П...ц господа, у меня всё.
Всем доброго вечера.

Leonidas B сказав...

Жизнь похоже никого не учит. Команда вышла элементарно не разогретой, все в золоте, в бриллиантах и в белых смокингах, это первый просчёт тренерского штаба, плохо объяснившим команде, что их ждёт против мотивированного соперника,готовым зубами драться за победу. Второй просчёт это не реагирование на ситуацию по ходу матча, когда нужно добавить в средней зоне, потому что ни у Буяльского ни у Шепелева не получилось подпереть атаку, пока были силы у Шапаренко, Миколенко ну присутствие Сидклея, удавалось создавать давление, доносить мяч в атаку в результате чего забили, впереди что-то было. Ну а потом же выпусти ЧеЧе чтобы как-то улучшить качество паса. Третий нюанс это ошибки самих динамовцев, они имеют свойство складываться в голы, в первом голе не доработал Миколенко, потом балетное па у Кендзёры и не успел подстраховать Цыганков, дальше были косяки от Сидорчука, Кадара, Миколенко, Шепелева обходилось без гола, пришлось вмешаться Бойко, который похоже в сборной получил психологическую травму. Ну и в атаке команда могла в ряде эпизодах гораздо лучше распорядиться мячом, но Цыганков, Шапаренко, Вербич профукали свои шансы забить второй мяч. На сто процентов вина сегодня в поражении тренерского штаба. Поздравили ИМСа однако.

Иоан Хан сказав...

2 гола от судьи-эпизод было доигран и потом Бойко налетел-крыльев у него нет-первый гол тоже судейский,а третье,кто просил выдумывать Сидорчука в защите в принципиальном матче??Почему Че Че опять в запасе-Кензера,Сидорчук и Кадар нулячие,нет быстрого принятия решения на поле-тренера еще после Карпат убрать надо было и поставить Мороза и.о. хуже не было!!!!

ViAn сказав...

Тренерський штаб вчергове показав не спроможність ломати матч, який негативно для нас складається. Це вже система. Було видно, що не було на лавці запасу міцності. Впевнений, що Бєсєдін на 15 хвилин би міг принести користь. Треба думати, аналізувати. От я, наприклад, точно знаю, що Олександрія грає у силовий футбол. Тут треба було в середині поля вигравати боротьбу. У нас же по суті немає в центрі поля гравця, який це вміє. Я про це давно пишу. Руйнівник, який вміє вигризати м'яч в такому матчі на вагу золота. По суті помилки - ж не на пустому місці. Виділити можна лише Вербіча і Шапаренко. Вони провели якісний матч. Миколенко не провалив. Можна сказати, що для свого віку провів непоганий матч. Але всі інші програли боротьбу. Сидорчук? В такому матчі потрібен Попов. Денис - силовий гравець. Краще б дали шанс йому. І ця відмовка, що замість кого випускати Дуелунда... Замість Буяльского, Карл, замість нього!!!
А взагалі Олександрія сподобалась. Грала в атакуючий футбол. Матч виглядав цікаво. Просто ми програли боротьбу. А потім тренер не знайшов аргументів на другий тайм. В цьому вся суть. Потрібна глибина складу. Тоді можна такі матчі ломати.

Parker сказав...

Привет всем!
Как-то на фоне других событий футбол отходит на второй план.
А по матчу - ребята уже скинулись Суркису на галстук.

С уважением, Parker.

Ал Мих сказав...

Всё равно приоритет- Тренер!

ViAn сказав...

Насправді цей блог читають люди зі всіх куточків нашої планети. Тут є і Штати, і Європа, і Африка, і Азія. Такі країни як Кенія, Індія, Ізраіль... Безумовно є і люди, які живуть в сусідній країні. Якщо раніше це було 20% аудиторії, то після переходу на українську мову стало лише 5%. Біля 100 чолоівк за останній тиждень. Я хочу сказати наступне, що особисто я вмію відділяти національність від політики країни. Тим більше, коли в країні авторитарний режим і диктатура. Коли за будь-яку публічну критику діючої влади саджають на 2 роки.
Я пишу про футбол. Про політику розмовляю рідко. Я поважаю суверенітет всіх держав. Але нажаль вже давно суверенітет і цілісність України зруйновані. Вчора вчергове публічно був акт військової агресії в нейтральних водах. Публічний і цинічний. Чому? Бо ми відмовились від ядерної зброї. Якби ж то вона була у нас, то всього цього не було б. Тому пишу давно, що буду голосувати за ту людину, яка пуктом №1 в своїй передвиборчій компанії поставить відновлення ядерної зброї. Вважаю, що це наш головний захист, це наше право. Ми позбавились зброї, але на нас нападають, бо цю зброю мають і нікого не бояться. Тому дійсно не відомо які дії далі будуть від сусіда. Тому зараз, як і завжди, наша задача бути готовими стати до зброї і захистити Україну. Ми не нападаємо. Ми захищаємо своє. Чужого нам не треба, але свого ми віддавати не будемо. Слава Україні!!!