суботу, 15 грудня 2018 р.

Із Соборним Днем!!!

  Сьогодні Святий Божий День. Сьогодні 15 грудня 2018 року. Саме 15 грудня 1018 року в святій Софії Київській було проведене переш Богослужіння. Тисячу років пройшло. За цей час відбулось багато буремних подій. І зараз ми знаходимось у стані війни. Однак, ми йдемо і стверджуємо свою Державність. Ми живемо у ті часи, про які читали в книгах історичних. Через тисячу років наші пращури будуть розповідати, що саме в цей день тисячу років тому Україна як держава повернула історичну справедливість. Ми повернули Єдину Автокефальну Православну Церкву. Ми подолали розколи. Ми прийшли до повернення канонічності Церкви. Сьогодні ми повернемо цілісність Україні. І почнемо шлях звільнення від сусіда і на духовному рівні.


  Чи буде це легко? Ні. Сусід незабариться із відповіддю. І вона не буде м'якою. Це буде жорстка відповідь. І тут задача кожного громадянина бути готовим захищати Батьківщину. Не сваритись. А єднатись. Якщо у вас в родині є релігійні протистояння, суперечки. Треба ставити із повагою до тих, хто є прихильником церкви сусіда. Бо в їх голови багато років закладають "потрібну" інформацію. Авторитет священників завжди надзвичайний. Бо кому ж ще вірити, як не Божому служнику. Допомагайте рідним. Роз'яснюєте. Не проявляйте агресію. Любов розтопить навіть лід.
  Вітаю всіх, навіть атеістів, із днем, коли ми набуваємо духовної Незалежності!
  Слава Україні!!!

1 коментар:

Leonidas B сказав...

Героям Слава! Так, это очень резонансный шаг, наш президент верно поймал тренд во внешней политике и таки сумел протолкнуть со всеми, кто боролся за это давно, это решение и воплотил можно сказать в жизнь, ждём 6 января официоза. А что касается добрых соседей, то апогей будет на выборах президента в марте 2019, до этого всё будет нагнетаться, чтобы вона пройшла. А там посмотрим, у сусида дела полный швах, мафия-стейт идёт в разнос сама, что можно ожидать от уголовников во власти, пацаны там заигрались, всему миру мультиками грозят, на полномасштабный конфликт с Украиной нет ресурсов, иначе развалятся на десятки губерний. Во власти все кореша путина по Петербургу - тамбовские, охранники, повара, подруги подруг и т.д. Уже родиной торгуют, Японии вон уже острова продают, Китаю в аренду несколько Крымов в аренду отдали в приграничных районах на десятки лет, Норвегии акваторию Баренцова моря тоже отдали. Как Украина ушла после 2014 года, ни одной ракеты не могут запустить, в последнем запуске чуть американского астронавта не угробили. Так что Украине нужно своё делать, а путинцы сами свою роисию развалят, они уже на всех парах к феодальному укладу стремятся.