вівторок, 26 лютого 2019 р.

На фініші трансферного вікна...


Останні дні нашого трансферного вікна можуть несподівано стати надзвичайно цікавими. Шахта намагається придбати чергового вінгера. Якщо це станеться, то у команди буде 6 вінгерів на 2 місця. І якщо два основні – Тайсон і Марлос, то масова скупка вінгерів змушує задуматись. Влітку придбали Сіпріано і Фернандо. Обидва не заграли. Зрозуміло, що молодих треба вміти ростити. По суті вони не грають за дубль і не грають за першу команду. Тренуються без ігрової практики. Тепер ми побачили придбання Соломона. Він дійсно більш статусний гравець, дорожчий. А тепер очікується приїзд Тете за 10 млн євро і це лише за 40% прав. Круто? Тільки Тете не грав за основу Греміо взагалі ще. І не грав за ю-20 Бразилії на нещодавньому юнацькому КА, хоча у складі був. Вважається талановитим, але знову таки чи буде він грати? Та це поки не наші проблеми.

Динамо йде своїм шляхом. І вчорашній матч із Зорею це доводить. Бо вчора на заміни вийшли 3 молоді гравці, а погоду на полі робили Циганков і Шапаренко. Безумовно радує те, що Алібеков, Русін і Цитаішвілі починають потрохи отримувати ігровий час. Ми бачимо продовження омолодження основної обойми. А ще є Попов, який також чекає на свій шанс. Не варто забувати і про Тимчика, який з літа повернеться в основну обойму. Та й ще є Дуелунд. Який також є достатньо молодим гравцем. А сьогодні прийшла новина, що на завершення трансферного вікна Динамо спробує підписати Анте Чоріча. 21-но річний хорват Нац. Збірної і Роми, про якого багато всього написано. Надзвичайно талановитий гравець, який нагадує молодого Луку Модріча. Безумовно це може бути виключно робота Вукоєвича. Чи станеться цей трансфер? Чи це буде оренда з правом викупу? Я скажу свої думки, що дуже цього хочеться. Це буде реальне підсилення нашого центру поля. Та поки це все на рівні чуток. Тому зачекаємо.
Якщо задуматись, то крупна перемога над Зорею – подія. Все ж суперник надзвичайно складний. Та у нас завжди після таких перемог люди затихають. Бо ж більшість з нас, і я в тому числі, налаштовується на кожен наступний матч із важким серцем. Дуже вже нестабільна гра у Динамо Хацкевича. Вчора теж все могло бути інакше. Були шалені обрізки в перші півгодини. І забий нам луганчани першими, і не факт, що все склалось настільки добре. Ми ж побачили саме командні дії в атаці, коли група гравців якісно створювала моменти за рахунок командного руху, своєчасних пасів і високої індивідуальної майстерності. 5 гол Соля для мене – гол справжнього форварда. Тоді як загалом гра іспанця має великі плюси, але має і недоліки. Правда після таких перемог прийнято казати лише гарні слова.
Стосовно Челсі, то ілюзій будувати дійсно не варто. Це буде важкий матч із командою суттєво вище класом. Ми не говоримо про потенціал окремої групи гравців Динамо. Ми не будемо зараз казати про той раздрай, що є у лондонської команди. Ми скажемо про якість гравців, якість тренерського штабу. У нас дуже зелена команда. Челсі суттєво сильніший за минулорічний Лацио. Це дійсно буде матч, де Динамо зможе перевірити себе. Скоріше за все це буде гра як проти Шахти. Глибоко тактичний футбол. Більше того. Ми дійсно можемо зіграти вдало перший матч. Як і минулого року в Римі. Та в другому нас винесли. Чому? Бо поставились відповідально. Та мені дійсно цікаво було б подивитись на гру Динамо проти такої команди на сьогоднішньому етапі. Не буде Челсі легко. Це єврокубки. І все може бути. Ми проходили і більш потужні команди у нашій історії.
Дякую за увагу!

15 коментарів:

Стас сказав...

ViAn,я как раз и ждал(жду) нечто похожее.И если я не ошибаюсь,то здесь я об этом уже написал.И относительно Вуко в частности...Если трансфер осуществится,то возможно мы в центре поля получим одного из игроков, что так не хватает гл.тренеру ДК Хацкевичу...

ViAn сказав...

Стас, якщо ми візьмемо Чоріча, то це буде гравець в пару до Шапаренко. І ще треба шукати руйнівника. От тоді у нас буде півзахист, з яким можна і на Челсі виходити. Правда Шепелєв по першим матчам сильно додав у руйнуванні. Все ж у нього зараз такий вік, коли він може різко додати у якості гри. Але по Олі судити рано.

Стас сказав...

ViAn,да,я по этому так и написал,что одного из...Второй же должен быть чистейший разрушитель с огроменным обьёмом работы...Если так будет,то как минимум Гармашу нужно будет смело говорить до свидания! И не одному Гармашу.

ViAn сказав...

Стас, і так зрозуміло, що Сидорчук, Андрієвський і Гармаш - гравці на вихід. Навіщо маринують Андрієвського, який і близько не потрапляє в заявку - загадка. Талановитий гравець, але свої шанси він не отрмує. Треба відпускати в оренду. Бо хлопець втрачає час.

ViAn сказав...

Трансферне вікно закрито. Динамо залишається із тими гравцями, які є. По суті підсилення виключно за рахунок Алібекова, Цитаішвілі і Попова можливе. Хоча наче майже одужав Дуелунд. Але йому доведеться ще місяць набирати ігрову форму в дублі. Хоча є Буено, який сьогодні зробив хет-трик. Хацкевич не хоче тасовати команду. І одного трансфера йому достатньо. Для власної молоді - величезний шанс.

Стас сказав...

Вот те на те...Соль,похоже,выбыл на большой срок...

ViAn сказав...

Побачимо. Може все і не так страшно. Буває больовий шок. А те, що він досидів до кінця матчу на лавці запасних говорить про те, що надія є. Хоча Русін мені сподобався. Як і вся гра. Просто треба забивати. Кучу моментів розтринькали.

Parker сказав...

Привет всем!
Пиррова победа. По предварительной информации Соль выбыл на 2 месяца. Остаемся только с Русиным, ну и осенний вариант с Вербичем на острие.
Откровенно говоря, "Десна" играла грязновато, да и поле без подогрева придает дополнительные возможности для травм.
Также есть вопросы по заменам: зачем было выпускать третьего центрального Кадара, если было заметно, что Сидорчук и Шепелев к концу матча сильно наелись?! Как по мне, там напрашивалась замена как раз кого-то из трио Шапаренко, Буяльский, Цыганков на Гармаша.
Но то такое, выиграли и хорошо, но с форвардами проблемка. Супряга и Беседин пока не играют.

С уважением, Parker.

Leonidas B сказав...

Всем привет! Весьма непростой матч для Динамо, в первом тайме Динамо полностью доминировало несмотря на плотную и жёсткую игру с постоянным фолом Десны, за счёт качественных действий удалось взломать оборону, но травма Соля сказалась таки, Русин конечно старался но Соля не смог заменить, тот постоянно оттягивал на себя двоих игроков Десны, давая окна для прорыва. Также неплохо минут двадцать во втором тайме, которые принесли результат в виде гола, могли ещё забить, но реализация подвела. В конце ребята расслабились и едва не поплатились, Хацкевичу всё же нужно было заменами освежить игру, но он решил сыграть на удержание, держа в уме Челси.

Стас сказав...

Да,то без Вербича,то без Соля...Не знаю,наверное,нужно было покупать не только центр форварда Соля,а может кое-кого хотя бы в аренду.Я имею ввиду центр форварда.Всё очень на тоненького,где тонко так и...

ViAn сказав...

Так, безумовно перед Челсі ми опинились в патовій ситуації. По суті буде грати складі із Русіним. Та на Челсі це взагалі дуже слабкий склад. Відчуваю, що вся підготовка коту під хвіст)) Бо готували основу і доготувались. Ризикувати Хацкевич не буде. Сідклей жондної секунди не зіграв. По суті обмежений ресурс. І всім хотлося сьогодні побачити Цитаішвілі, а ми побачили Кадара і Гармаша. Тому без ризику Челсі не пройти. Все прогнозовано. Втрата Соля і Вербіча безумовно погіршила наші шанси з мінімальних до майже нульових. А відсутність ризику від тренерського штабу зменшіть ці шанси ще більше. Але може хоча б Буено з'явиться в заявці.

Oleksiis сказав...

Грали по суті без ЛП, віддавши фланг на Миколенка, а Буяльський зміщувався весь час в центр!
Запам"ятайте мої слова, в грі з Челсі буде теж саме і лондонці будуть грузить нашого Миколенка весь час.
Ставити Бую на фланг, бо він колись, в юнацтві, там грав, маючи двох флангових на заміні, це, по-моєму, дурість!

ViAn сказав...

Олексію, Буя не грав зліва. Ніхто зліва не грав. Динамо грало у 3 центральні захисники весь матч. А Миколенко і Циганков грали по флангам. Цю схему напрацьовували на зборах. Це схема дуже актуальна і цікава. Чому? Бо дозволяє грати у 2 форварди. Це тактична новинка.

Oleksiis сказав...

якщо мені не змінює пам"ять, то грати в 3цз ми почали лише з виходом Кадара!
Кедзьора аж ніяк не грав ЦЗ, якщо ви матч дивились. Були його стандартні підключення в нападі

ViAn сказав...

Ні, ми грали у 3 центральних з перших секунд. При позиціному захисті, при виході в атаку. Ми грали у 3 центральні майже весь матч. А з виходом Кадара ми стали грати у 5 захисників, а не в 3.