пʼятниця, 5 квітня 2019 р.

Битва №1 цієї весни!


Нам дуже часто говорять про те, що наш чемпіонат нудний. Тоді як подивіться чемпіонати Бельгії і Голландії. От де футбол і видовищний, і швидкісний. Команди забивають багато голів, грають у відкритий футбол і бувають справжні трилери. Правда можна згадати, що в минулому сезоні першого жовтня 2017 Динамо і Зоря видали надзвичайно крутий матч, який завершився із рахунком 4:4 і мав надзвичайно видовищний сюжет. Так сталось і цього разу. Сюжет надзвичайно непередбачливий. Саме у той момент, коли після видалення Кадара рахунок став 0:2, всередині було величезне бажання завершити цей мазохізм і вимкнути ТВ. Але внутрішній голос, да і таке буває, зупинив. Чи було передчуття? Ні. Надії також не було. Просто вирішив додивитися цю ганьбу. І всі ті, хто також знайшов у собі сили, отримали надзвичайні емоції. Шкода, що із Челсі так не сталось. А тут гравці полетіли.


Хоча і так більшості зрозуміло те, що пауза між матчами була 2,5 тижня. 17 днів. Чим займалось в цей час Динамо? Була довга відпустка. Навіть після матчів збірної гравці отримали день відпустки, а не одразу повернулись в Київ. Такий суцільний розслабон. Може ці і по сучасному. Тренерам видніше. Та от Динамо у паузі провело лише один матч, тоді як Зоря два. І у Динамо по збірним роз’їхались майже всі гравці основної групи. Тоді як у Зорі то вся команда була разом. Те ж саме і по Олександрії. Саме тому перші матчі після збірних завжди важкуваті. А от другий матч вже буде абсолютно іншим. І цей другий матч у нас на Кубок і він буде надзвичайно важливим. Ми побачимо того суперника, проти якого Хацкевич показує, що він тренер. Якщо заглибитись у тактичні розбори, то взагалі складається враження, що Хацкевич готує Динамо лише проти однієї команди, проти шахти.
Я знаю, що думки будуть цілком однакові. Які? Нам нічого не світить. Хоча, все ж своїми матчами проти шахти Хацкевич довів, що саме на ці матчі і команда вміє налаштовуватись і тренерський штаб вміє готувати гравців. І перемога в останньому матчі шахти, перша за довгий час в чемпіонаті, була абсолютно не логічною. Динамо має свою формулу успіху проти головного суперника. Хоча суперник також вчіться. Наскільки засвоєні уроки – ми побачимо в неділю.
Дякую за увагу!

9 коментарів:

Parker сказав...

Вітаю, ViAne!
Я вже зазначав, що такий турнір, як Кубок України абсолютно знецінився. Він не дає нічого, навідь потрапляння у єврокубки не гарантує. Через це стратегічно цим турніром можна нехтувати. Звичайно, це принципове протитояння, звичайно, обидві команди прагнитемуть перемоги, але головні матчі у нас попереду - матчі чемпіонату. От їх, якщо команда, тренери, власник мають розум, необхідно вигравати.

Щодо цікавих гравців "Сан Паулу" - хотілося б побачити Ваш огляд тих, хто міг би нас зацікавити. Флангові захисники, цупкий технічний опорник, центральний та фланговий атакувальний півзахисник, форвард. А можливо, є інші цікаві гравці в інших бразильских клубах? Виходячи зі слів Краснікова, певна неузгодженість між ним та Хацкевичем все ж мала місце, але, в той же час, бразильський вектор не покинуто, в нього просто будуть внесені певні корективи, з урахуванням ігрової моделі Хацкевича. І треба зазначити, що гравці, які б нам підходили, в Бразилії є. Прикладами можуть слугувати Бетао, Даніло Сілва, Карлос Корреа, Діого Рінкон. Тобто, потрібно задати правильні параметри пошуку.

З повагою, Parker.

ViAn сказав...

Parker, добрий вечір!
Кубок має значення, бо це титул. А гравці грають заради титулів. Тому матч буде надзвичайно принциповим. А от у чемпіонаті навпаки у нас шанси мінімальні. Бо ми ще втрачатимо бали точно.
Стосовно бразильського вектору, то взагалі трансферна компанія, коли за гравця платять маже 5 млн, а він не підходить модельно тренеру - повний аут. Стосовно того, що в Бразилії багато гравців, то гравців багато, але якісні коштують дуже дорого. Це про тих, хто нам одразу підійде. Дешеві гравці - буде нова історія із Буено. Хоча, може Красніков і когось знайде. Я ж скоро напишу трансферний матеріал по Бразилії.

Стас сказав...

Здравствуй Кадар!(((

Стас сказав...

Привет Гармаш!(((

Стас сказав...

Без чемпионства и без кубка...(((

Parker сказав...

Привет всем!
Вот мне интересно, что еще должен проиграть (не выиграть) Хацкевич, чтобы Суркис его уволил, включил мозг и пригласил нормального тренера.
Игра-то, конечно, была равной, но результат не в нашу пользу. А за равную игру ни очков, ни трофеев никто не дает.
У игроков судороги на поле, но мы идем своим путем и делаем одну! замену за 120! минут. Если ты считаешь, что с лавки некем усилить, то озвучивай претензии к президенту за недостаточную комплектацию, а если ты ведешь себя так, как удобно президенту и не критикуешь его работу, значит тебя все устраивает, но будь готов к ведрам грязи.

Разбирать матч нет ни настроения, ни желания, выигрывает команда, проигрывает тренер, особенно такой, который видя усиление соперника свежими игроками, сам никак не реагирует.

С уважением, Parker.

Leonidas B сказав...

Из серии кто круче всех в сарае. Динамо и Шахтёр сейчас абсолютно равные команды со своими недостатками и косяками и обычно перевешивает помощь судейки или кто допустит больше ошибок( в частности у Динамо Кадар и Гармаш сегодня наиграли на два гола в чужие и в свои ворота, гол Гармаша нивелировала, то что повёлся на поводу своих эмоций и оставил команду в меньшинстве). Судейка сегодня молодец, если ошибался то в обе стороны и пресекал накал страстей до крови, игроки это прочувствовали и впервые матч прошёл без ненависти. Камбек в матче с Зарёй сказался, футболисты устали, особенно во втором тайме, а заменить было некем для Хацкевича, один Буя. Что до действий то первый тайм весьма прилично, а потом футболисты подсели и разбалансированность команды сказалась, отдельные футболисты за счёт индивидуального мастерства пытались что-то решить но не повезло. Зато повезло Шахте в пенальти, с чем её и поздравим. А так матч ни о чём, проблемы те же и пока слабо видно, что что-то решается. Отдельное спасибо Цыганкову, Витя порадовал, похоже здорово тренирует пробитие штрафных ударов, да и сыграл на уровне, сегодня он был капитаном.

Стас сказав...

А я,в отличии от других,не вижу где ошибся Хац в сегодняшней игре! Да,наварили Кадар и Гармаш,но...Разве у кого-то вызывает удивление что именно эти игроки ошиблись в конкретных эпизодах? Где тонко,там и рвётся...

ViAn сказав...

Гармаш лише підтвердив ті слова, що стосунки між гравцями Динамо і мораєсом знаходяться на тому ж рівні, що і влітку 2018. Йому не вибачили і не забули. І тому у збірній там точно все погано. Ще й зараз нам -6 впаяють.
А по матчу, то ми побачили дуже якісний футбол у виконанні Динамо. Просто треба було забивати Шапаренко. Кадар давно вже відомий. І два матчі поспіль він привозить. Але, якщо Хацкевич не робить висновків, і далі буде ставити угорця, то це проблеми тренера. Значить він погоджується на такі дії власного гравця. Гармаш сьогодні був красвою. Підвів команду, ну є, але він відпахав. І слабо впаяв бразильцю. Я підтримую. Зрадників так і треба.
Позитив - гра. І знову ми бачимо те, що Шепелєв, Миколенко, Шапаренко і Циганков кращі на полі. Тренерський штаб буже жалітися на відсутність лавочки. Це дійсно правда. Підсилити немає ким. Русін поки себе не виправдовує коли грає. І випускати його замість Вербіча чи Сіді, які провели якісну гру, - послаблювати гру. По суті після травми Бєсєдіна і Соля команда залишилась без 2 одиниць в ротації. А Цитаішвілі поки тільки на початку акліматизації. Дуелунд ще не відновився. Тому тренерський штаб має обмежений ресурс. Але гра мені сподобалась. Циганков прогресує. І важливо не зупинятись. У нас є перспективи на матч через 2 тижня. Ми можемо перемогти цю шахту. Вони слабші ніж минулого сезону. А ми сильніші, хоча і ротація у нас слабка, а у них великий вибір гравців і ще є 4 бразильця, які поки не грають. Але це 4 бразильці, за одного з яких віддали 16 млн за 60% прав. Тому Хацкевичу треба і далі продовжувати довіряти молоді. Поглибювати це, бо є Попов, Алібеков, Цитаішвілі, Ісаєнко. Треба пробувати, шукати. І не зупинятись. Хлопцям дякую за гру! Отримав шикарні емоції. Але Кадара треба садити на лавку і продавати.