середа, 3 липня 2019 р.

Трансферні пошуки. Вільні агенти. ч.2.


Розпочався липень місяць. І саме з 1 липня статує великий сезон вільних агентів. Цього року ринок має велику кількість класних гравців. Дуже якісно попрацював Юве, який підписав Рабіо і Ремзі. Двох надзвичайно майстерних гравців. Це об’єктивна економія біля 100 млн. євро. Нещодавній досвід Динамо із де Пеною довів, що можна виловити на цьому ринку достатньо якісних гравців. Не варто забувати і про Самбрано, який наразі є одним із головних героїв Копа Америка, як і вся його команда. Ми взяли його в закинутому стані. У хлопця не було мотивації, важкий період. В Базелі його відновили. І зараз він цілковито може повернутись в Динамо і скласти конкуренцію. Якщо буде бажання. Або можна його вигідно продати, бо він дійсно якісно показав себе на турнірі. Із головних активів ринку вільних агентів варто відзначити іспанця і мексиканця Єррер, Роббена і Рібері, Старіджа і Уелбека, Маркізіо і Очоа, Суботіча і Дані Алвеса, Хуанфрана і Філіпе Луіса. Можна збити прекрасну команду, яка навіть у провідних чемпіонатах буде боротись за зону ЛЧ. Та хто б був цікавим Динамо?
Маурісіо Перейра

 
Більш відомий як Маурісіо. Уругвайський атакуючий півзахисник, який останні 6 років виступав у країні сусіда за Краснодар. Це саме той самий плеймейкер. Швидкісний гравець, який вміє розганяти атаки, розводити м’яч, розрізати оборону гострим, нестандартним пасом. Цей 29-ти річний хав є справжнім мозковим центром атак. Має і пас, і удар з обох ніг. Після де Пени ставка на уругвайців, тим більше таких, які адаптовані під умови Східної Європи, знають мову. Це великий плюс. Тому якщо Динамо дійсно шукає атакуючого півзахисника тут і досвід, і майстерність. Готовий гравець, який може одразу підсилити атакуючий потенціал Динамо.
Абель Ернандес


Ще один уругвайський гравець. Ернандес вважався надзвичайно талановитим форвардом. У хлопця прекрасна швидкість, фізика, відчуття голу. І ще коли він виступав у Палермо ми обговорювали його як потенційно чудовий варіант для Динамо. Зараз вже майже 29. Перехід в Халл за 12 млн для 24-х річного гравця обіцяв перспективи реалізувати себе в Англії. Але у команди були важкі часи. І хоча уругваєць провів непогані сезони, та більше він гарно виглядав на рівні Чемпіоншипу. Тому кар’єра так і не отримала очікуваного розвитку. Минулий сезон уругваєць провів у ЦСКА, де також на початку виглядав якісно, а потім отримав травму, сів на лавочку. По суті це і є такий собі варіант досвідченого і майстерного форварда, який для рівня нашого чемпіонату є достатньо високим. Він готовий грати не так і багато, але коли буде виходити, то буде підсилювати гру. Він може створити і конкурентне середовище. Плюс знову де Пена і уругвайська підтримка.
Сіндзі Оказакі


33-х річний японець, який доволі неочікувано для мене опинився на ринку вільних агентів. Всім добре відомі сильні сторони цього гравця. Вибуховий, бойовий гравець, який вміє ставити оборону суперника у незручне становлення. Гострий, агресивний. Сіндзі завжди вмів якісно вийти на заміну, збільшити темп, наситити зони, створити моменти. Його роль у чемпіонському сезоні Лестера є надзвичайно важливою. Він був саме тим ключовим гравцем з лавочки. Важливо мати такого гравця. Такий форвард в обоймі команди – досвід, це вміння витягти важкий матч. І цей досвід буде передаватись молоді.
На ринку вільних агентів варіантів достатньо. Здебільшого це гравці за 30-ть. Тому це все досвідчені гравці, які можуть ще 2-3 сезони відкатати. Якщо ж брати наш чемпіонат, то досвідчені дядьки з сильних чемпіонатів потрібні Динамо. Бо нам не вистачає наразі саме дядьки на полі.
Дякую за увагу!

1 коментар:

Y.K. сказав...

Отличные игроки. Хотелось бы, чтобы Хацкевич прочитал эту статью, но увы. Вряд ли. А варианты усиления классные.