пʼятницю, 9 серпня 2019 р.

Маніпуляція чи дійсно щось може статись?

  Знаєте, в наш час важко дивуватись різним новинам. От останній тиждень ми чуємо активно інформацію про те, що Динамо може очолити Мірча Луческу. Здавалось би, що це виглядає повним брєдом. Головний антогоніст Динамо. Людина, для якої Шахтар - одна з основних команд всього життя. Та й 74 роки. Повне несприйняття фанами румуна як людини. Асболютна відсутність поваги до нього. Бо він відверто брутально вів себе всі роки в команді головного суперника. Та чи все так просто?


  От тут і може вступити в логіку декілька моментів. Луческу прилетів сьогодні в Київ. Цілком можливо, що виключно на завтрашній матч. Але у Вячеслава Шевчука такий цікавий пост. І що головне? Цей пост лайкнув хто б ви думали? Шаблій. Хоча Шаблій то агент Хацкевича. Дивно? Ми ж не можемо всього знати.
  Та й не провалив поки Хацкевич нічого. Більше того, він виграв Суперкубок. Дійсно, вся ця інформація по Луческу виглядає брєдово. Але в біографії Мірчі є перехд з тренерської роботи в Галатасараї до тренерської роботи в Бешикташі. І для Стамбула це куди жорсткіше, ніж у нас. Там вболівальники куди емоційніші. Тобто моральні принципи дозволяють тренувати ворогів. А ІМС здатен здивувати всіх. Хоча, поки це дійсно виглядає брєдово.
  Дякую за увагу!

15 коментарів:

IllyaGIP сказав...

Думаю це чергова пушка перед матчем з «васточнаєврапєйскай барсєлонай»

Стас сказав...

Я вот смотрю центр поля у ДК в игре с Шахтёром...Что сказать...Твоя моя не понимает,больше ничего!

Стас сказав...

Разве 102? А почему не 1-4? Ведь по игре именно так должно быть.

Leonidas B сказав...

Вирус проявившийся в матче с Брюгге по полной заработал в матче с Шахтой, никакая Шахта а Динамо ещё ниже, центр поля совершенно отсутствует ни Сидор, ни Гармаш, ни Шепелев, их просто не видно. Шахтёр времён Луческу втоптал такое Динамо не меньше чем в 5-7 банок. Как бы не закончился матч с Брюгге дома, Хаца нужно увольнять из Динамо не тренер он.

IllyaGIP сказав...

Мдаа. Центр поля-жах. Мертва шахта на яку трохи надавити і можна забивати,але ні, Динамо взагалі було стояче. Пів команди не в тонусі. Стільки людей прийшло, такий перформанс від вболівальників і така стояча гра. Я простої шоці. Не знаю, може я щось не розгледів, але так грати не можна. Такі жахливі помилки при пропущених голах.
Родрігес не погано м’яч тримає і гра корпусом мені сподобалась, але він поки взагалі не в темі шо і куди. Та шо там Родрігес, у нас вся команда не в темі була. Що їм тренерський штаб там розказує я не знаю. Leonidas B, погоджуюсь з тим, що при будь якому рахунку треба змінювати тренерський штаб. З таким «прогресом» свята не буде по ходу.
Та нічого і не таке було, прорвемось))) А я вирішив піти на стадіон у вівторок. Треба підтримати команду.

ViAn сказав...

Я скажу декілька своїх висновків. Перша - шахта зіграла в абсолютно інший футбол. І Хацкевич точно на це не розраховував. Вони зіграли без високого пресингу і без великих ризиків в атаці. Тобто в атаку ходило менше на 1 людину. Центр поля не обрізався майже через це.
По тому, що бачив я, то реальних гольових моментів було дуже мало. У шахти було в сумі десь 4 моменти. Реалізували 2, а останній четвертий був після жорсткого обріза Гармаша. Коли вони вивалились 3 в 1. І не забили, більше там заліз в офсайд їх гравець. У Динамо було 3 моменти. І те як там Вербіч не забив - величезне питання до нього. Тобто матч вийшов насиченим боротьбой в центрі поля.
Стосовно Сидорчука і Гармаша, то ясна справа із ними давно. Креатив відсутній, перший пас на загострення також. Шепелєв молодцом. Встигав усюди, тащив м'яч. Один з найкращих на полі. Партнери йому потрібні інші. Тому наш центр - відбір. Але повна відсутність конструктиву.
Родрігес дуже сподобався. Здоровий дядька. Реально вдвічи ширше за всіх на полі. На моїй пам'яті останній такий у нас був Пап Діакате. Є у нього рух, вміння чіплятись за м'яч, зіграти нестандартно.
Розчарування немає. Хацкевич навіть молодцом. Зіграв у 2 форварди. Правда м'яч в штрафну чомусь не вантажили. А так... Давно пора відправляти його у відставку. Бо матч із Брюгге може стати драмою всього сезону. По суті я не побачив малюнка гри. Все на авось. От на авось по суті і забили. А моделі гри не відчувається, нажаль. Може це і є його фішка. Гра без моделі.
І футбол на стадіоні - незабутні емоції. Тому у кого є можливість, йдіть у вівторок обов'язково. Сектор ультри вам подарує незабутню атмосферу

ViAn сказав...

І ще. Зі стадіону було абсолютно на 100% видно, як Степаненко просто з усієї дурі всадив в Гармаша в першому таймі. Це ніяка не боротьба корпусом. Це був грубий фол. Та суті він не зінив, бо забили б пенальті і не факт, що був би гол Родрігеса.

Стас сказав...

ViAn,так в том то и дело,что они мяч отобрать не способны! Нет ежели со Львовом да с Карпатами, иногда,это да,а в остальном... То есть не отбора ни подбора ни креатива.Плюс ко всему прочему ужасная форма Вити Циганкова. Жду когда наконец вольётся Кадири. А так конечно тройка Гармаш,Сидорчук и Буяльский это не те футболисты с которыми клуб сможет добиваться даже относительно промедуточных побед!

ViAn сказав...

Стас, Кадірі вже давно влився. Йому просто не довіряють. Для Хацкевича його позиція дуже відповідальна і він не хоче ризикувати. Хоча добре відомо, що він людина далеко не тільки із відбором, а із якісним першим пасом. Вміє він виходити з під пресингу. Коли я дивлюсь на резерви Динамо, то розумію скільки чудових гравців не отримують шанси. Дуелунд, Цитаішвілі, Попов, Шапаренко, Кадірі. Із ними в ротації це б була зовсім інша команда. Цікаво буде якщо Хацкевич випустить тріо в півзахисті Кадірі, Шепелєв і Родрігес проти Брюгге. Як я розумію, то саме в півзахисті він бачить його. Буде мега екстримально. Але може вийти куди якісніше ніж Гармаш, Сидорчук і Буяльский. Але, знаючи Хацкевича, нас чекають все ті ж на манежі. І така ж унила гра без малюнку))
А по Циганокву, то він поступово набирає. Думаю, що він абере до наступного раунду ЛЧ, якщо ми туди потрапимо. Там буде тиждень пауза. Це достатньо для циклу відновлення і доведення його до рівня готовності.

Стас сказав...

ViAn,да,я не зря тебе написал что,возможно,Родригес это больше по душу Шапаренко!Мало того я посмотрел матчи молодёжки ДК последние...И Шапа там такой же никакой как и за основу.Одним словом Коля сдал.Да и вообще как я понимаю на этой позиции ему нужен крепкий высокий и быстрый игрок которого тяжело сбить с ног.Это всё больше подходит под Родригеса.По поводу формы,опять же не в форме ныне не только Циганков,но и Вербич.Я право слово не понимаю как они готовились к отбору в ЛЧ!Деньги,я так понимаю,очень нужны и вопрос как мы там вообще в нынешнем своём состоянии будем играть не в приоритете.Главное туда попасть и получить за это денюшку.

Стас сказав...

И да,по поводу Попова...Он ведь не Кадару конкурент,а Бурде!Вот по этому так.

Леший сказав...

Интрига в чукре прожила 3 тура- наверное, это рекорд. Единственная оставшаяся интрига- уволит недопрезидент недотренера после вылета из ЛЧ. Мой прогноз- не выгонит, несмотря на вылет в следующий вторник. Кстати, деградация Миколенко, как и Вербича и Бурды, имеет причину в длительной работе под руководством Хача или есть другое объяснение? Миколенко провалил обе игры с сепарами и игру с Брюгге, его фланг это дыра, количество обрезок в атаке зашкаливает- но его даже не меняют... история с Шапаренко никого ничему не научила...

Стас сказав...

Леший,но ведь в ДК ю-21 тренер не Хацкевич! Или я что-то путаю?Посмотрим что дальше будет.Я тоже не особо верю в увольнение Хаца,ведь под него более менее подбирались игроки! А с новым тренером.видимо,могут понадобиться совершенно другие игроки под другую игровую схему.

ViAn сказав...

Стас, моя думка по Родрігесу. Він ніяка не 10. Для 10 у нього немає технічного оснащення. Другий форвард - да. Точніше один з двох. Але це система 4-4-2. А Шапаренко - типова 10. Надзвичайно талановитий гравець. Просто Хацкевич не грає у інтелектуальний футбол. У нього по суті немає схем. Все на авось, на тому, що Циганокв чи Вербіч щось там вигадають, щоб прострелити у штрафную а там затолкаємо.

Леший сказав...

Стас, а я что-то писал про u-21?