пʼятницю, 30 серпня 2019 р.

А мені хотілося б суперників сильніших.


На словах дійсно не група, а суцільна цукерочка. Із усіх можливих варіантів нам трапились доволі прийнятні. В минулому році у нас група була набагато потужнішою. Бо Астана і Ренн так точно виглядали потужніше за загрозливіше. Серед усіх суперників можна дійсно виділити Копенгаген. Але датська команда давно живе на те, що заробляє. Тому кожного року продає кращих гравців. Цього літа пішли два лідера команди. Особливо небезпечним був молодий Роберт Сков. А зараз по суті залишився лише Фішер. Про нього я писав взимку. Та загальне враження таке, що група абсолютно прохідна.

Однак, треба ж бути реалістами, що сьогоднішнє Динамо – суцільна загадка. Ми маємо гарну молодь, яка не награється майже. Маємо загальний достатньо перспективний склад. Маємо декілька молодих зірок. І Циганков закріпляється на позиції капітана після того, як команду залишив Сидорчук. І тому навіть такі середняки для цієї команди можуть бути важким випробовуванням.
Тому я б не закидував шапками  наших майбутніх суперників. Це команди, які теж ставлять перед собою цілі. І ЛЄ для них – можливість показати своїх гравців і продати їх в команди рівня Динамо і вище. Нормальна практика. Тому мотивація буде високою. Чекаємо на перші матчі. Бо по іменам нам не трапились цікаві команди. А тренера Копенгагена я хотів би бачити в Динамо. Думаю, що Вербіч також.
Дякую за увагу!

21 коментар:

Стас сказав...

Пишут,что Сидор не уходит...Удивительно? И да, и нет.

ViAn сказав...

Ну, перспектив насправді у нього в Динамо давно немає. Як і у Динамо з ним. При всій повазі треба давати дорогу іншим гравцям.

Стас сказав...

ViAn ,контракт,однако....

ViAn сказав...

Стас, завжди є можливість влаштувати гравця в умовні Слован чи Зорю.

ViAn сказав...

У Михайличенко все пучком і без принципових змцн у складі... Навпаки вспливає Гармаш... Подивимось на малюнок гри.

ViAn сказав...

Браво Михайличенко!!! Ще більше дно, ніж Хацкевич. Як і очікувалось. Вдуматись, що Зоря возила Динамо... А тренерський штаб, маючи 2 форвардів в запасі, так жодного і не випустив після того, як рахунок став 2:2... Повне дно...

Стас сказав...

ViAn ,так это я снова угадал, что не смотрел! Что ж теперь долго смотреть не буду,и тебе не советую! Здоровее будешь.

Леший сказав...

Арсенал-Тотенхем вот футбол здорового человека на этот вечер, а не этот сельский цирк)))
Виан, ни в коем случае не хочу тебя задеть/обидеть

Leonidas B сказав...

Начали за здравие и кончили за упокой! Во втором тайме Динамо хватило на 15 минут, потом команда подсела. Заря осмелела и даже логичнее смотрелась её победа. Михайличенко просто критично не умеет реагировать на ситуацию, в этом плане он куда хуже чем ХАН, который с опозданием но старался вносить коррективы. Рисунка игры совершенно нет, просто играют как могут, на индивидуальном мастерстве. Интересно когда всё же планировался набор формы командой, на какой промежуток времени, если правда, что Миха подкачивал игроков, когда было окно в десять дней, то ожидать более вменяемой физической готовности следует не раньше октября. С такой готовностью Динамо может и не выйти из группы в ЛЕ.

Стас сказав...

Leonidas B , а может и хорошо если из группы не выйдут?

Leonidas B сказав...

Стас, смотря как из этого будут делаться выводы. С Михой конракт кажется на два сезона ИМС наваял, и если он будет это терпеть два года, то оно не хорошо. Хорошо будет тогда когда сразу отреагируют как надо. Миха идёт по тому же пути, что и Хацкевич, старается реанимировать старую гвардию. В Динамо вообще нужно сносить всех, кто имеет отношение к первой команде, это уже шлак и застой, в котором перспективная молодёжь просто тонет как в болоте.

Parker сказав...

Привет всем!
По какой-то странности "Динамо" смотрелось более уставшим, чем "Заря", которая в четверг билась с "Эспаньолом".
Такими темпами мы в этом сезоне можем не только не занять второе место в ЧУ, но и обновить рекорд по очковому отставанию от "Шахтера".
Снова бледно выглядела средняя линия - ни "Кадири, Гармаш и Буяльский, ни вышедший на замену Сидорчук не создавали впечатления креатива в атаке и надежности в обороне. Очень невнятно выглядели Кендзера и Миколенко. Центральные защитники были слишком инертными, регулярно не успевая за оппонентами.
Как по мне, то Тимчик и особенно Михайличенко смотрелись интереснее наших крайних защитников.
Караваев совсем не усилил.
Общая безысходность и отсутствие идей просматриваются невооруженным глазом. Светлыми пятнами выглядели Де Пена и набирающий форму Цыганков.

С уважением, Parker.

ViAn сказав...

Дякую всім за побажання)) Та я дивитись буду і далі. І при можливості ходити на стадіон. У складні моменти треба об'єктивно підтримувати Команду, вказувати на помилки. Наразі я бачу знову чіткі тренерські прорахунки.
І тепер для мене є інше питання. А через скільки цей тренерський штаб піде? Ще парочка таких матчів і звільнять. Перспектив я не бачу у цього тренерського штабу.

ViAn сказав...

Parker, добрий вечір! А Родрігес теж непогано зіграв індивідуально достатньо потужно. Проблема в центрі півзахисту. Кадірі в першому таймі виглядав дуже симпатично. У другому він не зігрався із Сидорчуком.

Стас сказав...

ViAn ,даже Сидорчук вышел? Тогда всё действительно хорошо!)))

Parker сказав...

Приветствую, ViAn!
На мой взгляд, если в составе выходит такой игрок как Кадири, т.е. чистый разрушитель, то два других полузащитника должны очень активно помогать в атаке. Но ни Гармаш с Буяльским, ни Сидорчук, вышедший на замену, этого не делали.
Кстати, очень понравился Владислав Кочергин - быстрый, достаточно техничный и, что на мой взгляд главное, умеющий хорошо ассистировать партнерам.

С уважением, Parker.

ViAn сказав...

Стас, в тому й суть, що на другий тайм вийшов Сидорчук замість Гармаша. І ми почали грати у два руйнівника. Можна знайти багато показових моментів. Два поспіль на 61 і 62 у виконанні Сидорчука. Але найбільш яскраво - 90+ хвилина, коли команда летить в контратаку 3 в 3. Рахунок 2:2. Перед Сидорчуком Родрігес і Циганков, які вриваються у вільні зони. Команда на половині суперника, до воріт від Сидорчука 40 метрів. Що робить якісний півзахисник? Віддає розрізаючий пас. Що робить мега крутий кеп Динамо? На нього виходить один з 3-х гравців Зорі. І замість якісного пасу, який би призвів до небезпечного моменту, зупиняється і віддає пас назад Кендзьорі на нашу половину поля)) Красава!!!

ViAn сказав...

Parker, суть в тому, що тут все залежить від тренерської роботи. При Скрипнику молодь Зорі різко почала прогресувати. Сидорчук - руйнівний опорник. Який креатив від нього)) У Скрипника б і Шепелєв вигладав куди сильніше, а Шапаренко б сьогодні порвав наш захист. Чому? Тренерська робота.

Стас сказав...

ViAn,ну,человека не только в клубе держат,но даже и на поле выпускают!Я не удивлюсь если список кого выпускать на поле иногда ИМС Лёсику диктует.

hunter сказав...

Не добрый вечер.Игра Динамо - never ending nightmare и Миха со своим взглядом( перепуганным) как и 15 лет назад ничего не поменялось Господи,когда это кончится!Может провал в ЛЕ остановит этот кошмар

hunter сказав...

Дополню Скрипник сказал во 2м тайме играла только команда в черных футболках и он прав а Михайличенко - бредит, такой футбол нравится зрителям и ТД и ТП Как сейчас заснуть после всего этого