вівторок, 1 жовтня 2019 р.

Здається, що все буде дуже просто. Як би не помилитись.


Як швидко змінюється настрій. Ще декілька тижнів тому особисто я був вкрай негативно налаштований на всі ті процеси, які відбуваються в Динамо. А зараз я дивлюсь із більшим оптимізмом на найближчі матчі. Хоча, я погоджуюсь із скептицизмом більшості. Наразі у Динамо далеко не ті суперники, по матчам із якими можна робити серйозні висновки. Однак, з’явилась гра, з’явився зміст, з’явився результат. Кожного матчу, останніх 4, Динамо виграє у всіх компонентах. Стабільно здійснюється мінімум 10 ударів у ствір. І тактика, тактика абсолютно не така, яка була протягом багатьох років. Це не футбол Реброва, і це не футбол Хацкевича. У Хацкевича взагалі не було ігрових принципів. Михайличенко дійсно провалив достатньо матчів. І гра була невиразною. Зараз розпочалась відлига. Динамо заграло.


Поспішати дійсно не треба. Та я завжди констатую факти. Якщо команда грає, то вона грає. І все це переноситься на наступну гру. Лугано як суперник. Чи буде це легко? Чи буде це важко? Наші попередні зустрічі із швейцарськими командами залишили важкий слід. Тун і Ксамакс – сьогоднішні сусіди по турнірній таблиці, Янг Бойз. Лугано – той самий Тун. Ці команди надзвичайно колючі, жорсткі у боротьбі, технічно непогано оснащені. Лугано дійсно потрапив до ЛЄ абсолютно на фарті. Бо виключно за додатковими показниками випередили 3 інших конкурентів. Наразі ця команда 9 у чемпіонаті з 10 команд. Серія невдалих матчів затягнулась. Не ладиться гра. Немає результату. Чимось ситуація схожа із тією, що була 2 тижні тому у Динамо.
Це ж єврокубки. Тут особливі емоції. Саме тому будь-яка команда може якісно налаштуватись, а може і перегоріти. Абсолютно інша психологія. Абсолютно інші складові. Абсолютно інша мотивація.
Що уявляє із себе Лугано? Міцний середняк місцевого чемпіонаті. Збитий основний склад. Вибудовані принципи гри. Кожен знає свій маневр. Це відбувається тоді, коли ця команда в накаті. Наразі важко спрогнозувати якими вони будуть проти нас. Бо зміни тренера не було. Багато травмованих. І серед них є декілька гравців стартової обойми. Схема, яку сповідує команда Фабіо Челестіні, 3-5-2. Але при позиційному захисті це гра у 5-4-1. В ідеалі команда грає через контроль. Саме тому більшість гравців групи атаки – гравці зростом від 169 до 180. Середній зріст групи атаки десь 174 см. Відповідно не варто очікувати гри із навісами на голову з флангів. Багато таких гравців, як бразилець Карліньос, італієць Далмонте, чилієць Родрігес, швейцарець Араторе, всі вони індивідуально сильні, швидкі на ногах, технічні гравці. Саме за рахунок індивідуальної майстерності намагаються створити різницю. Виділити одного гравця у цієї команди важко. Бойова команда і вистрілити може будь-хто. Як і повністю провалити гру. Приємне враження особисто на мене склав лише воротар команди Ноам Бауманн.
Основна зброя – індивідуальна майстерність окремих гравців і стандарти. Вміє Лугано грати і другим номером. І тут якраз і випливає добре відома нам швейцарська жорсткість, принциповість у боротьбі. Саме тому у півзахисті опорником є уругваєць.
Якщо Динамо зіграє на своєму рівні, то результат буде здобутий. Ні, легко точно не буде. Та цей суперник цілком по зубах. Важливо вивчити сильні і слабкі сторони, правильно налаштуватись і зіграти у свій футбол. На це і сподіваюсь.
Дякую за увагу!

16 коментарів:

Leonidas B сказав...

Извиняюсь за оффтоп, но Моника таки решила лечь под х...а, майдан-3 уже ближе!

Стас сказав...

Leonidas B,а зачем его олигархи "выбирали"?! Партия войны на такое бы не пошла,поэтому...Нужно поставить партию мира в лице...

ViAn сказав...

Леонід, я не думаю, що дійде до Майдану. Вони намагаються перейти межі в різних площінах. Але їх регулярно громадянське суспільство зупиняє. Зараз інша ситуація. У них нічого не вийде. Хоча і так зрозуміло те, куди вони хочуть іти. Стосовно Моніки, то він нічого не рішає. Він лише маріонетка. А от Богдан - да, це та людина, яка виконує накази. Це його професія. Провести все тонко. І саме він є головний ворог України на сьогодні. Він лежить під ... вже багато років.

Leonidas B сказав...

Ну то ясно! Завернули в обёртку нет коррупции и торговле на войне, хотим новые чистые лица! Пипл схавал, тот бегом и парламентские выборы заделал. Короче столкновения неизбежны, вопрос - какую цену народ Украины готов заплатить сейчас в данный момент!

Стас сказав...

Чует моё сердце неладное...Крупная победа над сб.Сербии которая вышла играть против нас...Ну очень странным составом и ещё более странной расстановкой игровой...Потом наша молодёжка...Хочу ошибиться,но дикарям в замен золота дарят...стеклянные бусы! Вот ещё и Том Круз приехал в Киев...

Leonidas B сказав...

ViAn, они все марионетки, в том числе и Богдан, то что у них видимая часть, а партия СН это бараны на закланье, которые ещё не поняли куда их повели на убой, вон Данилюк успел в последнюю секунду соскочить, понятно уже что имелось ввиду под давлением, про которое он упоминал.

ViAn сказав...

Да, народ ввечері вийшов на Майдан. І схоже тисяч 5 там вже є. Цілком можливо те, що щось на зразок Майдану може зараз розвернути група колишніх депутатів. Там багато адекватних людей. Особисто я буду підтримувати цей Майдан, якщо він буде відстоювати Цілісність України і протистояти тим попвзновінням, які є в ці 6 місяців з боку нової влади старих олігархів. А олігархи хочуть ми всі знаємо чого. Їм ЄС і НАТО точно не потрібні. Їм треба щоб і далі можна було наживатись і дерибанити, відмивати Бюджет. У Коломойського і ко не прокатять плани. Буде Майдан, то значить Майдан. Тільки так, щоб посадити нарешті олігархів, всіх олігархів. Бо вони не дадуть Україні жити Вільно.

Леший сказав...

Порошенко против Коломойского- Ахметов против Коломойского, Коломойский против всех...
Ну хоть тут не начинайте эту х...
Все будет как всегда и никто ни Вашего, ни моего мнения не спросит и не учтёт, а если ума хватит полезть в гущу событий, то можно и пулю словить. А тогда уже будет все равно...
Давайте к Суркису вернёмся, Михайличенко и др...

ViAn сказав...

Поки таке враження, що Динамо грає без особливих швидкостей і надриву. Скоріше за все - завдання на перший тайм. Побачимо як воно буде у другому.

Leonidas B сказав...

Похоже, что футбол от Михи оказался дутым пузырём, стоило сыграть против не хватающей звёзды но быстрой и относительно организованной команды, так это стало непреодолимой китайской стеной для Динамо и что плохо Миха и дальше продолжал гнуть свою линию, не попытавшись внести должные коррективы, кусанут его ещё в первенстве другие команды и всё станет на круги своя. Да и брак в передачах и при ударах по воротам просто зашкаливает, склонен это приписать к умелому прессингу со стороны швейцарцев, когда они постоянно создавали цейтнот для футболистов Динамо.

ViAn сказав...

Як по мені, то свідомо грали без максимальних швидкостей. І моменти були. Правда і пропустит могли. Як по мені, то такою була задача від тренерського штабу. По суті виїздна нічия - нормально. Команда цілком прохідна. Дома ми їх обіграємо, бо дома будуть швидкості. Тут зіграли обережно. А гру провалив Сидорчук. Сьогодні був не його день. Дуже багато браку від нього. Тоді як Миколенко просто красавчік. Кращий на полі.

Стас сказав...

Гм...Можно конечно подтянуть физику...Но,если у команды и у того набора игроков,что её,эту команду составляют нету класса,то тут далеко не уйдёшь.Всё равно ты с этим столкнёшся.

ViAn сказав...

Стас, Мессі і Неймара ми безумовно не знайдемо всередині сьогоднішнього складу Динамо. Стосовно набору гравців, то не такий він і поганий у Динамо. Але Сидорчук як не має перший пас, так ніколи не матиме. І я не вважаю нічію в Швейцарії негативним результатом. Достатньо робочий результат. Наразі важливо вийти в плюс із Копенгагеном.

ViAn сказав...

Хтось дивися обидві частини в'ю Хацкевича? Ціла історія. Ображений хлопчик. Я оце слухаю що Блохіна, що Реброва, що Хацкевича. Всі не бачать жодної провини своєї. У Хацкевича винні всі окрім нього. Таки зірки дуже балувані і самозакохані у нас. Я маю на увазі динамівські серця. Хоча, напевно таких більшість серед футболістів.

Parker сказав...

Привіт усім!
Усіх з перемогою! Хоча ця звитяга певною мірою зіпсована сумнівним вилученням гравця "Колоса" в епізоді призначення пенальті. "Динамо" і без подібних ведмежих послуг мало б здобувати перемогу, навіть граючи у меншості. Єдине, на що слід звернути увагу, на дуже неякісний і повільний перший тайм у виконанні киян. Щось подібне було й в поєдинку з "Лугано", але там голи так і не сталися, усі перейшли на сьогоднішній матч з "Колосом".
У другому таймі непогано виглядали усі, окрім, звісно, Шепелєва, який, очевидно, втратив ігрові та фізичні кондиції. Це було помітно й у попередніх матчах, але тренерський штаб не зробив правильних висновків, що, на мою особисту думку, і призвело до вилучення Володимира. Якщо ти не готовий до гри, залишається лише порушувати.
Але добре, що вилучення не стало критичним.
Ну і шостий матч на нуль також дуже тішить.

З повагою, Parker.

ViAn сказав...

Parker, добрий вечір!
Я матчу не бачив, їхав у поїзді. Але огляд подивився вже. Можливо завтра побачу всю гру. Але по Вову Шепелєва абсолютно не погоджуюсь. Там не було карточки. Абсолютно ігровий епізод, коли гравець грає чисто в м'яч, продовжує котитись по газону і торкається шипами ноги гравця. Це взагалі не фол і не жовта, це ігровий епізод. Суддя почав творити те, що він творив. А виграли абсолютно по ділу. Хоча і лівий пеналь. Але і швидкості у другому таймі Динамо додало суттєво.