неділя, 5 січня 2020 р.

Хто наступні на вихід і на вхід?

  Сперечатись зараз важко. Сьогодні вже 5 січня. Нового тренерського штабу ми не бачиму. А цього штабу є совість працювати далі. І це після такого провалу. Особисто я не уявляю собі як і хто ще б мав совість після такого сканального вильоту із груп ЛЄ залишитись. Не уявляю як сприймають це гравці. Вони ж все розуміють краще нас. Роль їх безумовно є надзвичайно важливою. Але готує завжди тренерський штаб. І приклад Зорі є надзвичайно показовим. Середній тренер із німецьким дипломом за пару місяців побудував команду, яка за малюнком гри виглядає краще за обидва наші гранди. Так, є проблеми із кадровими ресурсами. У Скрипника немає в розпоряджені і 1/10 того ресурсу, що має Динамо і шахта. Але головне - малюнок гри, зміст. І тут всі хто мають очі, ті бачать.

  

  Наразі ми бачимо трансферні потуги. Дениса Гармаша працевлаштували до Морозюка. Така собі команда в Туреччині, у яку працевлаштовують. Правда там багато команд, де грають Кравець, Гладких, Рибалка. Доля найталановитішого гравця свого покоління - середняк чемпіонату Туреччини. Докатилось Динамо. І це є черговий показник. Раніше наші гравці уходили в Прем'єр Лігу в оренду. Тут легко згадати Попова, Ідейє, Мбокані. Ми легко працевлаштовували в Примеру, приклади Тремулінаса і Антунеша не такі і далекі. Тепер наші гравці грають у других лігах Португалії і в Туреччині. І де? Серед відвертих середняків. Нікому не потрібні гравці основної обойми Динамо. Це діагноз.
  Хто користується попитом серед гравців Динамо? Наразі це Булєца, Супряга, Цитаішвілі, Попов, Шапаренко, Миколенко і Циганков. Серед легіонерів по суті лише Кендзьора може про це сказати. І то через те, що він є гравцем старту Кадри. Це рівень по європейським міркам. А так ми можемо працевлаштувати наразі відносно непогано ще Ледньова, Русіна і Тимчика. Розумієте? Більшість легіонерів нікому не потрібні. Кращим гравцем сезону визнали Де Пену, який у себе дома не був нікому потрібним. Глибоким лавочником своєї команди. Дивно? Таке голосування. Ясно, що де факто це Циганков.
  І от ми бачимо нову веху. Старий тренерський штаб, який провалив все. І набір чергових вільних агентів від Селюка. Якби це зробили під новий тренерський штаб, то можна було б очікувати щось цікаве. Навіть із тим же Скрипником. Він би міг зліпити цукерочку. А що зможе цей тренерський штаб? Нічого. Трансферний період же тільки починається. 10 буде на медогляді можливо далеко не тільки Беніто новим обличчям. Побачимо. Особисто я не очікую нічого позитивного від Михайличенко. Як і від усієї трансферної компанії.
  Дякую за увагу!

4 коментарі:

ViAn сказав...

От, схоже наступний Кадар. Кожен день новин все більше. Тепер чекаємо на Соля, Піварича, Родрігеса, Андрієвського... Список можна довго складати.

Стас сказав...

ViAn ,да,по Дэну и Кадару новости хорошие! И верю что хорошие новости на выход будут иметь продолжение.Ибо это так логично выглядит! Причём давно логично выглядит.А с другой стороны это всё показывает трансферные проколы клуба ДК! Но,признать очевидное...Наверное,это всё же хорошо.Если Михайличенко сделает в клубе чистку,значит после себя что-то хорошее в клубе он таки оставит.

ViAn сказав...

Стас, це все буде добре, якщо замість тих, хто піде не придуть ще дешевші і слабші гравці. А таке цілком можливо. Все ж Кадар - віце-капітан збірної Угорщини, залізний гравець старту. І у Динамо все ж зібрані легіонери, більшість - гравці національних збірних. А можуть прийти суттєво гірші і дешевші гравці. Якщо ж підпишуть менше але якісніше гравців, тоді це буде плюс.

Стас сказав...

ViAn,я всёже надеюсь что вместо 5-6-ти посредственных с немаленькими окладами купить пускай одного,но того который нужен! Если нет,то пускай уж молодые играют за меньшие деньги,толку будет не намного меньше.А так может кто из молодых со временем выстрелит.Ты,кстати,обратил внимание что нормально мы способны продать только своих соотечественников! Даже скажу больше чуть ли не воспитанников своей школы,а леги...Ну,да те кого брали не за мешок картошки и те что изначально были на свету(Драговмич,Ленс)...Это да.Но их продажи не были неожиданными.А тот мусор что мы привыкли покупать,извини,это к уровню ДК как легендарного клуба ставящего перед собой задачу хотя бы внутреннее первенство выигрывать...((( Это давно смешно!