середа, 8 січня 2020 р.

І знову Балкани!


Сьогоднішня новина особисто мене радує. Я завжди чекаю саме таких новин. Це я про перегляд селекціонерами Динамо гравця Воєводини. Це свідчить про те, що селекція від Вукоєвича продовжує діяти. Багато хто думав, що Родрігес – кандидатура Огнєна. Як стало відомо пізніше, що це креатура абсолютно іншої групи людей. І вони наразі не можуть зрозуміти того, чому хлопця використовують не на природній для нього позиції. А от креатура молодого опорного сербського півзахисника – безумовно робота Огнєна Вукоєвича. Бо він вивчає цей вік у цьому регіоні в силу своєї тренерської посади. А тут хлопець, який цікаво показував себе на юнацькому рівні і розпочав грати на дорослому.


І знову ми можемо почути про те, що його можуть взяти у ю-19. Навіщо? Там і так є кому грати. Безумовно гравця у 19-ть років, саме стільки виповниться Мірко Топічу через місяць, із досвідом гри у вищому дивізіоні, та й ще у 3 команді чемпіонату, будуть брати в першу команду Динамо. А те, що може доведеться і у дублі пограти, то це нормальна практика. Тут важливо те, що ми відновлюємо правильний вектор  в селекції. Якщо ця інформація дійсно правдива. Треба шукати саме таких гравців, 18-22 років. Бо це інвестиція у майбутнє. Можна купити 5 гравців, і навіть якщо заграє лише один, то це окупиться. Бо ж ці хлопці не будуть коштувати величезних сум. І у них є час на розвиток. Це той матеріал, з якого можна ліпити Команду.
Дякую за увагу!

4 коментарі:

Леший сказав...

Михайличенко слепит... тот ещё лепило...

ViAn сказав...

Леший, безумовно він ще той скульптор. Але, попри все, той же Миколенко продовжує дорожчати і прогресувати. Зрозуміло, що в тому ж Порту він би коштував вже не 10, а всі 30 і його б вже продавали. І продавалаи б мінімум за 50. Чому? Бо вони це вміють. Але факт в тому, що справжній талант, навіть попри таких фахівців як Михайличенко, буде пробивати собі дорогу, якщо отримуватиме ігровий час.

Леший сказав...

Или получит травму, сопьётся и загуляет. Но верить в зорошее,наверное правильнее, чем в то, что будет как обычно в Динамо)))

ViAn сказав...

Гравці спиваються в багатьох командах. А топові гравці на то і топові, що вони пробивають собі дорогу в футболі.