понеділок, 11 травня 2020 р.

Трохи вітаміну Д всім нам не завадить))

  Хочу анонсувати свою діяльність. 12 травня ФК Динамо розпочинає підготовку по відновленню сезону. І життя в Україні поступово починає відновлюватись. Перші тренування, перші новини. Все більше починається розкручуватись тема нового тренера на наступний сезон. Хоча абсолютно не відомо все те, яким буде цей сезон. А саме коли він розпочнеться і за яких обставин. Бо ж єврокубковий сезон буде завершено у серпні 2020. Цілком можливо, що взагалі перерви між змаганнями не буде. Тобто після завершення сезону одразу розпочнеться наступний. Гравці ж відпочивали 2 місяці. Без виїзду. Але відпочивали.




  Є багато запитань. І достатньо тем для обговорення. Саме тому і я розпочну свій цикл матеріалів. Будуть трансферні роботи. Буде аналітика. Все ж і у мене за 2 місяці в голові накопичилось достатньо інформації.
  Дякую всім за увагу!

4 коментарі:

Parker сказав...

Вітаю, ViAne!
Послаблення карантину та початок підготовки до продовження сезону - це чудові новини. Ну і анонс Ваших нових матеріалів також.
З цього приводу є питання: кого саме з хорватів мав на увазі Вукоєвич у своєму інтерв'ю? Звісно, цікавлять не тільки і не стільки прізвища, скільки їх характеристики. Ну і особиста думка, звісно.
Дякую.

З повагою, Parker.

ViAn сказав...

Parker, добрий вечір!
Безумовно прізвіща легко побачити. У Хайдука не так багато молоді у складі зараз. Тим більше талановитої. Двоє з його списку - гравці для нашого дубля максимум. Так, хлопцям 18-19 років зараз. Вони є в ротації першої команди, але далекі віт старту. З усіх лише Дарко Неясміч виділяється. Йому вже 21 рік і він стабільний гравець старту Хайдука. Він може конкурувати із Сидорчуком теоретично. Але казати, що це рівень Динамо я б не став. Талановитий опорник. Але вау я б не казав. Куди цікавіша молодь у Загреба. А так більшість талановитої молоді розбирають вже у віці 16-18 років у свої другі склади різні Бенфіки і Аякси.

hunter сказав...

С днём рождения ДИНАМО

ViAn сказав...

93 роки. Наближаємось до 100. Хочеться вірити, що найближчими роками ми побачимо підвищення якості в усіх компонентах. Щоб із віком здоров'я всебічне тільки додавалось Команді.