пʼятниця, 22 травня 2020 р.

Ковток свіжого повітря.


Чи був сьогодні ковток свіжого повітря? Хтось скаже, що з такою грою далеко не поїдеш. Цілком можливо, що все це так і є. Криза в Динамо проявляється давно на всіх рівнях і у всіх сферах. По суті єдиним успішним проектом є Динамо ТВ. Саме завдяки цьому проекту сьогодні і була змога подивитись на товариську гру із Рухом. Сам по собі Рух за останній місяць здійснив у просторі українського футболу достатньо великий інформаційний вибух. Мова йде про базу, яку будує одіозний власник. Все фундаментально. Та я б не сказав таке про гру команди. Хоча існує велика вірогідність того, що наступного сезону ця команда гратиме в нашому елітному дивізіоні. Якщо гроші є, то і гравців можна придбати.



Нульова нічия може здатись показовою. Та моментів у Динамо було достатньо. Суперник створив лише один момент за всю гру. І як по мені, то можна зробити висновки і по такому матчу. Легко побачити кадровий голод. Гравців багато, а от в центрі поля тріо Сидорчук, Андрієвський і Буяльский відверто не вражають. Та це відомо давно. Вибір у цю зону настільки обмежений, що Андрієвському довелось вдруге виходити в кінці матчу. Саме тому я і шукаю гравців у центральну зону. Бо той набір, що ми маємо, він взагалі не відповідає рівню завдань, який ми всі хочемо бачити.
Особисто для мене головним розчаруванням стало не те, що Русін не забив свої моменти. А ось цей стартовий склад, де справа у нападі грав Шепелєв. І це при наявності Цитаішвілі, Беніто, Де Пени, Каргбо і Караваєва, які закрили б цю зону куди ефективніше. Чи це підготовка до гри із шахтою, щоб закрити Ісмаілі? Все можливо. Гіо взагалі не отримав часу. Знущання над хлопцем продовжуються. Впевнений, що в літнє міжсезоння талановитий вінгер покине Динамо. На нього банально не розраховують.
Футбол після такої великої паузи особисто для мене став ковтком свіжого повітря. Емоції з’явились. Навіть товариська гра. І сподобалось те, що не було тієї показушної параноїдальності, яку тиждень тому показала Бундесліга. Але на то вони і німці. Була нормальна чоловіча боротьба. Тому в очікувані відновлення сезону.
Дякую за увагу!

7 коментарів:

hunter сказав...

Этот недотренер к сожалению окончательно добьет команду.А всем молодым ребятам как Гио Циган, Миколенко лучше уйти даже в условный Бетис чем загубить свою карьеру в Киеве

ViAn сказав...

Іншого тренера немає. У гравців контракти. Тут кожен обирає своє. Тому нам залищається підтримувати команду із цим тренерським штабом. Емоційна складова така. Доводиться мучитись і терпіти. Та всеодно я бажаю Михайличенку тільки перемог.

Leonidas B сказав...

Посмотрим на Динамо в матче с Шахтёром, как ни как тренировка с повышенной ответственностью будет. Сейчас много непонятного, завершим чемпионат а дальше как планировать, УЕФА пока не определилось с графиком на следующий сезон, не завершился и этот еврокубковый, как планировать форму неясно. Слишком много вопросов. Важно избавиться от лазарета, а тут сезон не начался а у кучи футболистов уже проблемы после тренировок, расслабили булки вовремя карантина выполняя заветы Оманского, а Лесик сразу включил режим ВВЛ в тренировочном процессе и пошло.

ViAn сказав...

Леонід, насправді матч цей не може бути тренувальним. Він завжди є максимальним. Знову шанси Динамо оцінюють вкрай негативно. Хоча, ми вс знаємо, що останні роки Динамо стабільно саме за грою, за змістом, за наповненням, точно не поступається шахті. Так, команда слабо проводить довгу турнірну дистанцію. Але оці окремі матчі може провести надзвичайно сильно. Як за змістом, так і за результатом. В це треба вірити.

Parker сказав...

Вітаю усіх!
Величезна проблема в тому, що "Динамо" проводить матчі з "Шахтарем" на більш-менш пристойному рівні не завдяки, а всупереч усім факторам. Слабший склад, слабша тактика, слабші зв'язки на полі. І якщо склад - це більшою мірою питання до гаманця ІМС, то інші дві складові можна і потрібно покращувати. Та от якщо у матчах з "Шахтарем" ще існує додаткова мотивація, відповідальність, надзусилля, то у поєдинках з іншими суперниками усього цього вже бракує. І ми отримуємо поразки від "Карпат", "Львова", "Олександрії" і т. д.
Ребров, нагадаю, дуже погано зіграв з "Шахтарем" - двічі по 0:3, але ми не втрачали з більш слабкими суперниками. А зараз і "Десна" несе загрозу...

З повагою Parker.

P.S. Єдине цікаве питання, чи потрапимо ми у кваліфікацію ЛЧ? Але якщо ІМС не робитиме кадрових змін, навіть якщо трапиться диво і ми потрапимо у групу, будемо страждати.

P.P.S. Хотілося б почути думку автора про наявних гравців, хто на вихід, хто на вхід з оренди, ну і нові трансферні пошуки. Бо з наявним складом ми з ганебної групи ЛЄ не змогли вийти.

ViAn сказав...

Parker, доброго дня!
Я все ж думаю, що для групи ЛЄ нашого складу більше ніж достатньо. Але рівень тренерського штабу не відповідає рівню гравців. Нажаль. На матчі із шахтою дійсно інша мотивація і піжготовка. Сказати можна так, що Динамо за роки досконало вивчило модель гри суперника і чітко знає за рахунок чого можна його перегравати. Тому тут історія легко зрозуміла.
Трансферні пошуки можливо будуть навіть сьогодні. Свою трійку я вже сформував. Залишилось написати текст. Про вихід і вхід вже писав. Але багато що вирішать наступні матчі, кінцівка сезону.

Анонім сказав...
Адміністратор блогу видалив цей коментар.