субота, 2 травня 2020 р.

Футбол повертається. Чи варто радіти?

  Сьогодні був опублікований план відновлення чемпіонату. Звучить дійсно оптимістично. Хоча треба казати про глобальні процеси. І про фіктивність світового карантину. В Італії і Іспанії до моїх слів ставляться надзвичайно болюче. Спілкуюсь із мешканцями. У них в голові повна катастрофа. В Україні є багато різних думок. І не тільки у нас. Мова про декілька моделей карантину. Хоча Шведи у футбол також не грають зараз. Але у багатьох інших моментах карантин в цій країні надзвичайно м'який. Дитячі садочки і школи працюють. Транспорт також. ТЦ не закривались. Це далеко не те, що є у нас. Хоча і у нас, при тому, що транспорт закрили, але у деяких моментах не так строго, як в Іспанії і Італії. Доцільність жорсткого карантину викликає величезні сумніви. І саме Шведи тут доводять це цифрами. Їх показники абсолютно не гірші за показники країн на жросткому карантині. По Києву ж можна сказати те, що з 1200 захворівших наразі у лікарнях лежать 200 чоловік. Важких з них 39. А на апараті ШВЛ лише 1 людина.



  При цьому чомусь ніхто не говорить про те, що в Києві кожного дня помирає 100 чоловік. Більшість від проблем із серцем. А також онко, туберкульозу, алкоголізму, діабету, звичайного грипу, в автомобільних аваріях. По Україні ми маємо 55-60 тисяч смертей щомісячно. Ці цифричомусь не хочуть нам озвучувати. Тому розповідати про страшний вірус, від якого за 2 місяці померло 272 людини - просто грати на емоціях. Залякувати людей. Насправді ж кожного дня помирає 11 людей від туберкульозу у нас. І це також інфекційна хвороба. Чомусь пандемію ніхто не оголошує. Я знаю, що багато людей налякані. Що є запитання про те, кому це все потрібно? Вочевидь, що комусь треба. Від іспанки померло 50 млн людей на планеті. Від чуми більше 200 млн. Від холери навіть зараз кожного року помирає біля 100 тисяч людей на Землі. А від туберкульозу помирає у світі 1,5 млн людей щорічно. Ці цифри зашкалюють. А нам кажуть, що ковід-19 - пандемія. Чим ця хвороба страшніша за туберкульоз? Та нічим. Від пневмонії в Україні тільки за січень і лютий 20 року помрели 1326 чоловік. Це офіційно. А скільки замовчено? На мою суб'єктивну думку все це вигадано групою людей. Всіх залякали. Відпрацьовують модель керування масами. Плюс тотальна вакцинация обов'язкова у 2021 році нас чекає.
  А відновлення футболу, як і відновлення життя, це надзвичайно важливі події. 10 млн безробітних в Україні - діагноз. Люди без грошей і перспектив. Економіка в ногдауні. Більшість людей за 2 місяці втратили те, що будували все життя. Тому чекаю на відміну карантину. Щоб життя повернулось до звичного темпу.
  Дякую за увагу!

4 коментарі:

Стас сказав...

Пишут что якобы ИМС хочет вернуть Реброва....У меня одного вопрос,а зачем сие самому Реброву? Гишпанцев и все наработки пошли прахом,теперячя Серёга возвращайся? Как говорил один киношный персонаж: на хрена вот эти качели сейчас были? Тем более, что денег нет, а вы держитесь!Решения на эмоциях ИМС зачастую не дают ничего хорошего.

ViAn сказав...

Стас, ми про Реброва говоримо достатньо давно. Ще пів року тому Станіславович сказав, що готовий повернутись в Динамо. Якщо ти пам'ятаєш, то Реброва не звільняли. Він пішов за власним бажанням. На його словах він не витримав психологічного тиску. Але час пройшов. За цей період він попрацював у 2 командах. Достатньо успішно. Хоча, зрозуміло, що умови у тому ж Ференвароші і поряд із Динамо не стоять. Він окріпнув ментально. Багато чого переосмислив. Подорослішав як тренер. Впевнений, що якщо у ІМСа буде бажання, то Ребров повернеться в Динамо. Стосовно грошей, то у Динамо їх точно більше, ніж у угорців. Особливо якщо взяти до уваги нещодавно виграний бонус в 250 млн євро.

Leonidas B сказав...

ViAn здравствуй! По иску Суркисов решение суда это ещё не выплата денег, там тяжба будет идти дальше. Тут Суркисы играют против Украины. Мне мало верится, что они свои деньги вовремя с Привата не вывели как Зеленский, похоже на кидок с помощью коррумпированных судов. Потом когда власть поменяется Суркисов могут стереть в порошок.

ViAn сказав...

Леонід, добрий день!
Стерти в порошок олігархат? А хто стирати буде, інші олігархи? Вони всі пов'язані. Влада у нас олігархічна. При владі і дружбан, це я про Зе, і партнер по бізнесу, це я про Коломойського. І у всіх партіях у них друзі і партнери. Стосовно грошей, то вони їх по всім законам. І виграна остання інстанція. Більше судів вже не буде. Тепер розробляють механізм повернення юристи. І повернуть на 100%. Я це з самого початку казав.