вівторок, 19 січня 2021 р.

Чи може це бути простим збігом обставин?

   Так як я підписаний на інсту деяких агентів футбольних, ряда гравців, то це дає змогу знаходити інформацію, яка змушує задуматись. Ось і тепер днів 5 тому мене здивувало те, що одіозний Вадим Шаблій засвітився на Дубайщіні. Хто не знає - це сленг українців, які живуть в цьому чудовому місті)). Динамо ж повинно було приїхати наступного дня. Колишній гравець Шахти був представлений як новий співробітник Простару по ринку Бразилії. І от на матчі з Легією ми можемо бачити Шаблія і Едуардо. Як думаєте, вони прийшли просто подивитись футбол чи на зустріч з Луческу?


8 коментарів:

Vitos сказав...

Думаю подивитись футбол.

Vitos сказав...

Он там больше с Тимощуком и Ловреном тусит, чай Зенит не там сборы проводит?
Думаю Шаблий на всех матчах будет, где команды бывшего союза бегают. Там и жена его тусит и ещё куча барышень.

ViAn сказав...

Якщо вони разом один раз повечеряли, то це не говорить про мету візиту. Давайте проведемо паралелі. Луческу і Едуарду. Як добре вони знайомі? Дуже добре. Чи є у Луческу довіра до бразильця? Є. З ким в хороших стосунках Едуардо? З усіма колишніми гравцями шахти. Звідси випливає Алекс Тейшейра. І додатковий важель впливу на гравця.
Можуть випливати і інші гравці. Едуардо - людина авторитетна. Пограв він на хорошому рівні. Тому логічно, що зараз він може допомогти організувати трансфер бразильця, будь якого, в Динамо. Так, за участю Шаблія. У Шаблія в Динамо своїх гравцівне менше 50% цієї команди. А молоді і того більше. Ванат, між іншим, також його гравець.

Вадим сказав...

Я думаю, що підписавши Тейшейру з такою зарплатнею, буде атмосфера в команді не найкраща. Кров з носа потрібно хорошого опорника (Балкани або Скандинавія) з хорошим пасом та якісним відбором.Типу Кампля.

ViAn сказав...

Unknown, Кампль безумовно гравець з гарним об'ємом роботи. Та відбір ніколи не був його сильною рисою. І взагалі його еволюція як гравця... Колись це був яскравий атакуючий гравець. Зараз в Лейпцигу його зробили таким собі універсальним бійцем. Мені подобався Кампль до початку його роботи з Нагельсманом. Цілком можливо, що він втратив свою швидкість, яку мав 5 років тому, то його і перекваліфікували у гравця, який грає з глибини. У нас на цій позиції є Шапаренко. Як по мені, то Микола перспективніше саме зараз.

ViAn сказав...

Всплила цікава деталь. Виявляється Динамо дійсно влітку намагалось придбати Ніколу Моро. Трансфер за 8,5 млн євро. Але гравець вибрав сусєдію. Його право. Та сам факт, що Динамо влітку готово було придбати гравця за 8,5 млн неможе не радувати. Не придбали. Сам Моро - дійсно був єдиний цікавий варіант у Хорватії для нас на проблемну позицію. Сміття Луческу купувати не хоче. Як я розумію, то йому дали зп таку, яка б у нас була зависокою для такого гравця. Луческу ж не захотів домати мікроклімат більш високою зп. І правильно зробив.

Стас сказав...

Я так понимаю ДК пытается продать де Пену...Правильно будет если таки продадут.

ViAn сказав...

Цілком можливо, що намагаються його продати. Але це далеко не факт.