четвер, 21 січня 2021 р.

Пошук внутрішніх резервів.

   Матч із Солігорськом завершився переконливою перемогою. Якщо подивитись на сам малюнок гри, то треба відзначити Клейтона і Сідклея. Обидва бразильця справили надзвичайно приємне враження. Цілком можливо, що вони обидва можуть дійсно підсилити Динамо в 2021 році. Цілком ймовірно і те, що Луческу вже це побачив. І тому той вирогідний трансфер Де Пени може випливати саме із стану Клейтона. Хлопець взявся за роботу і виглядає переконливіше уругвайця. І справа тут далеко не в голі.

  Але найцікавіше для мене відбулось у другому таймі. Луческу показав ІМСу, та й всім нам, що він продовжує думати, шукати резерви. І тут випливає, що при наявності 5 гравців, які можуть зіграти крайніх захисників, головний універсал цієї команди може показати своїм потенціальним покупцям свою здатність закрити 3 позиції на полі. Мова йде про Віталія Миколенко. Абсолютно не випадково він вийшов на позицію опорного півзахисника. Він тут точно буде виглядати набагато цікавіше за Сидорчука, бо має швидкість, бачення поля, техніку, відбір, здоров'я і пас, дуже якісний пас. Це дійсно по суті єдина можливість підсилити найкритичнішу позицію. Пара Миколенко і Шапаренко в центрі поля може стати справжньою сенсацією.

  Владислава Ваната вітаю з дебютом, доволі вдалим, навіть для тих 4-х хвилин, які він отримав. А всіх нас з перемогою!

  Дякую за увагу!

8 коментарів:

Стас сказав...

По моему он лишний раз показал кое кому, что ему нужен хороший игрок в центр поля!Но,тот,кому это было адресовано...Сделает вид что он не увидел!Так он и будет тянуть кота за хвост абы не тратиться!Я не думаю что мы сможем наблюдать потенциального новичка в центре поля.Разговоров будет много и все они говорить будут о том,что....Мы ищем,а они к нам не идут.Нет денег на хорошего игрока!И желания нет его покупать.Вот что нужно нам болельщикам понять, а остальное брехливая шелуха на публику....

Вадим сказав...

Конче необхідно якісного гравця в центр поля. Непогано було б Тому Басіча(Бордо), або Якуба Янтко (Сампдорія) Патрік Берг з Буде/Глимта це бюджетний варіант. Складно буде розраховувати на чемпіонство без якісного підсилення, плюс не хотілось би зразу влетіти Брюгге. Пряме попадання в ЛЧ поверне витрачені кошти.З повагою Вадим (Закарпаття).

ViAn сказав...

Я впевнений, що переговори тривають. І що гравець дійсно хорошої якості. Можливо навіть декілька. І так, можливо ми підпишемо лише в останній день трансферного вікна, бо важкі переговори.
Тим часом Брюгге втратив важливу опцію, я про трансфер в Монако Діатти. Все ж він в їх систем був дуже важливим гравцем, одним з ключових. А наш знайомий нігерієць Деніс, який міг закрити цю позицію, в цьому сезоні потрапив до тренера в чорний список. Бо хоче піти. Трансферна вартість активно падає, а він вже 2 місяці без ігрової практики. Тому цікаво як бельгійці будуть підсилювати цю позицію, чи не будуть... Поки схоже, що новий стадіон, який вони будують, викачує багато гршей, тому вони сильно обмежені в фінансах.

Стас сказав...

ViAn ,я так понимаю что ты аутотренингом занимаешся.)))Я скажу так и в последний день мы никого толкового не подпишем!И летом мы никого толкового не подпишем.Задача президента клуба выжимать из того что есть.Потом будет другой тренер.На порядок слабее нынешнего.А руководство ДК будет продолжать и дальше выжимать из того что есть.Абы только не инвестировать в клуб.Это моё предположение и оно же мой прогноз.Если никого не купят на флажке,а так скорее всего и будет ты меня вспомнишь.)))

Parker сказав...

Вітаю усіх!
"Брюгге" продав одного нападника, а купив іншого - Баса Доста, який вже відзначився кількома голами за клуб. І взяли його за дуже прийнятні гроші - десь 5-6 млн. Гравець хоча й віковий, та майстерність при ньому. Та й тенденція зараз залучати вікових виконавців - Ібрагімович, Хунтелаар.
Дійсно, ми маємо внутрішні резерви - Клейтон, Сідклей, Тимчик, Дуелунд, Бєсєдін. 5 гравців, які не були задіяні в осінній частині сезону. Та от чи зможе Луческу максимально якісно вбудувати їх в командні дії, чи усі вони відповідають його баченню гри та чи не потрібен тренеру хтось з іншим амплуа? Питань багато, відповідей малувато.
Тішить те, що всупереч традиції Циганков задіяний у підготовчому процесі, адже історія з його набором форми вже протягом початку офіційних ігор дещо дратувала. Та й часу для розкачки в команди не буде - матчі з "Брюгге", чемпіонат, де нам втрачати аж ніяк не можна.


З повагою, Parker.

Vitos сказав...

Мне вот интересно, за всё это время не один журналист не взял интервью у ИМС. Хотя ему верить себя не уважать...

Стас сказав...

А у нас всё по прежнему!)))Снова мусорные анонсы:
По информации источника, 23-летний правый полузащитник (защитник) — креатура главного тренера киевлян Мирчи Луческу. Бухарестское «Динамо» очень заинтересовано в этом трансфере, поскольку его финансовое состояние близко к банкротству. Лидер же украинского чемпионата готов пополнить казну румын на полмиллиона евро.

Добавим, что по данным Transfermarkt, стоимость Сореску — один миллион евро. Контракт с клубом у него да июня 2023 года.

ViAn сказав...

Стас, гравець грає на одній позиції з Тимчиком, Кендзьорою і Караваєвим. Він правий захисник. Це все те, що треба знати про можливість цього трансферу)).