неділя, 7 березня 2021 р.

Сексизм у чистому вигляді)).

   В жодному разі не хочу акцентувати увагу на тому, що дехто з гравців Міная вже заробив на червону. Чи про всі ці тонкощі із призначеннями офсайдів, коли їх там не було. Але тут якби не виставлена рука, то м'яч летить до Кендзьори, а він відпасовує на Буяльского і дуже небезпечний момент. Та судді відпрацбьовують. Тепер виставлена рука, яка збільшує площу - не пенальті. Якби ж такий момент був вчора у матчі Олімпік шахта з боку гравця Олімпіку)).






9 коментарів:

Leonidas B сказав...

Выиграли относительно комфортно, хотя по первому тайму этого не было видно, у Динамо уже появился комплекс Монзуль, они почему то начинают сильно нервничать по этому поводу, как маленькие дети перед мамочкой, просто стыдно на это смотреть, взрослые ребята же, у многих семьи уже. По поводу пенальти, я бы тоже не дал, не заработали его динамовцы хотя бы по духу честной игры. Луческу выводы правильно сделал по ходу игры, надавили где надо и два гола заработали, плохо что после удаления в ходе тотального преимущества не могли с игры забить, но тут мамочка Монзуль сжалилась над взрослыми детками и дала на палочке аж двойной леденец, чтобы праздник состоялся, а то Беседин все патроны мимо цели. Слава богу без травм и валидола, с относительнно хорошим настроением на Вильяреал. Щахта это отдельная тема, просто у них сейчас ресурс на порядок выше чем у Динамо, и как говорил ВВЛ нужно быть на две головы выше, то что он успешно и демонстрировал. Всех с победой!

ViAn сказав...

Пенальті по духу - круто)). Що вчора судді ВАР показали майстерість, що сьогодні. Вчора - взагалі було щось надзвичайне)). Сьогодні - просто була Мондзуль, дівчина-ВАР-шкандаль)).

hunter сказав...

Гельзин опустил "макаронника" продажного за его судеек вот Суркисам и поддержать человека но молчат в тряпочку,ничего в нашей стране не поменяется,вот если бы шахте такой гол не защитали это было бы "событие" года в вонючем футболе

ViAn сказав...

Нічого Суркіси не мовчать. Вони давно вже про це кажуть. Багато років. І з цього приводу вискажуться прямо. Суркіси проти всієї банди Павелко у Фу-фу, в тому числі і Лучі. Про суддівство давно і багато сказано публічно, бо Костюченко, як відомо, колишній працівник Динамо. І він керує суддівським корпусом. І про Костюченко ІМС дуже багато всього вже сказав.

Гриша сказав...

Вечір добрий. На матч Зорі Динамо призначили гл. арбітр Іванов .Ой недарма це. Олімпік ініціює збори щоб зняти Лучі. Побачим що вийде з цього.

Гриша сказав...

Читали звернення Алієва? Неочіковано.все так чітко мабуть хтось Саші підзказав

ViAn сказав...

Гриша, я думаю, що ситуація в нашому футболі назріває. І буде великий вибух. Підуть італійці - дуже вирогідно. Але хто прийде на їх місце? Чи змінить він щось? Не думаю. Поки банда Павелко при керуванні, доти Динамо не стане чемпіоном. Не дадуть.

Ситуація у матчі з Олімпіком просто жахлива. Такої вакханалії я не можу згадати взагалі. Як і те, що Лучі покрив всю цю історію. Призначення такої людини на матч із Зорею - робота на потрібний результат. Який? Я думаю, що більше на нічию. Хоча і перемога Зорі - абсолютно нормальна історія для шахти.

По Алієву... нічого він нового не сказав. Все це і без нього добре відомо всім.

Гриша сказав...

Що я можу сказати цю систему створили пани президенти.Павелко це проект Бені і Суркісів просто він їх кинув.Бідні переселенці просто перекупили його.а по Алієву просто смішно намагаются відвернути увагу від скандалу. А "безпредел"був .вилучення Гармаша ну тоді хоть Вакса відсторонили, а зараз плюють на все ставлять на матч туру.

Гриша сказав...

А зміни будуть тоді коли самі президенти зрозуміють що треба грати честно. А так на регламент наплювали коли не виключили Олімпік за договірні матчі ю21,ю19.що можна далі казати.та багато прикладів можна назвати.