середу, 23 серпня 2023 р.

Гра в День Незалежності - вагома мотивація для перемоги!

 

Динамо чекає ще одна дуель із турецьким клубом. Цей матч наповнений повагою від менеджменту Бешикташа. Тут велика історія між Луческу і цим клубом. У всіх моментах наразі помічена повага саме до тренера. І через нього до його клубу. Сподіваюсь, що хід протистояння не зруйнує цю історію. Бо турки народ гарячий. І емоції б’ють через край. Якщо для Динамо участь в групі ЛК – хоча і важливо, але не вирішальний момент, то для Бешикташу – питання більш значиме. Інвестиції у гравців є. І вони доволі великі. Тому побачимо мотиваційну складову і емоційний фон матчу.


Багато хто вже списав Динамо. І це нормально. Немає переконливої гри. Склад викликає багато питань. Гра в обороні – взагалі катастрофа. Тому списали. Правда списали ще перед Арісом. Але Аріс вже відпочиває. Динамо же з Луческу вже ось так проходило на нервах і АЗ, і Брюгге, і Фенербахче, і Штурм. Всі матчі в єврокубках – суцільні нерви. Тому і з Бешикташем будуть суцільні нерви.

Турецька команда зараз виглядає збалансовано у всіх лініях. Гравці основи – добротні європейські гравці і хорошим досвідом. Лавка запасних комфортна. Є ким підсилити всі позиції. Спокійна гра в бороні, швидкісний перехід з оборони в атаку завдяки якостям воротаря Гюнока. Він прекрасно віддає пас на 50-60 метрів. Гра в атаці будується через активні фланги. Сильно виглядає команда на стандартах. Головна ударна сила – захисник Омар Колле. Головний виконавець стандартів – боснієць Хаджіахметович. Виділяють у грі команди зараз добре відомий нам Абубакар. Незручний форвард, який відомий нам ще по протистоянню із Фіорентиною. Фланговий гравець Джексон Мулека. І прекрасно індивідуально показує себе Жедсон Фернандес. Він, скоріше за все, буде для оборони Динамо головною проблемою.

Багато буде залежати від того, чи зможе Динамо обрати правильну тактику і реалізувати її. Все ж Динамо проходило турецькі команди завжди за рахунок тактичної виучки. По складу ми слабші. Об’єктивно менш досвідчені і майстерні. Так, у нас є окремі гравці, які можуть здивувати турків. Цікавою буде дуель Яромленка і Масуаку. Колишні партнери по команді. Як би Динамо не списували, але це наша Команда. Треба завжди бути з нею. І вірити в хлопців.

Дякую ЗСУ за їх перемоги!!!

8 коментарів:

Стас сказав...

Я так понимаю,до свидания ЛК!

Leonidas B сказав...

Доброго вечора, усіх зі святом! Не так сталося як гадалося, граблі ті ж, другий тайм можно занести в актів. хлопці боролися дуже гідно, але раціо не поважали, замість перемоги поразка,особливо прикро що за турків забив переможний м'яч ворог. Подивимось зможуть хлопці зіграти гідно у Туреччині.

ViAn сказав...

Леонід, я не знаю з якого періоду казахи стали ворогами України. Те, що він грав у оркостані - не поканик. Казахстан не воює з оркостаном. Тому я б з людини ворога не робив. Тим більше, що особисто з ним не знайомий.

Матч був рівний, насправді. Виграли ті, хто краще реалізували моменти. Динамо теж мало шанси перемогти. І другий матч буде таким самим. Шанси є поки. Ми теж перший матч програли грекам.

А от Сидорчук сьогодні вчергове показав себе у всій красі... І це дуже сумно.

Parker сказав...

Усім вітання!
Маю погодитися зі Стасом - у Туреччині ми, скоріш за все, не переможемо. "Бешикташ" чудово розуміє своє становище, що саме ДК потрібно тиснути і забивати, а, отже, можна захищатися та грати на контратаках. І саме така тактика є найбільш неприємною для "Динамо". Згадайте, як нам забивали "Оболонь" та "Чорноморець".
Проблема центрального захисника не була вирішена, плюс, як я розумію, Ярмоленко знов буде поза грою. І якщо другий фактор - певний збіг обставин, то перший - повністю на совісті керівництва команди та клубу.
2ViAn: а що саме показав чи не показав Сидорчук?! Не захищаю Сергія, але то він був неуважним у своєму карному майданчику і м'яч влучив йому в руку? Чи йому гравець суперника пробив між ніг, забиваючи третій м'яч? Поки я не бачив статистику, та й Ви її не могли бачити, тож звідки такі висновки?! Складається враження, що у Вас якась особисте негативне ставлення до Сидорчука. При чому об'єктивних причин, у вигляді статистичних показників або оцінок від фахівців, я не бачу.
Різниця між Караваєвим та Ярмоленком, наприклад, є суттєвою, кількість загострень від Андрія, розумних передач, пасів у останню третину, інших креативних дій значно перевищує аналогічні у Олександра.

З повагою, Parker.

Стас сказав...

Parker ,а если вспомнить о том что такого давления какое было даже против Ариса в Греции не было оказано на наш центр защиты,то...Становиться грустно совсем.Этот центр защиты лучше играть не будет!Пора бы уже это понять а не закрывать глаза на очевидное.Понимает ли это Луческу? Если это видно нам,то ему и подавно.Он в послематчевых вью всё время на это указывает.Думаете это только для болел напоминалка?Ошибаетесь.Это напоминалка совсем для другого человека.Услышит ли он её?Можно предположить что или нет,или на тоби Боже шо мэни не гоже.До этого так и было.По Сидорчуку согласен с хохяином сего сайта.Другой вопрос что не только центр защ но и центр форвард совсем бы не помешал бы...Только несколько другого профайла чем Ванат.Высокий мощный...

ViAn сказав...

Parker, доброго дня!
Наприклад, 22 хвилина, по моєму, десь в цей час, у першому таймі. Так, це той епізод, коли він обрізав команду в центрі поля жахливими діями і форвард Бешикташа зобов'язаний був забивати, та Бущан там дивом врятував.
А ще 2 контратаки у 2 таймі при рахунку 2:2. Коли ми вібігали 5 на 3. Обидва рази з м'ячем був Сидор, обидва рази він запоров. Якісний гравець може віддати в розвиток на вільного партнера. 5 на 3 - чисельна перевага. Задача розкатати. Але обидва рази м'яч банально віддається в ноги захиснику. І те, що може бути голом - стає втраченою можливістю.
Окрім Сидора можна казати про Сироту. Він такий же талановитий бокопор. Але це давно відомо. Вчора Сирота теж на рівні із Сидром блискавично привозив. Але Сирота не вибігав у контратаки. Він лише у захисті креативив.

Стас сказав...



Київське «Динамо» цікавиться капітаном «Горіци» Крешимиром Кризманичем.


Хорватський лiвий центральний захисник був основним захисником молодіжної збірної Хорватії.

Ціна на Transfermarkt: €1.8 млн
Я так понимаю,поиски всё равно продолжаются.

ViAn сказав...

Стас, пошуки безумовно тривають. Хорвати - завжди добре. Але він доволі молодий. І його досвід - виключно внутрішній чемпіонат. Тому може і так. Може Вуко підключається. Побачимо.